- 14 Mart 2013
- 7.634
- 3.712
- 448
- Konu Sahibi Deruchette
-
Evet bu tarz şeylerin anında kk nın müthiş zeki kadınları tarafından bulunduğunu bildiğim için yazıyorum. Serdar ortaçın son zamanlarda duyduğum bi şarkısı var , müziği yabancı bir parçaya ait ama ne şarkının orjinal adını ne de serdarın sözlerini aklıma getiremiyorum kafayı yedim saatlerdir düşün düşün resmen takıntı oldu google usandı ben usanmadım, şu hamileye allah rızası için bi yardım.neydi o yabancı parçanın adı
Balım .olabilirmi.
Balım mi? . Az arattim bunu buldum ve attim
Niye durduk yere bize de takıntı yaptın :)
Bence Google'da arattır, sözlerinden bir kısmını hatırlasanız bulunurdu ama hiç hatırlamıyormuşsunuz.Ya genelde buraya yazanlara saniyesinde bilen biri cevap veriyordu
Bu değil malesef. Sözler tamamen türkçe serdar başka yabancı şarkının müziğini tırtıklamış ben o şarkıyı arıyorum.konu da taşındı bulamadım tüh
Yenidir yabancı versiyonu bile daha yeni sayılır çünkü bi kadın söylüyoyeni bir şarkı mı peki son çıkardığı albümde mi var
ayyy doğru değilse ayıp ama ha
gece gece niye aradım bil
sırf bebişinin hatrına
http://www.izlesene.com/video/serdar-ortac-dedin-yok/8893562
Buldunuzmu merak ettim
yabancı versiyonunu bi kadın söylüyo böyle hareketlü bi parça dimiAy dilimin ucunda ama çıkmadı.
Bana da dert oldu
İçinde biz ayrıldık cümlesi vardı bak şuanda hatırladımAy bari 1 kelimesini hatırlasaydın
Şimdi buldum işte yaşasınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?