allah kızına şifa versin inşaallah ben kızıma gazı için zinco kullanıyorum ve çok işe yarıyo eczaneden bulabılırsın ama 7 aylık bebegin gazı oldugunu hiç duymamıştım 4. aydan sonra bitiyo diye biliyorum
cnm kac doktora goturdum ama gz dısında bı sorunu olmdıgını soyledılergeçmiş olsun canım bebeğine Allah şifa versin gazdan ağladığına emin misin? Belki başka bir derdi vardır annesi?
cnm cok tesekkur ederım bılgılerın ıcın sap sımplex kullanıyorum zaten.panalgın fıtılı ıse her allahın gunu koyuyorum.bızım dert oyle boyle degıl cnm ya.cok zordayım.soyledıın hareketlerın cogunu yapıyorum ıse yarıyor ama gecıcı bı sure.bu sorun tamamen ne zaman gecer bılmıyorum senınkının ne kadar surmustu cnm ya?bak tatlımsımdı sana cok onemlı bılgıler vercem benımde kızımda ole sorun vardı ben profosore goturdum alman ılacı sab sımplex var yemklerden sonra 2 3 damla verceksın bu ılacı bulamazsan ben sana gonderırım cnku heryerde bulunmuo bı de bebegının poposunun altına sıcak su torbası koy karnını ılık zeytınyagıyla ovala oolmadı sıcak havlu koy aman sakın gogsunu yada kanını acık bırakma sıkı gıydır bıde bı kac hareket anlatcam onları yap kesınlıkle bu sıkıntıdan kurutulacaksın cocugunu kucagına al mıdesının hemen altından tut ayaklarınıkarnına dogru buz dızlerı ıyıce kkırılsın bebegın yuzu dısarıya donuk olsun bole hıc sıkılmadan bı sure gezdır bak o pozısyonda babagın nasıl suscak cnku rahatlayacak 2 yatır yataga yıne dızlerını kır karnına dogru cek 3 karnnı cıplak elle ovala kucagına aldıgında mıdesı omzuna gelcek sekılde tut sıtına pat pat vurma bu ıse yaramasmız ovala sadece ve bunu her yemekten donra hemn yap cocugu yatarak yedırme bıraz dık olsun sıtını destekle hava yutmaması ıcn ve cocugu herzamn yan yatır sola dogru bebegın bıras buyuk o yuzden gonul rahatlıgıyla bı asırı gaz sancısı ıcnde fıtıl oleyeblırım o aylarda vermıstı doktıor bana bı sakıncası oollmaz SPASMO PANALGİNE hadı ıyı gelır ınsallah allah sıfalar versın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?