Norlevo Sonrası Ara kanama mı Yoksa Regl mı

kardeem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
1.165
383
118
İstanbul
Merhabalar, aranıza yeni katıldım. Sizlere bi sorum olacak. Ben geçen hafta ayın 14ünde norlevo kullandım ve beş gün sonra bir iki damla koyu kahve bir akıntı gibi bir şey geldi. Daha sonra ayın 20sinde yani bir gün sonra bu akıntı kırmızı rengini aldı ve birkaç damla daha arttı. Ertesi gün ise yani ayın 21inde artık tamamen regl kanaması gibi tam kırmızı rengini aldı ve yoğun bir şekilde gelmeye başladı ve ped kullanmaya başladım, fazlasıyla yoğun geldi. Zaten ayın 23ü yada 26 sı gibi regl olmam gerekiyor. Şimdi yaşadığım bu kanama ara kanama mı yoksa regl kanaması mı? Bildiğim kadarıyla ara kanama ped gerektirmeyecek şekilde ve koyu kahve renginde oluyor. Eğer yaşadığım bu kanama regl kanaması ise hamilelik olasılığı ortadan kalkmıştır diye düşünüyorum lütfen bana yardımcı olun. Teşekkürler..

Norlevo adet tarihinizi üç gün geri cekebilir ya da ileri atabilir prospektusunde de yazar ve eğer yaşadığınız regl kanamasi ise hamile değilsiniz

Her ay yaşadığım regl kanaması gibi yaşıyorum şuan bu kanamayı her siteyi okudum kahverengi ve az olur diyorlar ama benim öyle değil yoğun ve kırmızı. Kanamada adet tarihime bikaç gün kala başlayınca kafam baya karıştı. Umarım adet kanamasıdır. Cevaplarınız için çok teşekkürler kızlar :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…