nolur yardım nolur okulla ilgili

Askmanl1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2016
348
149
28
Selamun aleyküm arkadaşlar

Sorum su geçen yıl üniversiteye kayıt yaptım hiç gitmedim ama. İkinci ogretimdim ve parayida yatirmadim. Yil içinde falan üniversitenin sayfasından giriş yaptım öğrencisiydim giriyordu çünkü. Şuan öğrenci No mu unuttum yenisini de alamiyorum. Size sorum şu bu yıl Tekirdağ kaydimi almak istiyorum aradık buradaki okulu birkaç belge istedi. İçinde transkriptte vardı ve kayıtlı olduğum üni verecek bu belgeleri. Ama bu not belgesiymis ve ben hiç derslere girmedin derste secmedim. Kaydim silinmiş mi anlamadım nolur bir yardımcı olun :KK43: o belgeyi derse girmemiş ve secmemis olsam bile verirler mi sorularima yanıt nolur:cry::cry::cry:

kayıt silinmez diye biliyorum,öğrenci işlerine hemen telefon edin bence pzt günü öğrenirsiniz her şeyi:)

Tekirdaga kayit aldirmak derken yatay gecisi mi kastediyorsunuz?ikinci öğretim harci odemeyip ders kaydi yapmadiysaniz aktif öğrenci sayilmazsiniz. Ama bu kayit sildirdiginiz anlamina da gelmez.

Merkezi geçiş yapmak istedim nurdan o belgeleri istediler yani şuan o okulun öğrencisi sayiliyormuyum ailem gidip okuldan o belgeleri alabilir mi??? (Aradım üni ama cevap veren yok :KK43: )))

Merkezi geçiş yapmak istedim nurdan o belgeleri istediler yani şuan o okulun öğrencisi sayiliyormuyum ailem gidip okuldan o belgeleri alabilir mi??? (Aradım üni ama cevap veren yok :KK43: )))
merkezi yatay gecis iseniz sadece osym yerlesme belgenize bakilacaktir kabul sirasinda. Sizden o belgeleri orada gectiginiz ders var mi, burada muaf edelim diye intibak islemleri icin istemek zorundalar. Kayıtlı olduğunuz universiteye gidin onlar size gerekli belgeleri verir. Sıkıntı yok telas etmeyin

Daha acik yazayim. Bir universiteyi kazandiginizda gidip kaydolmaniz merkezi yatay gecis hakki icin yeterlidir. Ders kaydi baska birsey universite kaydi baska birseydir. Donemlik ders kaydi yaptirmayan ogrenci aktif ogrenci olarak gozukmez ve ogrencilik haklarindan faydalanamaz, burs vs gibi. Ama merkezi yatay gecis icin aktif ogrenci olmak sarti aranmaz, pasif ogrencide basvurabilir

merkezi yatay gecis iseniz sadece osym yerlesme belgenize bakilacaktir kabul sirasinda. Sizden o belgeleri orada gectiginiz ders var mi, burada muaf edelim diye intibak islemleri icin istemek zorundalar. Kayıtlı olduğunuz universiteye gidin onlar size gerekli belgeleri verir. Sıkıntı yok telas etmeyin
Çok çok çok çok tesekkur ederim.. yani derslere girmedim ve gitmedim sorun yok dimi. Babam almaya gidecek ne gerekiyorsa verilecek ve kaydim silinmemistir?

Bdv kurallari

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3-Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

Not: BDV'ye uygun olmayan konular kilitlenmekte ve konu sahibesine uyarı verilmektedir.

X