Normal deger mı cok pıpırıklendım

Edasena

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2015
29
0
31
Merhabalar bugun kan sonuclarımıda aldım sonuca labrıtuvar poZıtıf dedı beta hcg 7569 bormal bır dgermı bu sol kasık agrım ve gelen koyu kahverngı akıntım benı panık yaptırdı klınıktekı doktord cıkmıstı soramadım

Merhaba usenmedim internetten merak edip baktim beta hcg gebelik testi yaptrdiniz sanirim.pozitif demek hamile demektir sanirim :) sizi yanlis yonlendrmek istemem tabi tecrubeli arkadaslar cevaplar birazdan...

Hamilesiniz tebrikler. Gelen lekelenme de yerleşme kanamasıdır. Kanamanın devamı gelmemesi önemli. Dinlenmeye, keyfini çıkartmaya bakın :)

Sanırım hamile olduğunuzu anladınız değil mi? Ben o kısmı anlamadım. Akıntı yerleşme kanaması olabilir. 20 haftalık hamileyim hala akıntılarım oluyor.

Tebrikler, hayırlı olsun.

Tebrikler hamilesiniz. Kahve rengi akıntı normal. Bol bol (en az 2 lt) su için. Dinlenin. Kendinizi çok yormayın. Solunuza yatın uyurken

Sanırım 5 haftalık civarı hamilesiniz bu değere göre normal bir değer. Yarın bir kadın doğumcuya görünün lekelenmelerinize bağlı olarak progestan verecektir. Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Cpk yesekkurler ıcım rahatlattı

Cok
Sanırım hamile olduğunuzu anladınız değil mi? Ben o kısmı anlamadım. Akıntı yerleşme kanaması olabilir. 20 haftalık hamileyim hala akıntılarım oluyor.

Tebrikler, hayırlı olsun.
tesekkurler korktum bende sol tarafımdada afrı oluna yok dıs gebelık yok dusuk dıye gorunce nette allah hayırşısıyla kucagımıza almayı nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…