partnerin disari bosaldiysa hamilelik riski az diye biliyorum ama suda var ki erkeklerin zevk menisinde bile spremler var ve yumurtayi döllemeye yeterli olabilio bazi durumlarda..sizde kötü olansa tamda yumurtlama gününe denk gelmis olmasi ve gec alinmis olmasi, 72 saatten sonra koruyuculugu olmuyo diye biliyorum....ilaclarin dengeni bozmus olmasi cok normal cünkü asiri hormon yüklü bir hap insani alt üst ediyo..eger gebelik olusmadiysa 1 hafta icinde kanama yapiyo bu hap..ama siz yinede adet gününüz yaklastiginda kan testi yaptirin yada idrarda bakin..aekadaşlar bende bu norlevo dan kullanım ilişkiden baya bi sonra yani 72 sate yanın bi zaman da aldım ikisini bırden geri çekme yöntemiyle korunuyoruk ancak içeri kaçmış olma ihtimali beni korkuttu için içim rahat etmedi aldım bşrde o gün tam yumurtlamnın oldu gündü yani riski yüksek buldum içtimden beri dengem şaştı bugün 2. gün kasık agrıı ve vüüdumda bi dengesizlik var sizce normalmi bilgisi olan varsa paylaşır ise cok sewinirim teşekkürler
test yaptım hatta hergün yapıyorum desem yeridir ewet dışarı boşaldı ama sonra tekrar beraber olduk ara vermeden işte sıkıntıda burda başlıyo ya ondan korkum ve ilacı gec almış olamm bide saglıkcı olucam inan utanır oldum kendimden eşimde cok rahatız ve beraberde degiliz o başka yerde ben başka yerde inş olamz cok stresli günler geciriyoruz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?