Üniversite Hayatım kapalı bi odada geçti ,dışarı bile çıkmadım ,onunla da ayrı şehirlerdeydik zaten .anlayacağınız Hayatımı mahvettim ..eğer konu gerçekse diye yorum yapıcam 18 yasından beri dediniz ya okul ne durumda bu arada yani okuyor muydunuz o zaman şu an bi meseleğiniz var mı ? ona göre yazıcam
yani ben onun sadece temiz yüreğine bağlandım
işte bu nasıl bi hata yaptığınızı anlatmıştır size ,normal olan yollardan bi şeyleri yaşamak yerine illa olmayacak şeylerin peşine gitmişsiniz ha gerçekten devlerin aşkıydı madem evliliğini bitirip madem karısı da dalga geciyormus (!) falan sizinle olabilirdi evlenirdiniz evlenmezdiniz size kalmış olurdu. bu çok anormal bi durum değil ki çiftler evliliği bitirmek ister boşanır baskalarıyla hayatına devam eder ortada afedersiniz ahlaksızlık olmaz ama siz hata üzerine hata yapıp başkasıyla evleniyorsunuz o adamın gunahı nedir ? 9 senedir aldatılan kadının günahı nedir ?Üniversite Hayatım kapalı bi odada geçti ,dışarı bile çıkmadım ,onunla da ayrı şehirlerdeydik zaten .anlayacağınız Hayatımı mahvettim ..
Ben maddiyattan degil maneviyattan bahsediyorum.Kimsenin 5 kuruşunu yemedim aksine ben destek oldum ..Bahsettiğiniz buysa eğer .
Onsuz nefes alamıyorum diyosun ya ben sağlık sorunum yüzünden şu an gerçekten nefes alamıyorum kalbim ağrıyor geceleri nefesim kesilmiş halde uyanıyorum. Yani böyle önemsiz şeyler için bunu yapmayın gerçekten nefes alamazsan o mis kokulu yarin sana b.k kokulu gelir. Adam sağlam ayakkabı olsa evliyken gözü dışarda olmaz zaten senin bu yaşadığının adı sevgi falan değil. Ve gerçekten bitirmek istesen bitirirsin bu arada kocanıda aldatıyosun hem adamın ekmeğini yiyosun hemde başka bir adamın hayalini kuruyosun yazıkAllah rızası için elimden tutun.bu anlatacaklarımı ilk kez siz bileceksiniz.bu sır ve acıyla yaşamaktan bıktım.9 yıl önce biriyle tanıştım.18 yaşındaydım.birlikte olduktan 1 yıl sonra evli OLDUĞUNU itiraf etti.yıkıldım ve o an bitirdim ilişkimi.2 yıl sabrettim ama Dayanamayıp ona geri döndüm.2 çocuğu vardı ve ben bunların vicdan azabıyla ve kendi Aşkımla savaşarak tam 9 yıl kavruldum.o beni öyle sevdi ki yıllarca bekar gibi yaşayıp bir dediğimi iki etmedi. Defalarca ayrılmayı denedik ama yana yakıla geri döndük.benim canım dediğim Bu adam eskiden trafik Kazası geçirmiş bir bacağı sakat ve maddi yönden Hiçte iyi olmayan bi adam..yani ben onun sadece temiz yüreğine bağlandım.canımı veririm onun için.Boşanmak istedi defalarca. Eşi benim Ömrümün sakat bacağıyla dalga geçiyormuş.. Duyduğumda bittim.yine de o çocukları düşünüp o yuvanın yıkılmasını hiç istemedim.yıkılmadıda izin vermedim.bu dönemde onu hayatımdan çıkarabilirim düşüncesiyle hayatıma birini soktum. Birbirimizi unutmamız için bunu bile görmezden geldi hergün Ağlayarak . Ve ben evlendim.. Bi başkasıyla. Güzel kokulu canımı ciğerimi bırakıp evlendim .rabbime karşı daha çok günah işlememek ve birbirimizi unutmak için şuanda hala çabalıyoruz. Birbirimizi aramamak için araya ortak bi arkadaşımızı soktuk,iyi olduğunuzu ayakta kalmaya çalıştığımızı onun aracılığıyla birbirimize haber gönderiyoruz . Ve ben nefes alamıyorum onsuz . Onu unutmama imkan yok.ama bu Acıya alışmam için bana yardım edin..size yalvarıyorum ..18 yaşımdan beri bu derdin içindeyim,27 yaşıma kadar... Allah Aşkın'a,bana yardım edin..
Yazılanlara cevap veremedim .sonunda yıllardır yapmam gerekeni az önce Yaptım.hepinize hak veriyorum ama ne olur şu hayatta büyük konuşmayın.bugüne kadar göremediğim görüpte konuşmadığım herşeyi söyledim ona.allah hiç birinizi böyle yanlışlara sürüklemesin. Bana metres diyen,beni şeytan ilan edenler,Rabbim kimseyi bu hatalara düşürmesin .ben bunu en güzel 9 yılım ve elimde kalan vicdan azaplarımla ödedim. Insanın kendine ettiği zulmü kimse etmezmiş bunu anladım.Bi yol gösterenim olsaydı Belki böyle olmazdım ,korkumdan ağzımı açamadım yıllarca.Hepinize teşekkür ederim,çok Sağolun .Ben maddiyattan degil maneviyattan bahsediyorum.
Karisini aldatan se... Bi adamsan ve o adamin metresi olan senden bahsediyorum.
Ask adi altinda igrenclik yasamanizdan bahsediyorum.
Buna ragmen hala o it herifi ve kendini cok iyi gibi gostermeye calisiyorsun.
Keske 5 kurus alsaydinda evli adamla olmasaydin.
Sizin gibilerden korusun Rabim bizi..
Bekar hayatı yaşadı diyorsun nereden biliyorsun yanında mıydın?
Zaten hep ihanet konuları "büyük konuşmayın" edebiyatıyla son buluyor.Nefes alamıyorum demişsin ya, alma canım sen o nefesi.. daha fazla oksijen israfı yapma!
bu ne ya, bir de hemen yapıştırıyorsunuz "büyük konuşmayın" geyiğini.. 9 yıl yahu 9 yıl.. bile - isteye ihanet ettiniz o kadına, çocuklara.. hadi bu dünyayı geçtim öbür dünyada nasıl hesap vereceksiniz? veremeyeceksiniz, veremeyin de zaten..