- 29 Mart 2009
- 4.240
- 794
- 163
- Konu Sahibi hotcouture
-
1) ilk 24 saat içinde çok etkilidir diyor ya ben 9 saat sonra içtim. Etkisi var mı
2) bu hapı içmek hariç başka bir şey yapmam gerekiyor mu önlem için
3) hapın işe yarayıp yaramadığını nerden anlayacağım
teşekkürler :)
merhaba eşim eczacı ona sordum sorularını cevaplıyorum
ilişkiden sonra 72 saat içerisinde kullanılınca %99 un üzerinde etkinliği varmış , tek gereken ikisini birlikte yutmakmış.
en belirgin yan etkiside adet düzensizliği ve kanamada artma
ikisini birlikte yuttum :) peki nezaman belli olur işe yarayıp yaramadığı ? adetime daha çok var ayın 12si gibi olucam :/
sen doğru zamanda içmişsin , belirgin bi zaman söylenemez ,merak etme bişey olmaz
testi ne zaman yapmalıyım peki kesin sonuc almak icin
doktora gitmek gerekir mi
test yaptırmana gerek yokmuş ilaçları içtiyse, ayın 12 sinde (3 - 4 gün önce veya sonra) kanaması olucak diyor
1) ilk 24 saat içinde çok etkilidir diyor ya ben 9 saat sonra içtim. Etkisi var mı
2) bu hapı içmek hariç başka bir şey yapmam gerekiyor mu önlem için
3) hapın işe yarayıp yaramadığını nerden anlayacağım
teşekkürler :)
Canım özelden msj atmışsin msj sayım 100 olmadıgı icin özelden cevap yazamiyorum ama okudum msjini. Bence senin endiselenmene gerek yok büyük ihtimalle ise yaramistir .canım eğer hap ara kanama gibi bir yan etki yapmazsa normal gununde adet olursun. Yumurtlama gunüne gelince Buda kisiden kisiye değişir eğer 28 günde bir adet gören biriysen adet başlangıcından itibaren 14. Gün yumurtlama gunün olur bunun +_3 gunü riskli günler olur senin galiba 10. Gün gerçekleşmiş şüpheli iliski çok büyük ihtimal ise yarar. Bana gelince benim tam 14. Gün oldu esimle iliskim adetlerim düzenlidir, ve ben o gün karnımdaki hafif adet sancısına benzer sancıdan yumurtlama gunüm olduğunu ve 12 saat icinde hapi içmeme rağmen (ikisini beraber)ise yaramiyacagini hissetmiştim ve yaramadı da 7 haftalık hamileyim.
adetimin baslamasından 10 gün sonra oldu yani yumurtlama dönemim değil di mi?
merhaba eşim eczacı ona sordum sorularını cevaplıyorum
ilişkiden sonra 72 saat içerisinde kullanılınca %99 un üzerinde etkinliği varmış , tek gereken ikisini birlikte yutmakmış.
en belirgin yan etkiside adet düzensizliği ve kanamada artma
bu arkadaşıma kesinlikle katılıyorum. ben 3 ay arka arkaya içtim kanamadan ölmek üzereydim artık bayılıyordum neredeyse. dr.a gittim düşümü var acaba falan dedi bu kadar olamsı normal değil dedi ama araştırdılar baktılar sonrada ne içtiğimi sordular. ilaçtan dedi. kullanma böyle şeyler dedi. tavsiyem kullanmyınız. hemde ne testi yapacaksın anlamadım ben?
birde ilacın etkinliği saate göre değişiyor içindeki prospektüste yazıyor zaten. 24 saate kadar %99- sonrasında azar azar düşüyor ivme ama tam ahtırlamıyorum. ilacada ihtiyacım olmaz umarım. çokta ağrılı geçiyor çünkü bu ilacı içince.
hotcouture .!.:selam bu norlevo ise yaramıo mu yaa :S
bilmiyorum kı halen kan testı yaptırmadım yarn yaptırcam. bakalım ıse yarayıp yaramadıgını anlayacam
insallah yarıyodur
2 tane test pozıtıf cıktı evde bır tane daha yapıcam ınsallah o negatıf cıksada hastaneye rahat gıtsem azıcık
ya kızlar 3 saat sonra norlevo ıctım 12 gun gectı olmam gereken adetten ve dun test yaptım 21 aralkda yanı çift çizgi
sakamı ne delırcem 21 aralık da kıyamet kopmadı ama dunya basıma yıkıldı yani
arkadaşlar 3 gündür devam eden mide bulantısının nedeni nedir? Yan etki mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?