- Konu Sahibi Schrewneil
-
Adet Oldum Ben Zaten İhihihiTeşekkür Ederim Canımm
bu ay onhapı kullanmayın her ılıskı sonrası mecbur kalmadıkca saglıklı bır sey degıl:)))))
dogum kontol hapı
korunma halkası
prezerrvatıf
degerlendırın
Yaa şimdi banada bişeyler söyleyin....son adet tarihi 3 nisan .prezervatif yırtılmaı kazası 19 nisan.yani . yumurtlama dönemi....ilişkiden 8 saat sonea norlevo 1. Tablet, 2. Tablet te 1. Dozdan 12 saat sonra. (Hemen kadın doğum uzmanına gittim. Yumurtlama dönemi eedi ultrasonla baktı...spiral de takabiliriz dedi. Ama herşeye rağmen hamile kalınırsa bu spiral düşük ni ihtimal de olsa problem çıksrabilir ddi. O an karadız kalıp hap alayım dedim. 9 aylık bi bebeğim var. Henüz tekrar hamilelik için erken. ..korkuyor gibiyim) .... sizce durum ne.....
Hayret Ben Kalmadım Sanırım Ne Kadar Sıklıkla Kullandığınıza Bağlı Çünkü Ayda En Fazla 1 Sefer İçilmesi Öneriliyor. Aksi Taktirde Bağışıklık Kazanabilir
İyi geceler arkadaşlar bende eşimle beraber olurken talihsizlik yaşadım prezervatif delikmiş ve ön dakika sonra yandaki eczaneden norlevo alıp içtim iki ay önce ve hemen içmeme rağmen hamile kalmışım çocuk şu an düşünemem çok ağır bir ameliyat geçirmem gerek dün kürtaj oldum ve çok kötü durumdayım o hapa lanet olsun benim psikolojim şu an çok kötü durumda bir cana kıydım
Yaa şimdi banada bişeyler söyleyin....son adet tarihi 3 nisan .prezervatif yırtılmaı kazası 19 nisan.yani . yumurtlama dönemi....ilişkiden 8 saat sonea norlevo 1. Tablet, 2. Tablet te 1. Dozdan 12 saat sonra. (Hemen kadın doğum uzmanına gittim. Yumurtlama dönemi eedi ultrasonla baktı...spiral de takabiliriz dedi. Ama herşeye rağmen hamile kalınırsa bu spiral düşük ni ihtimal de olsa problem çıksrabilir ddi. O an karadız kalıp hap alayım dedim. 9 aylık bi bebeğim var. Henüz tekrar hamilelik için erken. ..korkuyor gibiyim) .... sizce durum ne.....
Ben ilk defa kullandım iki hapı birden ilişkiden on dakika sonra içtim kazra prezervatif yırtılmış ama hamile kaldım
O Halde Hormonlarla İlgili Birşey Olabilir Ben Hamile Kalmadım. Fakat Şuan Şüpheliyim
bu kadar korkuyorsanız niye birlikte oluyorsunuz anlamadım
Bende adet baslangıcından itibaren 19.günde geri cekilmeyle ilişki yaşadım. Zevk suyu süphesiyle yaklasık 40 saat sonra norlevo kullandım. 22.gün tekrar geri cekilmeyle ilişkim oldu. 28nisanda adet oldum her zamanki yogunluktaydı. Ancak adetim biter bitmez kahverengi akıntım oldu. 3-4 aydır oluyor. Bir sitede yerlesme kanamasından 3-4 gün sonra testte belli olur yazıyordu. Gelen akıntı implantasyon olabilir süphesiyle 3 gün sonra. hassas gebelik testi yaptım. Negatif cıktı. Herhangi bir sancım vs yok gögüs hassasiyeti gibi birsey de yok. Kan testi yaptırma sansım da yok. Simdi ben kesinlikle hamile degilim diyebilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?