Nolur yardım edin

Aliye50

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
Merhaba eşiniz doktor galiba nolur bana yardım edin ben sevgilimle adetim bitti sanıp ilişkiye girdim içime bosalmadı ama zevk suyunda korkuyorum ilişki sırasında kanamam oldu yani adetim bitmemişti ertesi gün 2 gün sonra ella kullandım 19 gün oldu hala adet olmadım gebelik testi yaptım iki kere ikisinde negatif çıktı ama ben çok korkuyorum çok stres yapıyorum geceleri uyuyamıyorum intar etmeyi bile düşünüyorum nolur bana yardım edin

Meraba
Icine bosalmadiysa sikinti olmaz. Sprem ayri zevk suyu ayri birsey bunda endiselenmeni gerektiren bisey yok ama icine bosalip bosalmama konusunda tereddutun var hemen bi jinekolog a gorunmen gerekir..

Meraba
Icine bosalmadiysa sikinti olmaz. Sprem ayri zevk suyu ayri birsey bunda endiselenmeni gerektiren bisey yok ama icine bosalip bosalmama konusunda tereddutun var hemen bi jinekolog a gorunmen gerekir..

Stres sikinti uzuntu de adetinin gecikmesini saglar.

Hayır içime bosalmadı sadece zevk suyundan korkuyorum sprem içeriyormuş gebe kalma şansı varmış adette olmadım ve çok stres yaptım

Sen gene de bi doktora git kan testi yaptir. Stres yaptigin icin de adet olmuyorsundur.

Ela adeti keser. İçindeki kağıdı okumadın mı? Kani bırak idrardan bile çıkar varsa. Yap için rahatlasin. Ayrıca bir dipnot duseyim vücut yeni yumurtayı adetin ilk günü hazırlamaya başlar. Hemen hemen 12-15. gün çatlar. Sperm de 3 gün yaşadığına göre hesapla işte

12sinde hasta oldum yumurtalanma 26sında başlıyor bizde 17sinde birlikte olduk ama hiç bir gebelik belirtisi Yok bende

2 kere test yaptım ikiside negatif çıktı

Ella adet keser, 1 sene göremeyebilirsin bile.

Testi ilişkiden 15 gün sonrası ve daha sonraki günler yaptıysan negatiftir. Sağlık ocakları tahlil yapıyor, baktır için rahatlasin. Bu kadar gecikmeyle bebeğin kalp atışı bile görülür varsa. Kendini yeme. Bir daha da önlem almadan hareket etme.

A
Ella adet keser, 1 sene göremeyebilirsin bile.
uzun süre arayla test yaptım negatif çıktı ikiside ama hala hasta olmadım ella
adetim geciktikten 15 gün sonra yaptım testi

Belirti değil test önemli. Yok demek ki. Kadindoguma git Ella aldım adet olmadım de ilaç verir belki.

Ya hem çok az sprem içerirmiş zevk suyu çok düşük bir ihtimal ella kullandım bide yumurtalanma döneminde değildi

Adet sadece gebelikte kesilmez. Pek çok sebebi olabilir. Bence Ella kesti. Yüksek miktarda progesteron içeriyor, 1 yıl adet göremeyebilirsin bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…