MerabaMerhaba eşiniz doktor galiba nolur bana yardım edin ben sevgilimle adetim bitti sanıp ilişkiye girdim içime bosalmadı ama zevk suyunda korkuyorum ilişki sırasında kanamam oldu yani adetim bitmemişti ertesi gün 2 gün sonra ella kullandım 19 gün oldu hala adet olmadım gebelik testi yaptım iki kere ikisinde negatif çıktı ama ben çok korkuyorum çok stres yapıyorum geceleri uyuyamıyorum intar etmeyi bile düşünüyorum nolur bana yardım edin
Meraba
Icine bosalmadiysa sikinti olmaz. Sprem ayri zevk suyu ayri birsey bunda endiselenmeni gerektiren bisey yok ama icine bosalip bosalmama konusunda tereddutun var hemen bi jinekolog a gorunmen gerekir..
Ama hiç bir gebelik belirtisi YokSen gene de bi doktora git kan testi yaptir. Stres yaptigin icin de adet olmuyorsundur.
12sinde hasta oldum yumurtalanma 26sında başlıyor bizde 17sinde birlikte olduk ama hiç bir gebelik belirtisi Yok bendeEla adeti keser. İçindeki kağıdı okumadın mı? Kani bırak idrardan bile çıkar varsa. Yap için rahatlasin. Ayrıca bir dipnot duseyim vücut yeni yumurtayı adetin ilk günü hazırlamaya başlar. Hemen hemen 12-15. gün çatlar. Sperm de 3 gün yaşadığına göre hesapla işte
2 kere test yaptım ikiside negatif çıktıEla adeti keser. İçindeki kağıdı okumadın mı? Kani bırak idrardan bile çıkar varsa. Yap için rahatlasin. Ayrıca bir dipnot duseyim vücut yeni yumurtayı adetin ilk günü hazırlamaya başlar. Hemen hemen 12-15. gün çatlar. Sperm de 3 gün yaşadığına göre hesapla işte
uzun süre arayla test yaptım negatif çıktı ikiside ama hala hasta olmadım ellaElla adet keser, 1 sene göremeyebilirsin bile.
adetim geciktikten 15 gün sonra yaptım testiTesti ilişkiden 15 gün sonrası ve daha sonraki günler yaptıysan negatiftir. Sağlık ocakları tahlil yapıyor, baktır için rahatlasin. Bu kadar gecikmeyle bebeğin kalp atışı bile görülür varsa. Kendini yeme. Bir daha da önlem almadan hareket etme.
Ve dediğim gibi hiç bir belirti Yok bendeA
uzun süre arayla test yaptım negatif çıktı ikiside ama hala hasta olmadım ella
adetim geciktikten 15 gün sonra yaptım testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?