• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama nolurr fikir verinn herkesn fkrne ihtycm vrr...

tuqcee_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
139
0
96
İstanbul
defalarca boyadm saçmı bazen bi günde ikikre.. açtm boyadm açtm byyadmm.. saçm hala sağlamm sağlklıda.. ama istediim renk tutmuyoooo.. kızldan kurtlmak içn küllüye boyadm çok koyu oldu kızlda gtmedi tammnn.. şmdi scak çkolataya boyadmm syah gbi bşe oldu bn sadce karamel istiyodum yya:(( napcm bn kzlarr bşler söleyn çok ihtyacm var:( tarçn bakırda düşünüodm aslndaa.. ama açmadan olmaz tbii... açsam yne bakır kızl tonlarını tutturablrm karamel olmuyo dibinde kızıl olduğu içn off off karamele dönme şanm varmı szceemafoldumben

saçının rengini paltte yoğun açıcıyla çamayı denedinmi canım o zmandamı açılmıyor. eğer hiç bir şekilde açılmıyorsa çaresiz doğal saçlarının gelmesini beklemen gerek.

açtım canm açldı bikaç ton fakat sarı oladığı içn karamele dönmedm turuncu oldu açlncaa.. yeni gelenler sarı old

defalarca boyadm saçmı bazen bi günde ikikre.. açtm boyadm açtm byyadmm.. saçm hala sağlamm sağlklıda.. ama istediim renk tutmuyoooo.. kızldan kurtlmak içn küllüye boyadm çok koyu oldu kızlda gtmedi tammnn.. şmdi scak çkolataya boyadmm syah gbi bşe oldu bn sadce karamel istiyodum yya:(( napcm bn kzlarr bşler söleyn çok ihtyacm var:( tarçn bakırda düşünüodm aslndaa.. ama açmadan olmaz tbii... açsam yne bakır kızl tonlarını tutturablrm karamel olmuyo dibinde kızıl olduğu içn off off karamele dönme şanm varmı szceemafoldumben

Henüz sağlam..
Ama bence fazla abartma..
İlerde ne olur bilmem saçsız kalma bide :bbo:

Back