• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal adam istiyorum..

amira22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
8
1
1
44
Merhaba ;
benim 3 aylık bir ilişkim var 36 yaşındayız ikimizde.hayatla ilgili yeteri kadar ilişki adına tecrübe sahibi karakterleri oturmuş ne istediğini bilen insanlarız.ikimiz de farklı şehirlerde yaşıyoruz.benim sizlere sormak istediğim şu.sevgilimin inanılmaz ağzı laf yapıyor çok kibar kendine ait bir dükkanı var annesi ile çalıştırıyor.bana ilk hediyesi thy dan zeytinyağlı sabun oldu sesimi çıkarmadım.üç ay boyunca hep o gidip geldi yanıma ben birkez gittim memleketine iş yerini görürürüm annesi ile tanışırım diye ama ne annesi ile tanıştırdı ne dükkanına götürdü rahatsızlığımı dile getirdim telafi eder diye düşündüm ama etmedi.ayrılmak istedim uygun olmadığımızı söyledim bi şekilde geldi ikna etti beni.bu adam benimle ilk günden beri evlenmek istediğini söylüyor.ama yakın zamanda cep tlfnum bozuldu asla ondan maddi bir beklentim yok kendi ayakları üzerinde duran çalışan bir kadınım fakat kadın olarak şunu bekliyorsun gitsin hediye tlfn alsın alamasada kendi kullandığını vermek istesin ne yaptı biliyormusunuz iki gün kullandığı başka bir tlfnunu getirmiş yenisini alınca gönderirsin geri dedi kabul etmiyceğini biliyorum ama bununla yenisini alana kadar idare edersin dedi.kabul etmedim hatta başkalarının malı ile idare etmek istemiyorum sıfır alıcak adam lazım bana dedim. hiç alınmadı bile.neyse ben ilişkimize bi şans daha verdim ama durmuyo ki bugün beni ararmısın dedi hayırdır faturanımı ödeyemedin ne oldu dedim dk. kam azaldı senin vardır daha senden yararlanıyım diye söyledi ve bunu da ilk kez yapmıyor. şimdi canlar ben mi abartıyorum böyle bir adamla ömür geçer mi ne yapıcağımı biliyorum aslında ama hata mı yaparım bilmiyorum.

valla konu başlığınla anlattıkların arasında çelişki kurmaya çalışıyorum olmuyor ,minnetiniz nedir onu da anlamadım,edilecek bir tarafı da yok ,neyin şansını vereceksiniz bu da muamma .anladığım kadarıyla rahat bir o kadarda cimri birisi ,yani olumlu yanlarını yazmadığınız için şuan boş bir ilşki yaşıyrsunuz gibi geldi

valla konu başlığınla anlattıkların arasında çelişki kurmaya çalışıyorum olmuyor ,minnetiniz nedir onu da anlamadım,edilecek bir tarafı da yok ,neyin şansını vereceksiniz bu da muamma .anladığım kadarıyla rahat bir o kadarda cimri birisi ,yani olumlu yanlarını yazmadığınız için şuan boş bir ilşki yaşıyrsunuz gibi geldi

normal olan sağlıklı bir ilişki kurmak niyetim.yani sözü ile yaptıkları bir olan insan istiyorum.fevri davranmak da istemiyorum ama dediğiniz gibi bu adam cimri ve bunu normalleştirmiş.beni çok sevdiğini ve bir yuva kurmak istediğini söylüyor ama daha evlenmek istediği kadına kendi kullandığı cep tlfnunu getirip dk ka hesabı yapan adam ne kadar sevse ne kadar iyi niyetlide olsa ben tolere edemiyorum yani fikir danışıyorum aslında hata yapmamak adına

Daha 3 aylik iliskide telefon bekleyen bir kadin ve sadece zeytinyagli sabun hediye etmis erkek. Himm heyecan ve ihtirasli bir iliski sizinkisi. Bir dene derim.

