• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları nora virüse dikkat. ailecek KIRILDIK!!!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

PINARYILDIRIM

Guru
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2009
58
1
296
47
İstanbul
Esım birden kusmaya başladı yediği bır sey dokundu veya zehirlendi dedik. İki gun sonra iki yaşındaki oğlumuz gece yarısı kusarak uyandı. İki gun ne yediyse kustu. İshale çevirinde hastalığı atlattık. Hic bır tedavisi yok sadece probiyotik veriyorsunuz. O iyi ediyor. Cok su kaybederse sıvı takviyesi olarak serum takılıyor. Yani tedavi değil. Arkasından ben, annem, babam, teyzem ve kayınvalidem hastalandık. İnternette hava yoluyla bulaşmaz diyor ama inanılmaz bulaşıcı. Cok cok dikkat edin.

Esım birden kusmaya başladı yediği bır sey dokundu veya zehirlendi dedik. İki gun sonra iki yaşındaki oğlumuz gece yarısı kusarak uyandı. İki gun ne yediyse kustu. İshale çevirinde hastalığı atlattık. Hic bır tedavisi yok sadece probiyotik veriyorsunuz. O iyi ediyor. Cok su kaybederse sıvı takviyesi olarak serum takılıyor. Yani tedavi değil. Arkasından ben, annem, babam, teyzem ve kayınvalidem hastalandık. İnternette hava yoluyla bulaşmaz diyor ama inanılmaz bulaşıcı. Cok cok dikkat edin.

canım çok geçmiş olsun benim kızım da geçirdi tam 8 gün ishali geçmedi, bu arada virüsün adı rota..şu sıralar heryerde salgın var, su kaybı çok tehlikeli..dikkat etmek lazım.

Back