norlevo :( yardım ltfn

cold

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2011
2
0
36
İstanbul
öncelikle merhaba. bu ayın 12sinde ertesi gün hapı almak zorunda kaldım. 5i de regl bitim günümdü. fakat 14ünde kanamam başladı, hala devam etmekte ve normal reglden daha fazla.2 sorum olacaktı. bu kanama normal mi ? hamile kalmış olabilir miyim? hapı da yarım saat içinde aldım. biri yardım etsin nolur

canım ayın 11 inde de ben içtim norlevo yu. cuma günü regl oldum.2 gündür sancı ve sızıdan duramıyoum.dün gece hastaneye gittik.betahacg yaptırdık ama negatif çıktı.bugün öğleden sonra işten izin alıp kadın doğumcuya gitcem.inş başka bi sorun yoktur((

ilk defa kullananlarda öyle oluyormus diyenler var. bn ilk defa kullanmıştım . senin de mi öyle ?
anca bitti benim. normal reglden br farkı kalmadı ki bu ne böyle

nor levoyu ben daha önce çok kez kullandım fakat üzerine hiç adet olmadım.kullandıgıma çok pişmanım şimdi.çok zararları var bilginize

Kızlar ertesi gün haplarından sonra bu kanamalar normal. Adetinizle düzene girecektir içiniz rahat olsun. Birde bu kanamadan sonra normal adet zamanınızda kısa bir gecikme yaşayabilirsiniz gecikme uzarsa test yapın.

betahcg yaptırdım negatif çıktı.dün gidip spiral taktırdım.şimdi kendimi çok tuhaf hissediyorum.acaba bende mi anormallik var((( sanki biri taciz etmiş,bi taraflarıma ellemiş gibi bi his var.zaten dün masada ağladım.

Dogumdan once o kadar ellendim ki alistim spiral takilirken bende oyle bir etki yapmadi. O kadar ellenmenin uzerine birde sezeryan oldum ona yanarim canim cok inceliyorlar ondan oyle hissetmissindir merak etme gecer alisirsin

Son düzenleme:
ağır kaldırmamam gerektiği söylendi ve tabiki ben unuttum.battal boy çöp poşetinin içine tıka basa gazete koyup kaldırdım.tık dedi içimden bişey.sanırım spiral düştü.....nasıl anlayabilirim düşüp düşmediğini????

bildiğim kadarıyla bu haplar normal doğum kontrol hapının 5-6 tanesinin tek doz şeklinde alımı haliymiş. birden yapılan bu doz yüklemesinden dolayı böyle bir etkisi olmuş olmalı.normaldede doğum kontrol hapları kimi bünyelerde ilk zamanlarda ara kanamalar yapabiliyor.

canım bir doktora görün istersen. Birde spiralinin ipini kontrol et elinle ipini hissetmen lazım.

Ben de norlevo kullandığım zamanlarda iki ay adet düzenim bozulurdu.

Ve ilk periyod 15 güne inerdi;bu normal merak etme.

Ayrıca kendi hesabıma keşke hiç içmeseymişim diyorum.

9 hazıranda reglım bıttı.

17 hazıranda ilk defa norlevo hapı almak zorunda kaldım.

2 temmuzda rel olmam gerekıyordu hala olmadım.

yanı 6 gun geçtı.

hamılemıyımdır?

genelde herkesde erken regl apmış ama ben bu yuzden geç olmuşumdur dıyede düşünüyorum..

test yapsammı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…