Nolur yardım edin ..

eğer konu gerçekse diye yorum yapıcam 18 yasından beri dediniz ya okul ne durumda bu arada yani okuyor muydunuz o zaman şu an bi meseleğiniz var mı ? ona göre yazıcam
Üniversite Hayatım kapalı bi odada geçti ,dışarı bile çıkmadım ,onunla da ayrı şehirlerdeydik zaten .anlayacağınız Hayatımı mahvettim ..

Üniversite Hayatım kapalı bi odada geçti ,dışarı bile çıkmadım ,onunla da ayrı şehirlerdeydik zaten .anlayacağınız Hayatımı mahvettim ..
işte bu nasıl bi hata yaptığınızı anlatmıştır size ,normal olan yollardan bi şeyleri yaşamak yerine illa olmayacak şeylerin peşine gitmişsiniz ha gerçekten devlerin aşkıydı madem evliliğini bitirip madem karısı da dalga geciyormus (!) falan sizinle olabilirdi evlenirdiniz evlenmezdiniz size kalmış olurdu. bu çok anormal bi durum değil ki çiftler evliliği bitirmek ister boşanır baskalarıyla hayatına devam eder ortada afedersiniz ahlaksızlık olmaz ama siz hata üzerine hata yapıp başkasıyla evleniyorsunuz o adamın gunahı nedir ? 9 senedir aldatılan kadının günahı nedir ?
bundan sonrası için de eğer eşinizi sevmiyorsanız bırakın adamı,ama sevdiğiniz adamla barışmayı düşünmeyin aracıymış falan görmeyin duymayın bitircem dediğinizde gerçekten bitireceksiniz.

Kimsenin 5 kuruşunu yemedim aksine ben destek oldum ..Bahsettiğiniz buysa eğer .
Ben maddiyattan degil maneviyattan bahsediyorum.
Karisini aldatan se... Bi adamsan ve o adamin metresi olan senden bahsediyorum.
Ask adi altinda igrenclik yasamanizdan bahsediyorum.
Buna ragmen hala o it herifi ve kendini cok iyi gibi gostermeye calisiyorsun.
Keske 5 kurus alsaydinda evli adamla olmasaydin.
Sizin gibilerden korusun Rabim bizi..

Onsuz nefes alamıyorum diyosun ya ben sağlık sorunum yüzünden şu an gerçekten nefes alamıyorum kalbim ağrıyor geceleri nefesim kesilmiş halde uyanıyorum. Yani böyle önemsiz şeyler için bunu yapmayın gerçekten nefes alamazsan o mis kokulu yarin sana b.k kokulu gelir. Adam sağlam ayakkabı olsa evliyken gözü dışarda olmaz zaten senin bu yaşadığının adı sevgi falan değil. Ve gerçekten bitirmek istesen bitirirsin bu arada kocanıda aldatıyosun hem adamın ekmeğini yiyosun hemde başka bir adamın hayalini kuruyosun yazık

Yazılanlara cevap veremedim .sonunda yıllardır yapmam gerekeni az önce Yaptım.hepinize hak veriyorum ama ne olur şu hayatta büyük konuşmayın.bugüne kadar göremediğim görüpte konuşmadığım herşeyi söyledim ona.allah hiç birinizi böyle yanlışlara sürüklemesin. Bana metres diyen,beni şeytan ilan edenler,Rabbim kimseyi bu hatalara düşürmesin .ben bunu en güzel 9 yılım ve elimde kalan vicdan azaplarımla ödedim. Insanın kendine ettiği zulmü kimse etmezmiş bunu anladım.Bi yol gösterenim olsaydı Belki böyle olmazdım ,korkumdan ağzımı açamadım yıllarca.Hepinize teşekkür ederim,çok Sağolun .

Onca kadın var kı vıcdan azabı cekıyorum oluyorum bıtıyorum ayrılamadık dıyen kadınlar yuzunden dunya da cehennemı yasayan ..

Nefes alamıyorum demişsin ya, alma canım sen o nefesi.. daha fazla oksijen israfı yapma!

bu ne ya, bir de hemen yapıştırıyorsunuz "büyük konuşmayın" geyiğini.. 9 yıl yahu 9 yıl.. bile - isteye ihanet ettiniz o kadına, çocuklara.. hadi bu dünyayı geçtim öbür dünyada nasıl hesap vereceksiniz? veremeyeceksiniz, veremeyin de zaten..

