Saç Rengi ve Saç Boyama Nolurrrr yardımmmmm :'(

ruhsal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2009
70
0
86
İzmir
dün pilatin saçlarım hem biraz dinlensin hemde doreleşsin(koyu sarı) die kuaföre gittim resimle fln gittim, üstelik burası agorada olukça lüks bir kuaför. saçlarıma kopkoyu bir kahve röfle attı sçlarımda sarıdan eser yok :2: resmen küllü koyu kumral gibi iğrenç bi renk oldu.

kuaför akıcak istediğin renge gelicek diyor. dün gece uyuyamadım kalktım yıkadım bu sabahda...
şimdi doğal yoldan,neyle yıkarsam bu saç çabucacık akar???? çok sinirlerim bozuk. off offf kapkara oldu sanki yüzüm

forumda okudum az önce beyaz sabun ve sirkeyle yıkayınca akıcağını söylemişler.
başka fikri olannn?? :18:

saçım o kadar kuru ki sabun kafamda köpürmedi... allahım neydi günahım.

evet beyaz sabunla yıkandıında boya daha çabuk akıyo,
yanlız halis sade sabun seç,hani şu parfümlü çiçekli vs.olmasın ,gönlüne göre olur inş.

akmıyor bu saç
2 gündür durmadan yıkıyorum offff yaaaaa şuan cidden ağlıyorum tamam ağlanıcak bişey değil belki ama o kadar emek verip pilatin oldum 2008 den beri sarışınım ama şimdi... hayatımda verdiğim en büyük parayı bayıldım bide. biraz daha beklicem açmasın gidip sorucam hesabını.

açılır merak etme alttaki renk açık olduğu için çok çabuk akar 1 hafta sabret bu zamanda da saçlarını sabunlakilan yıpratma iyice.ben şampuanıma çam terebentikaattım bakım için ama boyamı akıtıyo onu dadeneyeblrsn

sürekli yıka boşuna sacına zarar verme platin diyor yüzde yüz açılcak o saç..birazz bekle

bunu kimse bilmez...arap sabunu ile yıka..aslında içine biraz oksijende koysan daha iyi olur ama..sen şimdi onun miktarını ayarlamaya bilirsin ve sacının rengini göremediğimden net birşey diyemiyorum..ama arap sabunun farkını görürsün

saçlarım felaket kızlar.
felaket.
iğrenç bir renk oluyor aktıkça.
o kadar pişmanım ki ayaklarım kırılaydıda girmeyeydim allahım

bu arada burası AGORA/KEMAL & MUSTAFA KUAFÖR!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…