Yuh diyorum.
Üç aylık ilişkiye ben binlerce liralık hediye almam, alınırsa da kabul etmem. Biraz açgözlü geldiniz bana.
Ben telefonumu çaldırdım bir buçuk yıllık sevgilimden telefon almasını beklemedim. Düşünmedim bile. Sizin konuyu okuyunca hatırladım o günü aklıma bile gelmemiş.
Ki çalındığında da beraberdik.
Çok tuhaf geldi bu nedenle.
Tamam sevgiliniz belki cimri ama sizin de talepleriniz aşırı

Telefon istemen uç değil mi? Kardeşimden telefon istediğim de aylar sonra aldı bana. 3 aylık sevgili size niye telefon alsın, telefonunu versin.

Niye telefon alsin sana ya hu. Kendi kullandigi telefonu da vermek zorunda degil. Sen zengin ve cimri olnayan biriyle birlikte ol. Beklentilerini karsilamaz bu kisi belli.

Kaç o adamdan kac bu ne be parası olmasa anlarim.evlensem bu senin paranı yer kendi parasını bankaya atar

Ayrıl bence adam cimri belli hemde dükkanı annesiyle isletiyorsa annesindedir para işi İlerde de sorun olabilir

bana yeni telefon alacak adam lazim mi dediniz? Yuh diyorum. hayretim sasti. Bu ne beklenti icinde olmaktir?

Niyeti evlilik bile olsa size tanimadan etmeden nikah basmak istemiyor. Evet adamin asil niyeti evlenmek, evlilik amacli gorusuyor sizinle, ama bu demek degildir ki henuz sizi annesiyle tanistiracak kadar taniyor ve sizinle evlenmeye ikna oldu.

Konunuzu okuyan biri olarak, beklentileri cok yuksek, ve cok kaprisli biri oldugunuzu dusundum. 36 yasinda ne istedigini bilen bi Kadin olarak, bence bu adamla uyumsuzsunuz. Ve isi beklentileriyle bozan ve cirkin hale getiren kisi de sizsiniz..

3 aylik gorustugunuz adamdan telefon bekliyorsunuz. Bu resmen adami kullanmaya calismaktir. Biraz hareketlerinizi siz dusunun..

Merhaba ;
benim 3 aylık bir ilişkim var 36 yaşındayız ikimizde.hayatla ilgili yeteri kadar ilişki adına tecrübe sahibi karakterleri oturmuş ne istediğini bilen insanlarız.ikimiz de farklı şehirlerde yaşıyoruz.benim sizlere sormak istediğim şu.sevgilimin inanılmaz ağzı laf yapıyor çok kibar kendine ait bir dükkanı var annesi ile çalıştırıyor.bana ilk hediyesi thy dan zeytinyağlı sabun oldu sesimi çıkarmadım.üç ay boyunca hep o gidip geldi yanıma ben birkez gittim memleketine iş yerini görürürüm annesi ile tanışırım diye ama ne annesi ile tanıştırdı ne dükkanına götürdü rahatsızlığımı dile getirdim telafi eder diye düşündüm ama etmedi.ayrılmak istedim uygun olmadığımızı söyledim bi şekilde geldi ikna etti beni.bu adam benimle ilk günden beri evlenmek istediğini söylüyor.ama yakın zamanda cep tlfnum bozuldu asla ondan maddi bir beklentim yok kendi ayakları üzerinde duran çalışan bir kadınım fakat kadın olarak şunu bekliyorsun gitsin hediye tlfn alsın alamasada kendi kullandığını vermek istesin ne yaptı biliyormusunuz iki gün kullandığı başka bir tlfnunu getirmiş yenisini alınca gönderirsin geri dedi kabul etmiyceğini biliyorum ama bununla yenisini alana kadar idare edersin dedi.kabul etmedim hatta başkalarının malı ile idare etmek istemiyorum sıfır alıcak adam lazım bana dedim. hiç alınmadı bile.neyse ben ilişkimize bi şans daha verdim ama durmuyo ki bugün beni ararmısın dedi hayırdır faturanımı ödeyemedin ne oldu dedim dk. kam azaldı senin vardır daha senden yararlanıyım diye söyledi ve bunu da ilk kez yapmıyor. şimdi canlar ben mi abartıyorum böyle bir adamla ömür geçer mi ne yapıcağımı biliyorum aslında ama hata mı yaparım bilmiyorum.
Bariz belli bu adam CIMRI....

Merhaba ;
AFEDERSİNİZ AMA BURADAN ANLADIĞIMI SÖYLÜYORUM TAM BİR AYIYMIŞ

Back