Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruknormal bır saca ortalama kac kaynak?
canım sen kaynak derken çıt çıtımı kastetdin:44:.eğer çıt çıt demek istediysen ;ben 12 adet çıt çıtdan yarım ay çıt çıt yaptırdım 180 gr baya gür.ama kaynak diyorsan çok az.150 200 adet kaynak anca yeterli geliyor
ya benn 130 yazacakktım ıyı basmamıs tuş kızlar 130 mu 200 mu ya 200 olsa gece cok batar dıye korkuyorum ve gozukur toplanmaz dıye sızcee...acıl cvp 1 hafta sonra yapacagımmm
ben kullanmıyorum fakat kullanan arkadaslarım var scların omuz boyunu gecıyorsa 130 yada 150 den fazla yaptırma baktın az gelıcek
3 4 ay sonra tekrar ek yaptırırsın.hem cok fazla taktırman yıpratıcaktır bende dusunuyorum benım saclarım uzun gurluk ıcın yaptırcam kuafor arastırıyorum
Ben 2 senedir kaynak kullanıyorum kendi saçlarım omuz hizasında kaynaklarım neredeyse belime kadar geliyor 150 tane yetiyor saçıma ve çok kullanışlı sadece taktırdığın 2 gece saçına yeni takıldığı için biraz batıyor ama ilerde bir sorun olmuyor.