- 14 Ağustos 2022
- 1.024
- 373
- 29
- Konu Sahibi sedaadeserhan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir 20. Güne kadar bekletin derim elbette koyulaşma olucak olmazsa hormon testi yaptirirsinjz benim de böyleydi 15.gunde ikisi çok koyu oldu bı keredenOvulasyon testim neden hep böyle (
Benim de 21.günde koyulaştı çok normal yani korkma devam et hergün.Ovulasyon testim neden hep böyle (
Hormon testlerime 1 ay önce bakıldı canım hepsi iyiydi muayene de oldum 1 ay önce basit yumurtalık kistim vardı adetle atarsın demişti onun harici bi sorunum yoktu adetimden itibaren 11.gün o yani adet bitiminin 8.günü bugün hep silik hep silikOlabilir 20. Güne kadar bekletin derim elbette koyulaşma olucak olmazsa hormon testi yaptirirsinjz benim de böyleydi 15.gunde ikisi çok koyu oldu bı kereden
Ay inşallah canım benim ya ilk kez kullanıyorum panik oldum çokBenim de 21.günde koyulaştı çok normal yani korkma devam et hergün.
Yok için rahat olsun 30-35 arası günlerde adet olunduğunda genelde 19 ile 25. Gün yumurtlama olabiliyor.Ay inşallah canım benim ya ilk kez kullanıyorum panik oldum çok
3 aydır ayın 30’unda adet oluyorum canım 30 eylül 30 ekim böyleYok için rahat olsun 30-35 arası günlerde adet olunduğunda genelde 19 ile 25. Gün yumurtlama olabiliyor.
Tamam işte o zaman 17-18-19-20-21 arası olabilirsin devam et ben de 32 günde bir oluyorum 19 ya da 21.gün pik oluyor .3 aydır ayın 30’unda adet oluyorum canım 30 eylül 30 ekim böyle
Hadi yaa benim adet bitiminden itibaren 8.gün bugün canım 17 18 dediğin adet başlangıcından mı ne zamandan sayıcamTamam işte o zaman 17-18-19-20-21 arası olabilirsin devam et ben de 32 günde bir oluyorum 19 ya da 21.gün pik oluyor .
Yok canım adetin başından beri sayıyorsun o zaman 14.günündesinHadi yaa benim adet bitiminden itibaren 8.gün bugün canım 17 18 dediğin adet başlangıcından mı ne zamandan sayıcam
30 eylülde adet oldum en son 5 ekimde bitti adet başlangıcımdan itibaren 14.günüm
Adet bitiminden sayarsam 8.günüm
nasipse 16-17-18 gibi görürüm o zaman canım teşekkür ederim umarım dediğimiz gibi olurYok canım adetin başından beri sayıyorsun o zaman 14.günündesin
Rica ederim canım inşallahnasipse 16-17-18 gibi görürüm o zaman canım teşekkür ederim umarım dediğimiz gibi olur
Tamam daha çok erken canım sabırla beklemekisin koyulaşicak elbette rahat ve sakin ol şuan en rahat olman zamandasin gönlünü ferah tut herşey YolundaHormon testlerime 1 ay önce bakıldı canım hepsi iyiydi muayene de oldum 1 ay önce basit yumurtalık kistim vardı adetle atarsın demişti onun harici bi sorunum yoktu adetimden itibaren 11.gün o yani adet bitiminin 8.günü bugün hep silik hep silik
Ayy inşallah canım benim yaaTamam daha çok erken canım sabırla beklemekisin koyulaşicak elbette rahat ve sakin ol şuan en rahat olman zamandasin gönlünü ferah tut herşey Yolunda