Norlevo kullananlar bakar mısınız?

merhaba eşim eczacı ona sordum sorularını cevaplıyorum
ilişkiden sonra 72 saat içerisinde kullanılınca %99 un üzerinde etkinliği varmış , tek gereken ikisini birlikte yutmakmış.
en belirgin yan etkiside adet düzensizliği ve kanamada artma

ikisini birlikte yuttum :) peki nezaman belli olur işe yarayıp yaramadığı ? adetime daha çok var ayın 12si gibi olucam :/

Canım özelden msj atmışsin msj sayım 100 olmadıgı icin özelden cevap yazamiyorum ama okudum msjini. Bence senin endiselenmene gerek yok büyük ihtimalle ise yaramistir .canım eğer hap ara kanama gibi bir yan etki yapmazsa normal gununde adet olursun. Yumurtlama gunüne gelince Buda kisiden kisiye değişir eğer 28 günde bir adet gören biriysen adet başlangıcından itibaren 14. Gün yumurtlama gunün olur bunun +_3 gunü riskli günler olur senin galiba 10. Gün gerçekleşmiş şüpheli iliski çok büyük ihtimal ise yarar. Bana gelince benim tam 14. Gün oldu esimle iliskim adetlerim düzenlidir, ve ben o gün karnımdaki hafif adet sancısına benzer sancıdan yumurtlama gunüm olduğunu ve 12 saat icinde hapi içmeme rağmen (ikisini beraber)ise yaramiyacagini hissetmiştim ve yaramadı da 7 haftalık hamileyim.

Son düzenleme:

adetimin baslamasından 10 gün sonra oldu yani yumurtlama dönemim değil di mi?

ya kızlar 3 saat sonra norlevo ıctım 12 gun gectı olmam gereken adetten ve dun test yaptım 21 aralkda yanı çift çizgi

sakamı ne delırcem 21 aralık da kıyamet kopmadı ama dunya basıma yıkıldı yani

adetimin baslamasından 10 gün sonra oldu yani yumurtlama dönemim değil di mi?

Bugün adet oldun diyelim bugün 1. Gün yarın 2 diye gider.. Yumurtlama günleri 11 -16 günler arası genelde ama kişiden kişiye değişebilir yani kaç günde adet gördüğüne baglı

bu arkadaşıma kesinlikle katılıyorum. ben 3 ay arka arkaya içtim kanamadan ölmek üzereydim artık bayılıyordum neredeyse. dr.a gittim düşümü var acaba falan dedi bu kadar olamsı normal değil dedi ama araştırdılar baktılar sonrada ne içtiğimi sordular. ilaçtan dedi. kullanma böyle şeyler dedi. tavsiyem kullanmyınız. hemde ne testi yapacaksın anlamadım ben?
birde ilacın etkinliği saate göre değişiyor içindeki prospektüste yazıyor zaten. 24 saate kadar %99- sonrasında azar azar düşüyor ivme ama tam ahtırlamıyorum. ilacada ihtiyacım olmaz umarım. çokta ağrılı geçiyor çünkü bu ilacı içince.

hiç ağrım falan yok sen 3 ay arka arkaya içmişsin ben hayatımda ilk kez mecbur kaldığım için kullanıyorum.
yan etki falan da olmadı bende sadece regl olucakmışım gibi karnım ağrıyor hafif hafif.
test dediğim gebelik testi işe yarayıp yaramadığını öğrenmek için
teşekkürler..

hotcouture .!.:
selam bu norlevo ise yaramıo mu yaa :S

bilmiyorum kı halen kan testı yaptırmadım yarn yaptırcam. bakalım ıse yarayıp yaramadıgını anlayacam

insallah yarıyodur

2 tane test pozıtıf cıktı evde bır tane daha yapıcam ınsallah o negatıf cıksada hastaneye rahat gıtsem azıcık

insallah yariyordur ya :/

hapı içeli 4 5 gun geçti ama kanamam yok regl olucak gibi ağrım var çok hafif. ne demek bunlar bilen var mı? iyi mi kötü mü?

Senin durumun da bana benzemiş canım. Ben de 12 saat icinde her iki hapi birden içmiştim ve şimdi 8 haftalık hamileyim. Daha oncede başka bir konuda yazmıştım eğer yumurtlama gunüne denk geldiyse iliski hapın koruyuculugu yok denecek kadar az. Benim sorumlu gecem sattan sonra 14. Gündü . 28 günde birdir adet döngüm yani tam isabet oldu. Ben gebeliğimi devam ettiriyorum kızıma kardes olacak vakitsiz oldu ama hayırlısı.

arkadaşlar 3 gündür devam eden mide bulantısının nedeni nedir? Yan etki mi?

Mide bulantisina kafanı takma hersey olabilir (gebelik disinda) psikolojik bile olabilir. Gebelikte bulanti bu kadar erken başlamaz en azından adetinin bir hafta falan gecikmesi gerekir. O zamana kadarda hamile oldugunu zaten anlatsin.Mide bulantisi ile hamile olduğunu anlamak yalnız filmler ve dizilerde olur.

norlevo kullandıktan 8 9 gün sonra adet oldum. karnım normalde cok agrır ama hic agrımadı. simdi 9. gün. hala adetim devam ediyor fakat kahverengi şeklinde ve kasık ağrılarım var. nedeni nedir bilen var mı? adet olduktan sonra gebelik riski hala var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…