Saç Kesim Şekilleri Noluuuuuuuur acil yardım

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

***GONCA***

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
286
Yer
İstanbul
Kızlar saçlarım katsız mavi siyah boyalı ve kalçamda çok sade duruyor boyunu kısaltmadan nasıl bi şekil verilebilir lüfen bişi söyleyin fotorgaf koysanızda iyi olur

hacim kazandirmak istiyorsan saclarini sarbilisin yada yandan ayirabilirsin uzun saca bir sürü sey yapilir aslinda niye böyle panik yaptin anlayamadim

canım akşamdan biguidilerle sar yat hem kıvırcık olunca biraz kısalıyor saçlar hemde değişiklik olur Senın için katkaydirigubbakcemile3 attır senın güzünde hacimsizse hem kolay taranıyor kat olduğu zaman saçların düzse hem daha gür gözüküyor ama fazla katı tavise etmem uzun saçlı olduğun için bunalım yapmaman için asla enselerdeki -tatlicadiarzu-saçlarının boyuna ellenmeden kesim yapmanı tavsie ederimm ben genelde:kahve: öyle yapaarım resim ekle dersen baka.s. sana bi kaç resim ekliyebiliriim Canım veyaa ara kızıl balyajda olabilir hemde siyaha kızıl tutuyor die biliyorumm ben sana bi kaç örnek koyım bak veya kahkül yaptırabilirsin cnaım
saçlarını bukle bukle yaptıktan sonra teepeden toplayıp eklediğim ufaklığın saçı gibide yapabilirsin

updosforlonghair.jpg

edasacsekilleri.jpg

sacbakimi001.jpg

stockphototoppartofabea.jpg

kahkül bence güzel olur.bugidi kullanmanı tavsiye etmem gece boyu uyuyamazsın sinirlerin bozulu verir sonra karanlıkta saclarını yola yola bugidileri cıkartmaya calısırsın yatağın içinde (: ondan sonra da oh be dünya vermıs diyip rahat bi uyku cekersin (: maşa kullansan daha iyi olur.maşa yoksa peçete ilede sarabilirsin ama o zaman biraz ince dalga olur.

ahaha aynı dert bende de var.. benimkilerde siyaha hatta yeni boyadım belimde saçlarım... boyunu kısaltmam asla.. kat çok denedim ama başka ne kaldı ki?? perçem denedim geri topladım yandan ayırdım ortadan deneme gafletinde bile bulundum ama ıhıh yani.. değişiklik istiyorum ben ya.. pff

Üçgen şeklinde kesebilirsiniz .. o biraz kısaltıyor boyunu ama çok fazla yukardan kesmezseniz olur biter (:

Back