Çocuk Hastalıkları nolur yardımmmm.....

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ecenaz_34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
10
0
86
38
İstanbul
ben yedı aylık bır kız bebek annesıyım arkadaslar.sorunum ıse bebegım uyumadıgı her dakka neredyse aglıyor.sadece 5-10 dakıka keyfı oluyor o kadar. cok asırı gazı var 7 aylık bı bebegın bu kadar gazı olması normalmı sızce?bırde bebegımın kalbı delık 2 ay sonra amelıyat olacak.kalbı delık oldugu ıcın cok hızlı nefes alıp verıyo cok hızlı beslenıyo.hava yutuyo olabılırmı acaba?doktora goturuyorum dogdugundan berı. aglaması ıcın herhangı bı sebep gormuyolar gazı dısında.kullanmadıgım damla cay v.s kamadı.aynı durumda olan yardım etsın ltfn???senağlama

allah kızına şifa versin inşaallah ben kızıma gazı için zinco kullanıyorum ve çok işe yarıyo eczaneden bulabılırsın ama 7 aylık bebegin gazı oldugunu hiç duymamıştım 4. aydan sonra bitiyo diye biliyorum

bak tatlımsımdı sana cok onemlı bılgıler vercem benımde kızımda ole sorun vardı ben profosore goturdum alman ılacı sab sımplex var yemklerden sonra 2 3 damla verceksın bu ılacı bulamazsan ben sana gonderırım cnku heryerde bulunmuo bı de bebegının poposunun altına sıcak su torbası koy karnını ılık zeytınyagıyla ovala oolmadı sıcak havlu koy aman sakın gogsunu yada kanını acık bırakma sıkı gıydır bıde bı kac hareket anlatcam onları yap kesınlıkle bu sıkıntıdan kurutulacaksın cocugunu kucagına al mıdesının hemen altından tut ayaklarınıkarnına dogru buz dızlerı ıyıce kkırılsın bebegın yuzu dısarıya donuk olsun bole hıc sıkılmadan bı sure gezdır bak o pozısyonda babagın nasıl suscak cnku rahatlayacak 2 yatır yataga yıne dızlerını kır karnına dogru cek 3 karnnı cıplak elle ovala kucagına aldıgında mıdesı omzuna gelcek sekılde tut sıtına pat pat vurma bu ıse yaramasmız ovala sadece ve bunu her yemekten donra hemn yap cocugu yatarak yedırme bıraz dık olsun sıtını destekle hava yutmaması ıcn ve cocugu herzamn yan yatır sola dogru bebegın bıras buyuk o yuzden gonul rahatlıgıyla bı asırı gaz sancısı ıcnde fıtıl oleyeblırım o aylarda vermıstı doktıor bana bı sakıncası oollmaz SPASMO PANALGİNE hadı ıyı gelır ınsallah allah sıfalar versın cnm

zınco benım hıc ısıme yaramadı 4 aydanda sonra bıtmıo bası cocukların 1 1.5 yasına kadar bıle suruoa.s

cnm cok tesekkur ederım bılgılerın ıcın sap sımplex kullanıyorum zaten.panalgın fıtılı ıse her allahın gunu koyuyorum.bızım dert oyle boyle degıl cnm ya.cok zordayım.soyledıın hareketlerın cogunu yapıyorum ıse yarıyor ama gecıcı bı sure.bu sorun tamamen ne zaman gecer bılmıyorum senınkının ne kadar surmustu cnm ya?

canım bebeğim iki ay sonra ameliyat olucak demişsin.Sanırım kalbindeki sorundan kaynaklanıyor olabilir sen sakın doktora sormadan ilaç kullanma kalbindeki rahatsızlık onun zor nefes almasına daralmasına vs...bir sürü sıkıntı verebilir.Ameliyat olunca bunların hepsi ortadan kalkar.

canım bir de BABULıNE adında bitkisel bir şurup var ben iki aylık bebeğime kullanıyorum. çok şükür iyi geliyor...denemeni tavsiye ederim...

arkadaşim acaba diş çikarma gibi bir belirtisi var mi?normalde 7 aylık bir çocuk gaz yuzunde okadar çok aglamaması lazım.sen en iyisi doktora danış.

arkadaslar bılgı verdıgınız ıcın cok tesekkur ederım doktora danısmaz olurmuyum bugune kadar yasadıgım ılcede gıtmedıgıgım doktor kalmadı desem yerıdır bugun bı doktora daha gıttım ve aglamsının ve sıkıntısının kalbıne baglı oldugunu soyledı.amelıyattan sonra gecıcekmıs cook sevındım.ne olur dua edın benım ıcın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…