normal adet olupda sonradan hamile olduğunu öğrenen varmı acilll

@Pinkhouselife61 Ama bu arada yok diye dıkkat etmemıs olurum agır kaldırma vs falan en azından yok oldugunu görürüm aklım kalır bir dahakı aya kadar o stres daha fena negatıfı gormekten

Merhaba adetime 4 gün kala evde test yaptım ve silikte olsa 2.çizgi çıktı daha sonra adetim 1 gün geciktikten sonra normal adetimi oldum. fakat buna rağmen ben dayanamayıp adetimin 2. gününde betahcg kan testi yaptırdım. sonuç 36 çıktı. doktor takip edilmesi gerektiğini söyledi. şimdi benim merak ettiğim kimyasal gebelik mi normal gebelik mi @Pinkhouselife61 siz de mi böyle bir durum yaşadınız acaba çok merak içindeyim cvplarsanız çok sevinirim

Canım iki gün sonra tekrar hcg yaptır iki katına çıkarsa hamilesin inşaallah

Hamile olduğumu düşünürken adet oldum ama tuhaf sadece lavaboya gittigimde böyle koyu renkte uzayan birsekilde oluyor ped koyuyorum batmıyo ndn acaba basına gelen war mı böyle olupda hamile oldugunu öğrenen

Hamile olduğumu düşünürken adet oldum ama tuhaf sadece lavaboya gittigimde böyle koyu renkte uzayan birsekilde oluyor ped koyuyorum batmıyo ndn acaba basına gelen war mı böyle olupda hamile oldugunu öğrenen

Canım yaşadığını çok iyi anlıyorum. Bende senin gibiydim. Psikolojik olarak adet olamıyor olabilirsin. Yalancı hamilelik bile yaşayanlar var. Sen kendini sıkma sakin ve pozitif ol inşaallah bebeğin gelecek. Belki de yaşadığın yerleşme kanamasıdır bilemeyiz.
Sabır ile pozitif düşünce ile bebeğine yardımcı ol oda hemen gelsin.

Güzel düşüncen icin cok tesekkur ediyorum ümidimi kaybettim açıkcası ama insallah hamileyimdir allah isteyen erkeze nasip etsin insallah

Hala buraladarmısınız acaba bebde bu ay adet oldum ama iki gün daha kısa sürdü her zamankinden adetim bitti bel ağrım ve göğüs şişlşğim inmedi hamile olabilirmiyim sizce

O zamanlar yaşadığınız neymis, cok merak ettim, ben de adetim 1 gun gecikince test yaptırdım 8.6 çıktı ama ertesi gün bildiğin adet oldum 3 gun boyunca.

Hamile olduğunu anlamadan doğuran haberleri duyup hadi oradan o göbek nasıl çıkmaz demiştim. Ama iş yerimde beraber çalışan aynı hafta hamileydik. Benim 12. Haftada karnım şişti. Çok da zayıf bir kızım. Doğuma yakın artık fil yutmuş solucan gibiydim bir bakan dönüp bir daha bakıyordu. O arkadaşımda 8 aylık hamileydi dümdüz karnı vardı. Şaka gibiydik. Kilolu bir kızdı ama enine çok genişti. Karşıdan düz. Otobüste filan kimse yer vermiyordu ona belli olmadıgi için. Ben gözümle gördüm yani kiminin karnı sismiyor.

bu cidden doğru ben 8 aylık gebeydim yani bilen bilirdi gebe olduğumu zayıfta bi kızım aşırı kilolu değilim birazda bol giyinince kimse hamile demezdi bana gerçekten oluyor böyle şeyler

Benimde bu ay belirtilerim vardı 5 Gün geciktim sonra adet oldum ama karnım çok ağrıyor adet sancısı değil ama midemde biraz bulanıyor üstüne görmüş olabilirmiyim

Hamile olma olasılığınız yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…