- 24 Kasım 2015
- 3
- 0
- 86
- 35
- Konu Sahibi BoncukAhmed
-
Merhabalar hamileliğimin 18. Haftasında ense kalınlığı ile oğluma noonan sendromu tanısı kondu. ptpn11 geninde mutasyon tespit edildi. Şuan 2 yaşına girdi rutin kardiyoloji endokrin genetik kontrollerimiz oluyor kalbinde iki adet deliği mevcut takip ediliyor. İnmemiş testisten 1 yaşında opere oldu. Merak ettiğiniz herhangi bişey olursa seve seve sizinle konuşuruz iyi günler dilerim :)Merhabalar 3 yaşında noonan sendromu tanısı almış bir oğlum var yürüme gecikmesi sebebi ile çocuk nörolojisine gittik genetik testler vs noonan tanısı aldık tanı almış ya da farklı problemler yaşayan anneler ile tecrübe paylaşımında bulunmak toplanmak bilgi alışverişi yapmak için burdayım
Merhaba İlknur hanımMerhabalar hamileliğimin 18. Haftasında ense kalınlığı ile oğluma noonan sendromu tanısı kondu. ptpn11 geninde mutasyon tespit edildi. Şuan 2 yaşına girdi rutin kardiyoloji endokrin genetik kontrollerimiz oluyor kalbinde iki adet deliği mevcut takip ediliyor. İnmemiş testisten 1 yaşında opere oldu. Merak ettiğiniz herhangi bişey olursa seve seve sizinle konuşuruz iyi günler dilerim :)
Benim bebeğime fark edilmemişti doğduğunda öğrendik kalp rahatsızlığınıAnne karninda kalp sorunu farkedilmis miydi?
Merhabalar bizim bebeğimiz anne karnında 7.ayımız noonan sendromu mutasyonu cıktı kalbinde organlarında sorun yok sadece 5 hafta gelişim geriliği var sizde de hamileliğinizde böyle problemler olmuş uydu doğduktan sonra ne gibi sorunlar yaşadınız şimdi nasıl cocuğunuızn durumuMerhabalar 3 yaşında noonan sendromu tanısı almış bir oğlum var yürüme gecikmesi sebebi ile çocuk nörolojisine gittik genetik testler vs noonan tanısı aldık tanı almış ya da farklı problemler yaşayan anneler ile tecrübe paylaşımında bulunmak toplanmak bilgi alışverişi yapmak için burdayım
Merhaba biraz geç oldu bu konu hakkinda yazıyorum ama benim kızımda da noonam sendromu çıktı.buyüme hormonu tedavisi alıyor mu bilgi verirseniz sevinirimMerhabalar 3 yaşında noonan sendromu tanısı almış bir oğlum var yürüme gecikmesi sebebi ile çocuk nörolojisine gittik genetik testler vs noonan tanısı aldık tanı almış ya da farklı problemler yaşayan anneler ile tecrübe paylaşımında bulunmak toplanmak bilgi alışverişi yapmak için burdayım
Merhaba,Merhabalar 3 yaşında noonan sendromu tanısı almış bir oğlum var yürüme gecikmesi sebebi ile çocuk nörolojisine gittik genetik testler vs noonan tanısı aldık tanı almış ya da farklı problemler yaşayan anneler ile tecrübe paylaşımında bulunmak toplanmak bilgi alışverişi yapmak için burdayım
Merhaba . Benim oğlum 4 aylık 2 aydır kalp sorunları ve işitme kaybı olduğunu öğrendik ve hastanelerdeyiz. 1 ay yoğun bakımda yattı hipertrofik Kardiyomiyopati si var .çok ileri derece işitme kaybı var. Doktorlsr %99 diyor noonan sendromu için henüz sonucumuz çıkmadı. Mümkünse bilgi paylaşımı yapabilir miyiz. Sormak istediğim sorular varMerhabalar 3 yaşında noonan sendromu tanısı almış bir oğlum var yürüme gecikmesi sebebi ile çocuk nörolojisine gittik genetik testler vs noonan tanısı aldık tanı almış ya da farklı problemler yaşayan anneler ile tecrübe paylaşımında bulunmak toplanmak bilgi alışverişi yapmak için burdayım
Teşhis nasıl kondu?Merhaba biraz geç oldu bu konu hakkinda yazıyorum ama benim kızımda da noonam sendromu çıktı.buyüme hormonu tedavisi alıyor mu bilgi verirseniz sevinirim
merhabaMerhaba . Benim oğlum 4 aylık 2 aydır kalp sorunları ve işitme kaybı olduğunu öğrendik ve hastanelerdeyiz. 1 ay yoğun bakımda yattı hipertrofik Kardiyomiyopati si var .çok ileri derece işitme kaybı var. Doktorlsr %99 diyor noonan sendromu için henüz sonucumuz çıkmadı. Mümkünse bilgi paylaşımı yapabilir miyiz. Sormak istediğim sorular var
MerhabaMerhabalar bizim bebeğimiz anne karnında 7.ayımız noonan sendromu mutasyonu cıktı kalbinde organlarında sorun yok sadece 5 hafta gelişim geriliği var sizde de hamileliğinizde böyle problemler olmuş uydu doğduktan sonra ne gibi sorunlar yaşadınız şimdi nasıl cocuğunuızn durumu
MerhabaMerhabalar hamileliğimin 18. Haftasında ense kalınlığı ile oğluma noonan sendromu tanısı kondu. ptpn11 geninde mutasyon tespit edildi. Şuan 2 yaşına girdi rutin kardiyoloji endokrin genetik kontrollerimiz oluyor kalbinde iki adet deliği mevcut takip ediliyor. İnmemiş testisten 1 yaşında opere oldu. Merak ettiğiniz herhangi bişey olursa seve seve sizinle konuşuruz iyi günler dilerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?