noluyor bana...

skr1606

pamuk oğlum
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
925
1
gecen pazartesi kürtaj olmak zorunda kalmıstım bebeğim gelişmediği için aldırmak zorunda kalmıştık kürtajdan sonra pek fazla kanamam olmamıştı. çok az lekelenmeler olmuştu. hatta neredeyse hiç kırmızı olmadı diyebilirim. ama son iki gündür bariz kanamam var ve hafif bir ağrı var adet agrısı gibi. korktum akannehir bana ne oluyor? acaba adet mi oluyorum daha bir hafta bile dolmadan olması mümkün mü? bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin bayram tatili oldugundan doktoruma da ulasamıyorum.kafamçokkarıştı

bende düşük yaptım canım. düşük sırasında kanamam oldu 1 gün sonra lekelenmemlerim oldu. 10 gün boyunca yoruldukca kanamam arttı. 2 yada 3 kez adet gibi aşırı kanamam olmuştu. kürtaşla aynı şeymidir bilmemem. bu arada geçmiş olsun canım:Saruboceq:

ben de 17gun once dıs gebelıkten sebep amelıyat oldum amelıyat oncesı 7 gun kanamam olmustu sankı amelıyat kanamayı kestı lekelenme gıbı bır gunde ancak ıkı uc damla. Sonra pembelestı ve kesıldı. sımdı yoruldugumda (kı bayram temızlıgı sebebıyle...) bır kere kan geldı. umarım yardımcı olabılmısımdır

gecen pazartesi kürtaj olmak zorunda kalmıstım bebeğim gelişmediği için aldırmak zorunda kalmıştık kürtajdan sonra pek fazla kanamam olmamıştı. çok az lekelenmeler olmuştu. hatta neredeyse hiç kırmızı olmadı diyebilirim. ama son iki gündür bariz kanamam var ve hafif bir ağrı var adet agrısı gibi. korktum akannehir bana ne oluyor? acaba adet mi oluyorum daha bir hafta bile dolmadan olması mümkün mü? bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin bayram tatili oldugundan doktoruma da ulasamıyorum.kafamçokkarıştı

guzelim normal bana da benzeri olmustu ilk birkac gun sadece lekelenme sonra kesildi sonra da arada kan geldi. agri da bazen hafif oluyordu cunku rahim eski sekline donuyor. birkac gun daha bekle bakalim kanaman ne durumda bayramdan sonra mutlaka kontrole git kurtajdan bir hafta sonra kontrol onemlidir kanaman var olmasaydi da cok onemlidir.
cok gecmis olsun, insallah saglikli bir gebeligi en yakin zamanda Allah nasip eder.

öncelikle geçmiş olsun,korkulacak birşey yok bence.zaten doktor kanama için 10 normal diyor.10 boyunca adetle aynı kanama ve ağrıların olabilir,bana da olmuştu.ama kürtajdan bir hafta sonra mutlaka kontrole çağırıyor doktorlar mutlaka onu ihmal etme canım bence.sakın ihmal etme.

geçmiş olsun.kanama çok fazlaysa parça kalmış olabiliyor.bana olmuştu kürtajı tekrar yaptılar.

teşekkür ederim kızlar...
bayramdan hemen sonra kontrolüm var. ama cuma gunu gibi başladı bu yoğun kanama kanamanın fazla oldugu anlarda agrı da baslıyo. ilk günler sadece lekelenmeler vardı o da yok denecek kadar az...ilk başta olmayıp da sonradan başlayınca tedirgin oldum açıkcası. :uhm:

X