• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama nolur yardım kızlar(resimli) :(

coquette0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
65
0
36
İzmir
benim saçım normalde açık kestane sarı istiyordum röfleyi sevmiyorum ama kuaför direk sarıya geçmemem yavas yavas röfleyle sarısın olmam konusunda beni ikna etti ve ilk zamanlar güzel duruyodu röflelerim ama akınca o kadar berbat oldu ki resmen yeşil gibi oldu.3 ay kadar sabrettim daha sonra baska kuaföre gittim ve sarı boyayamayız yanar dedi baska renkte olmaz tutmaz dediler.çok sinirlendim o sinirle saçımı koleston açık sarı ve küllü sarıyı karıştırıp kendim boyadım ve uçları üste göre koyu kaldı üstteki röfleler daha sarardı yeşilliği gitti istediğim gibi oldu ama bu sefer dibi turuncu oldu çok moralim bozukkkkkkk :43::43: bu daa saçımın son hali

$Picture0095.jpg $Picture0100.jpg $Picture0102.jpg

canım bende kendım halt yedım :) ve sıyaha boyalı sacımı ultra acıcıyla actım sonuc tepesı sapsarı altları acık kestane gormen lazım benımkının yanınında senınkı muhtesem duruyor valla:) benım oyle bırseykı resmen dıplerden 3 santım sarı altı sıyah annemler bıle evde bakıp bakıp guluyo sımdı sacıma esarp baglayıp kuaforun yolunu tutucam ve tamamen oryalle actırmayı dusunuyorum yanarmı bılmıyorum ama bu benım son sansım ooff off ıyı bır kuafor bulmalıyım sende bır kuafore gıdıp oryallee actır bence sonra duz bır renge boya canım

nedır bu saçlardan cektiğimiz cnm ya :( bende güvenemıyorum işte orial cok tehlikeli saçlarım yanarsa diye korkuyorum .napcam bılmıyorum :(

Ben beğendim saçlarının rengini özellikle 3. fotoğrafta diplere doğru olan renk tüm saçında olsa süper durur.Diplerinin turunculuğuda yıkadıkça geçer.

canım bence kötü durmuyo..bikaç yıkamadan sonra akar biraz turunculuk..renk oturur zamanla..

bende aynı sorunu yaşadım
koyu renk saçlarımı orialle açtım hemde
portakal gibi turuncu oldumm
sonra bi orial daha bide koleston 12/0
ama yine trunculuk vardı
en son saçlarım elimde kalıcak korkusu ile bekliyim dedim
ama zamanla turunculuklarım gitti
bir kaç yıkama bekle derim ben

Back