• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nörapatik ağrı kaç senede geçer

Annem de var yillardir gecmiyor...algoloji bölüme gidin dediler ama annem geçicegine inanmadiginicin gitmiyor siz deneyin isterseniz ..ağrı bilimi yani ağrıyla başa çıkmayı sağliyorlar gibi bisey algoloji bölümü

Annem de var yillardir gecmiyor...algoloji bölüme gidin dediler ama annem geçicegine inanmadiginicin gitmiyor siz deneyin isterseniz ..ağrı bilimi yani ağrıyla başa çıkmayı sağliyorlar gibi bisey algoloji bölümü
Evet onu arastirdim omurga agri kesici enjekte ediyorlarmis zor bir surec gercekten.cerrahi sonrasi kaldi bende bu nörapatik agri hayattan bezdirme derecesinde resmen

Evet onu arastirdim omurga agri kesici enjekte ediyorlarmis zor bir surec gercekten.cerrahi sonrasi kaldi bende bu nörapatik agri hayattan bezdirme derecesinde resmen
çok geçmiş olsun evet annemde bel fıtığı ameliyatından sonra oldu ..fıtık patlamıştı bacağına vuruyordu yürüyemiyordu mecbur ameliyat dediler şimdi bacağı iyi oldu yürüyebiliyor ama belinde ameliyat öncesinden beter ağrısı var ve nörapatik ağrı deyip sinir ilaçlarına mahkumsun deyip yolluyolar :( :( :( geçiceğine de inanmadığı için artık algolojiye falan gitmek istemiyor ben olsam giderdim heralde ...allah şifa versin

çok geçmiş olsun evet annemde bel fıtığı ameliyatından sonra oldu ..fıtık patlamıştı bacağına vuruyordu yürüyemiyordu mecbur ameliyat dediler şimdi bacağı iyi oldu yürüyebiliyor ama belinde ameliyat öncesinden beter ağrısı var ve nörapatik ağrı deyip sinir ilaçlarına mahkumsun deyip yolluyolar :KK43: :KK43: :KK43: geçiceğine de inanmadığı için artık algolojiye falan gitmek istemiyor ben olsam giderdim heralde ...allah şifa versin
Ben gidicem o bolume.eger fayda gorursem yazarim sizede.anneniz icin iyi olur

Back