Nolur yardımcı olun nolur

meraklibirkiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2017
19
7
Merhaba ben dün akşam erkek arkadasımla cinsel ilişkideyken karnımda şiddetli bir ağrı hissettim ve uzandım yaklasık 1 saat boyunca ağrıdan öldüm yumurtalıklarımda ve karnımda şiddetli ağrı ve sancıyla kıvrandım kist patlaması belirtilerine uyuyordu hepsi ne yapacağımı bilmiyorum bugün düne göre iyiyim ama hala sancım var az da olsa ne yapmam gerekiyor bakire olmadığım için doktora da gitmeye anneme söylemeye de korkuyorum gizli gidersem eczaneden annem görür diye korkuyorum başıma kötü bişey gelirmi böyle kisti patlayan var mı ben cok korkuyorum ağrılarım geçer mi ne yapmam gerek lütfen yardım edin

Ailem doktora gittiğimi görücek o yüzden korkuyorum sence bişey olur mu gitmezsem
ailen doktora gittiğini görsün ne olacak ki? kist patladıysa da ille de cinsel ilişkiden dolayı olacak diye bir şey yok ya? o konuları hiç düşünmeden git doktora tedavini ol ilaçlarını al

jinekolojiye sadece bakire olmayanların gittiğini mi söyledi birisi sana? Yalan söylemiş..Adet düzensizliği demen bile yeter artar..Kaldı ki nereden duyacaklar?

X