• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Noluur Yardımm Edin =((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

esoux

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2008
208
1
96
İstanbul
Merhaba.. benim bundan 2 yıl öncesine kadar inanılmaz gür saçlarım vardı baya kabarırdı falan çok sıktı anlayacağnız.
ilk önce hergün düzleştrmeye başladım saçımı bu baya yıprattı ve bundan 2009mart gibi vazgeçtim.
2009 nisandan beri her ay saçımın rengini açtım extra dora diye bir saç rengi açıcıyla..zarar vermyceğini düşünmüştüm ama o kadaaar pişmanım ki bilmiyorumkismile renk derseniz gerçekten çok güzel oldu..siyah saçlarım karamel rengi oldu ve her gören bayılıyorr

Gel gelelim ki.. o kabaran güpgür saçlar incecik cılız ve seyrek kaldıııı mafoldumben ve saçlarım inanılmaz çoook dökülüyor alnımın kenarları açıldı artık toplayamıyorum bile:a015:

doktor bana pantogar hap verdi daha yarısı bitti ama ondan da pek ümitli değilimm açıkçası

bana önerisi olan var mııı =(( nolur yardım edinn kel kalıcam bu gidişle daha 18yaşımdayım saçlarım yarı yarıya azaldııııı senağlama

merhaba. benim saçlarım da çok gür uzun ve sağlıklıdır. sürekli düzleştirmekle ötü yapmışsın.ben sana badem yağı ve bitkisel şampuanlar kullanmanı öneririm. ama tedaviyi de aksatma. kesinlikle iyi gelecektir. doktorun iyi bir cilt uzmanıysa halledecektir. biraz da moralini yüksek tut. geçmiş olsun...

canım boya saçşarı çok yıpratıyo benim saçımıda çok döktü malesef.bitkisel şampuan veya bebe şampuanının içine 3 tane sarımsak ez ekle hem saçlarının dökülmesini önler hemde saç çıkarmaya faydalı.ben normal şampuan kullanmayı bıraktım bebe şampuanı kullanıyorum.bide saf zeytin yağı veya badem yağıda olabilir içine sarımsak ez saçlarının dimlerine iyice sür iki saat bekle sonra saçlarını yıka inşallah faydasını görürsün.

SAÇ ŞEKıLLENDıRME SETLERı BENıDE MAHFETTı, YÜKSEK ISI SAÇIN DıBıNE KEZZAP DÖKÜYOR GERÇEKTEN :a015:

bende aylardır sacıma ne bi düzleştirici ne bi fön yapmıyorum...
döküldü ve halen dökülüyo eski daqlgalarından eser yok.

bizzat kendim yaşadım bu sorunu öyleki artık kel kalmaktan korkar olmuştum çok gür uzun ve parlak saçlarım vardı bir anda dökülmeye başladı ve her geçen gün daha fazla dökülür olmuştu taramaya korkardım saçlarımı biliyorumki bayanlar için en korkunç durumlardan biridir gittiğim doktor çinko hapı kullanmamı söyledi sağolsun sayesinde bu sıkıntıdan kurtuldum tablet şeklinde haftada 2 gün içiyordum onun dışında haftada iki defada sarımsak ezeceğiyle ezip avucuma döktüğüm şampuana katıp saçlarımı yıkıyordum kısa sürede toplamıştı saçımı

bence saç bakım kremleri varya kavanozda burda okumuştum bir arkadaş gliss kullanmış çok etkili olmuş onun dışındada tabiki bitkisel yağlar ampüllerde çok işe yarıyor ve sarımsak ama şimdi yaz sarımsak ağır kokar

Back