Canım iki gün sonra tekrar hcg yaptır iki katına çıkarsa hamilesin inşaallahMerhaba adetime 4 gün kala evde test yaptım ve silikte olsa 2.çizgi çıktı daha sonra adetim 1 gün geciktikten sonra normal adetimi oldum. fakat buna rağmen ben dayanamayıp adetimin 2. gününde betahcg kan testi yaptırdım. sonuç 36 çıktı. doktor takip edilmesi gerektiğini söyledi. şimdi benim merak ettiğim kimyasal gebelik mi normal gebelik mi @Pinkhouselife61 siz de mi böyle bir durum yaşadınız acaba çok merak içindeyim cvplarsanız çok sevinirim
Hamile olduğumu düşünürken adet oldum ama tuhaf sadece lavaboya gittigimde böyle koyu renkte uzayan birsekilde oluyor ped koyuyorum batmıyo ndn acaba basına gelen war mı böyle olupda hamile oldugunu öğrenen
Canım yaşadığını çok iyi anlıyorum. Bende senin gibiydim. Psikolojik olarak adet olamıyor olabilirsin. Yalancı hamilelik bile yaşayanlar var. Sen kendini sıkma sakin ve pozitif ol inşaallah bebeğin gelecek. Belki de yaşadığın yerleşme kanamasıdır bilemeyiz.
Sabır ile pozitif düşünce ile bebeğine yardımcı ol oda hemen gelsin.
Hala buraladarmısınız acaba bebde bu ay adet oldum ama iki gün daha kısa sürdü her zamankinden adetim bitti bel ağrım ve göğüs şişlşğim inmedi hamile olabilirmiyim sizceMerhaba ben de üzerine görme denen olayı yaşadım ahtım vardı eger hamile kalırsam belirtilerimi herşeyi anlatıcam diye öncelikle rabbim isteyen herkezin kucagını boş bırakmasın. Geçen ay iki gün akıntı gibi kahverengi garip bir adet yaşadım agrım bile pek olmadı zaten dr kontrolüne başlamıştım önemsemedim,eşimin de benimde bi sorunumuz yok en son yapmam gereken rahim filmiydi ,27mayısta adet oldum bu ayda tutmadı ama olsun rahim filmi çektiricem boş ver bu ayda olmadı dedim adetim çok sancılıydı hatta igne yaptırdım bir sürü agrı kesici içtim adetim bitti üç gün sonra akıntı gibi çok hafif kanamam oldu hafta sonu araya girdigi için bu gün dr a gittim baktı bi problem görünmüyor birde kan tahliline bakalım dedi iki saat geçti o kadar emindim ki kendimden negatiftir boş ver arama diye telefonum çaldı dr veeeeehamileyimmmm uzun oldu ama ümitsizlik yokkkkkk hepimiz evlat sahibi olucaz allahın izniyle herkeze hayırlı ramazanlar
2ay geçmiş cnm sonuç neydi?Hala buraladarmısınız acaba bebde bu ay adet oldum ama iki gün daha kısa sürdü her zamankinden adetim bitti bel ağrım ve göğüs şişlşğim inmedi hamile olabilirmiyim sizce
Merhaba adetime 4 gün kala evde test yaptım ve silikte olsa 2.çizgi çıktı daha sonra adetim 1 gün geciktikten sonra normal adetimi oldum. fakat buna rağmen ben dayanamayıp adetimin 2. gününde betahcg kan testi yaptırdım. sonuç 36 çıktı. doktor takip edilmesi gerektiğini söyledi. şimdi benim merak ettiğim kimyasal gebelik mi normal gebelik mi @Pinkhouselife61 siz de mi böyle bir durum yaşadınız acaba çok merak içindeyim cvplarsanız çok sevinirim
Hamile olduğunu anlamadan doğuran haberleri duyup hadi oradan o göbek nasıl çıkmaz demiştim. Ama iş yerimde beraber çalışan aynı hafta hamileydik. Benim 12. Haftada karnım şişti. Çok da zayıf bir kızım. Doğuma yakın artık fil yutmuş solucan gibiydim bir bakan dönüp bir daha bakıyordu. O arkadaşımda 8 aylık hamileydi dümdüz karnı vardı. Şaka gibiydik. Kilolu bir kızdı ama enine çok genişti. Karşıdan düz. Otobüste filan kimse yer vermiyordu ona belli olmadıgi için. Ben gözümle gördüm yani kiminin karnı sismiyor.mrb. bende bir yakın arkadaşımdan duydum görümcesi 6 ay boyunca normal adetini olmuş ama kilolu olduğu için anlayamamış hiçbir belirtiside yokmuş sonra bir karın ağrısı sandığı bir ağrıyla doktora gitmiş ve 6 aylık nur topu gibi bir oğlun olacak demiş büyük şaşkınlık içinde kalmışlar bende duyduğumdan hadi ordan ya demiştim ama gerçek ten demişti şaşılacak bir olay ama gerçek, hakknda hayırlısı canım allah büyüktür ve mucizesi boldur inş. birgün bizde mucizesini görür ve hayırlısıyla meleklerimizi kucağımıza alırız :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Benimde bu ay belirtilerim vardı 5 Gün geciktim sonra adet oldum ama karnım çok ağrıyor adet sancısı değil ama midemde biraz bulanıyor üstüne görmüş olabilirmiyimbenim de akrabam var adet görmüş normal 2ci adetinin bitimin de miğde bulantısından duramamış sağlık ocağına gitmiş üşüttüm diye doktor gebelik testi yapalım demiş 2aylık hamile çıkmış olabilir
Hamile olma olasılığınız yokkızlar bende bu ay normal regli oldum ve hemen bittiği gün idrar testi yaptım sonuç negatif.ama bende değişimler var aşırı halsizlik,elim ayağım boşalıyor.dengesizlik ve iştahımda kapanma yemek yiyemiyorum resmen kilo kaybı yaşıyorum.ama göğüslerimde falan hiçbi değişim yok.bu arada geri çekilme yöntemini kullanıyoruz ve ben önümüzdeki aylar içinde hamilelik planlıyordum.bu durumda benim hamiş olma olasılığım varmı.fikri olan arkadaşlar paylaşsın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?