nolur yardm edin.. ölüyor kalbm :'( :'( :'(

hylprst

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
25
0
arkdşlar ben bundan 3ay öncesnde bi çocukla tanştm internet üzernden. Başak burcu ve tamda burcunun özellklerini taşıyor yani. Netlog hesabında birgün haykırmalar paylaşmlar yapıyordm isyan ediyordm yani daralmştm.. Neyse bu ekledi fln filan knştuk. İşte her türlü knştuk yani ilişki ssevgi güven üzerine. seni seven her türlü svmeli gbisinden yarı teselli yarı öğüt tarznda knuşuyordu. Sonra fceye ekledim fln. Başta ne tipi ne kendisi hiç umrmda değldi. ztn bnm tipim değl.
beni çok iyi anlıyordu çok konuşur oldk. snrasında ntlog hesabımı fln kpattm. msjlaşır olduk telfndan. ben numara fln vermem normalde ve netten bi ilişki fln yoktur yani doğamda.
onun için nette çok vakit geçirir oldm sms yapmazken hep sms yapar oldm..bana cok iyi bri oldğmu içmde kötülük olmadığını ve dnyada byle insanlarda varmış dedi laf arasında. ve geniş bi insan rahat. çevreside geniş hani. uzaktan ilşki yaşamş ve yeni btti bir yıl dolmadı yani henüz.
neyse bu bigün bana bnm duygularımı syledi. bndn hşlanıyorsn bana msj atmadan duramıyorsn fln. nasl titriyorm anlatamam.. bnden bska kmsyle knşmadıgı fln syluyordu. erkek kankimle tanştı onunla knşmalarını fln gördm. ama o blmio gördüğümü.
neyse işte demş o çk ii biri ama yeni bttm ilşkm. uzaktan bi ilşkinin zorlklarını gördm. ders calşym hep okul varken. net telefn fzla ilgilenmiom işte üzülür fln. ama ilerisi içn ne olr bilemem. onunki kdr yoğun degl duygularm demiş. ama açık kapı braktıgınıda belirtmiş açkca. bnmle knşmaktan mtluymuş fln filan..
bunları banada demştı mesafeler var nasl olck fln die.. nyse bn bunları duydktan okudktan snra fln knsmadm 6gün. buda yazmadı fln. fotoma yorm ypıo işte eski samimiyetim yok fln. dayanamadı sordu ne oldu nie bylesn fln. dedm sen haklydn. mesafeler var. uzak. ilerisi olmayan bşey için üzülmenin anlamı yok. kndimi farkndaym ve kendime dur dedm diye knuştm. mesafeler hallolu bakalm demeye bşladı ve gzl knştk. genel olarak oda scak dvranıyordu ztn ama emin olamadm hiçbi zmn. bebeim btnm tatlm gülüm diyordu. bn cnm diebiliyordm utancıma..

snra yine kafamı topladm ve bunu sildm. 19 Martta sildm ve bkaçgün önce beni geri eklemş kabl ettm. msj fln hç atmadm knşmadm oda atmadı. nettede hiç ç.içi göremedm ztn. orda okumamı istiyordu fln.. bilmiyrm bana karşı ne dşünüo ne hssedio fln .. cnmda skılıo ilk kz böle oluyorm ..bide netten yani.. arayıp sesimi dycaktı fln olmadı işte.. ne zmndır camda da knşmuyorz özledm.. napcm hç blmiyorm.. gelgitler mi yaşıo nedir bilmyrm.

ve dün baktm ilşksi var yazıyo.. madem öyle neden beni ekliyosun. anlamlı durumlarımı neden begeniyosun. ekledgnde hiç çewrim içi olmamıştı msj flnda yazmamıştı. hüngür hüngür ağladm çok kötüyüm . 'hayrlı olsn ilişkin' yazdm ve sildm onu..

Konu içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

aynı şeyleri bende yaşadım.
sonuc hüsran.
başka söze gerek yok sanırım.

cok doğal üzülmen şoke girmen, ileride unutursun olan olmus.
ah vah etmenın zamanı deil. hayatını yaşa okurken hem eglen hem calıs. bi mesguliyet bul daha cabuk unutursun.

X