• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

normal adet mi?

denizM

Nirvana
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2008
352
16
643
Arkadaşlar merhaba, lütfen bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsun, benim adet başlangıcımda lekelenme seklinde önce pembe sonra kahverengi kanama oldu 2 gün sonra normal adete dönüştü fakat bugün 2. günümde -lütfen mazur görün acıkça yazıyorum-kanla karışık bir deri parçası gibi bir şey geldi parmak buyukluğünde ve ince değildi yapısı ve dokusu aynı deri gibiydi sizce bu nedir düşük vs olabilir mi?

Arkadaşlar merhaba, lütfen bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsun, benim adet başlangıcımda lekelenme seklinde önce pembe sonra kahverengi kanama oldu 2 gün sonra normal adete dönüştü fakat bugün 2. günümde -lütfen mazur görün acıkça yazıyorum-kanla karışık bir deri parçası gibi bir şey geldi yapısı ve dokusu aynı deri gibiydi sizce bu nedir düşük vs olabilir mi?
pıhtı gıbı kıvamlı bıseyden bahsedıyorsunuz sanırım
düşük olsa hem sancı hem cok fazla kanama olurdu
o pıhtı gıbı parca zaman zaman oluyor vucutdan atılıyor koyu renklı bırsey oluyor oldukcada ıgrenc gorunumlu :D
kadın olmak zor şey
bıgun doktorunuza gıttıgınızde sorarsanız ama su yasıma kadar 2 kere yasadım bunu bırı daha bekarken bırıde evlılıgımın 6. ayında oldu

pıhtı gıbı kıvamlı bıseyden bahsedıyorsunuz sanırım
düşük olsa hem sancı hem cok fazla kanama olurdu
o pıhtı gıbı parca zaman zaman oluyor vucutdan atılıyor koyu renklı bırsey oluyor oldukcada ıgrenc gorunumlu :KK70:
kadın olmak zor şey
bıgun doktorunuza gıttıgınızde sorarsanız ama su yasıma kadar 2 kere yasadım bunu bırı daha bekarken bırıde evlılıgımın 6. ayında oldu
ne demek istediğinizi anladım ama koyu renkli pıhtımsı birşey değildi beyaz ten renginde ve deri dokusu gibi saglam birseydi biraz korkuttu beni bu arada cevap icin tesekkürler:KK52:

ne demek istediğinizi anladım ama koyu renkli pıhtımsı birşey değildi beyaz ten renginde ve deri dokusu gibi saglam birseydi biraz korkuttu beni bu arada cevap icin tesekkürler:KK52:
ıcının rahat etmesı ıcın bence doktora sor derım belkı enfeksıyondur belkı dusuktur hersey olabılır hıcbıseyde olamayabılır
en ıyısı bı doktora gıdın derım madem dedıgınız gıbı derı dokulu ten rengı... bılemedım sımdı oyle deyınce :)

İçimden alien mı çıktı şimdi:KK70: ya şaka bi yana böyle bişey yaşayan varsa aydınlatsın beni lütfen

Back