• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur yardım edin

tam olarak 3 ay önce tam olarak ilişki olmayan bi ilişki yaşadım yani birbirmize değmedik bile öyle söyliyim. Sonrasında 2 ay sonra 2 tane idrarla gebelik testi yaptım negatif çıktı yalnız sorun şu ki ben 3 aydır normal adet görüyorum yani adet gecikmesi falan yok. Sonra sonuca inanmadım geçenlerde yine yaptım negatif yine. En sonunda da özel bi hastanede kan testi yaptırdım o da negatif. Ama hala emin olamıyorum. Karnımda gaz hareketleri var ve biraz şişik karnım. Sizce geç döllenme olsa bile negatif mi çok korkuyorum nolur yardım edin
Yazmıyım diyorum da korkuyorsanız yapmayın yapıyorsanız korkmayın. 3 ay olmuş. Düzenli adet görüyorum diyorsunuz. Defalarca gebelik testi yapılmış. Biz burdan hamilesiniz desek inanacak mısınız? Hamile değilsiniz desek içiniz rahatlayacak mı? Bu işin peşini bırakacak mısınız? Hayır hamile olamazsınız. İmkansız. Hamile iseniz tıp literatürüne geçersiniz emin olun.

Yazmıyım diyorum da korkuyorsanız yapmayın yapıyorsanız korkmayın. 3 ay olmuş. Düzenli adet görüyorum diyorsunuz. Defalarca gebelik testi yapılmış. Biz burdan hamilesiniz desek inanacak mısınız? Hamile değilsiniz desek içiniz rahatlayacak mı? Bu işin peşini bırakacak mısınız? Hayır hamile olamazsınız. İmkansız. Hamile iseniz tıp literatürüne geçersiniz emin olun.
Haklısınız yazmadım ama çok pişmanım yine de içime su serptiniz teşekkür ederim

3 aylik gebelik kan testinde mutlaka cikardi ustelik adet goruyorsunuz ve 3 aylik hamile birinin vucudundaki degisimler daha farkli olur siz asiri takinti haline getirmissiniz bu durumu

3 aylik gebelik kan testinde mutlaka cikardi ustelik adet goruyorsunuz ve 3 aylik hamile birinin vucudundaki degisimler daha farkli olur siz asiri takinti haline getirmissiniz bu durumu
Olabilir takıntı hastasıyım. 1 ay sonra tekrar kan testi yaptırıp hayırlısıyla kurtulmak istiyorum

Back