Çocuklar anne baba ayrılınca gebermiyor.Gayet sağlıklı bi şekilde büyüyebiliyor.Olması gereken sevdiğiniz adamın karısını boşaması ve sizinle evlenmesiydi bu bir.Sizin başkasıyla evlenmemeniz gerekirdi buda iki.Yuvasını yıkmasına izin vermedim diyerek pek matah bişey yapmadığınızı bilmenizi isterim.Bu sizi iyi biri değil,tam tersi çok kötü biri yapar.Üst üste hatalar yapmışsınız.Eşimin beni aldatmak yerine,benden ayrılıp sevdiği kadınla evlenmesini tercih ederim.Kimsenin aşksız sevgisiz yatağıma girmesine ihtiyacım yok çok şükür bin şükür.Çok boşsunuz gerçekten.Çokkkk boşsunuz.

adam boşansaydı ozaman çocukalrına babalığını yine yapardı sizle evlenirdi buşekilde çok zor ve yanlış
işin içinden çıkılmaz bir hal almış ilşkiniz yinede zor bir durum keşke en başta başlamasaydı

Bazen bu hayatta küçük yada büyük sayılabilecek hatalar yaparız. Karşındaki insanda böyle bir hata yapmış ve bu hatasına senide ortak etmiş eşinde bulamadığı mutluluğu dışarda aramış ve seni bulmuş seninle mutlu olmuş ki 9 sene sürmüş o bir hata daha yapmış eşinden ayrılmamış üstelik çocuk yapmış sen daha büyük bir hata yapmışsın evlenmişsin hemde aklında o varken. Tamamen hatalarla dolu bir yaşam ama şunu unutma hatanın neresinden dönersen kardır. Belliki siz kopamayacaksınız ikinizde boşanın ve beraber olun yani evlenin daha fazla bekleyerek şimdiki eşlerinizinde önünü tıkamayın..

Zaten hep ihanet konuları "büyük konuşmayın" edebiyatıyla son buluyor.
Pişmanlık ve vicdan azabından ( ki hiç inanmıyorum bu azaplara) perişan olmuş, gözyaşlarıyla kamu spotu izliyoruz.
Biz de bilmiyorduk, iyi oldu bunu da öğrendik bu sahurda.

Başkasına aşık olacak, ortada iki çocuk varken boşanacak, yok öyle dünya.
Başkasına aşık oldum boşan, sevgim bitti boşan... O iki çocuğu yaparken sevgin vardı ama.
Burada ki bütün hanımlar kör kütük aşık değiller, hadi hep beraber boşanalım, çocuklar da ne halleri varsa görsünler.
Kim bilir o ş.... dokuz yıl boyunca eşine ve çocuklarına sizin yüzünüzden nasıl illallah ettirdi.
Hala cennet kokulum demiyor musunuz...

Offfffff
Neler okuyorum...
Yazik o kadina, cocuklara...
Size yazik, o genclige yazik..
Onsekiz yasindaki kizin gencligine yazik...
O adamla yaş farkiniz cok eminim. O yillarda siz belki dusunemezdiniz, ama o adam ?
Yildirim aski miymiş? Resmen kullanmis adam sizi. Sonradan baglanmissa da bu yaptigini temize cikarmaz. Tabi ki sizin yaptiginiz da cok kötü ne yazik ki...

Bide demezler mi ya "daralıyorum, yaşayamıyorum, her gün ağlıyorum, içim sıkılıyor" vs vs.
Daha beter olun inşallah..
Evli adamlarla birlikte olurken utanmıyorlar, bizden acıma bekliyorlar.
Allah acısın size.. (Evli adamlara metreslik yapanlara)

istese boşanırdı. istese size ramende boşanırdı.
ne yardan ne serden geçmeyen bir herif, birde kendini kandıran bir kadın.. hikayenin özeti bu. arka planda harcanan bir erkek var konu sahibinin kocası birde kadın var konu sahibinin muhteşem aşkının karısı. kimse mutlu değil. neden?? çünkü insanları geri kalan canlılardan ayıran bazı şeyler var. bunlerdan biri vicdan biri sağduyu biri tek eşlilik. hatta tek eşli ama bizim gibi duygısal zeka ve algılama kapasitesine sahip olmayan canlılar var.
kendi hayatınızı harcamakta özgürsünüz. bunun hesabını yalnızca kendinize verirsiniz. ama hayatını harcağınız diğer insanların hesabını kime vereceksiniz? ikinizde boşanın. emin olun sizsiz o çocuklarda daha mutlu ve sağlıklı yetişir, eşlerinizde gerçekten mutlu olma şansı yakalar. benim için namus ahlak vs bekaret falan değil tek eşliliktir.

Bunun adi ask degil!!
Israrla ve itinayla beynimize sokmaya calismayin kesin artik.
Bunun adi ask DEGIL!

Caremi ariyosun?
Nolur bosan.
Oda bosansin sende bosan.

Bari guvemilmiycek birine guvenip hayatinin kazigini yemesin hem senin kocan hemde onun karisi. Bastan belli edin karakteriniziki buyuk yikimlara yol acmasin bu gidisat.

Hem cocugun yok galiba. Oyle umit ediyorum! Dusun bi hamile kaldigini.
Diger 2 cocugun zaten hakkina girmissiniz bi masum yavru dahami bu rezilligin ortasina dussun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…