ilk zamanlar böyle maalesef. Biz de annemle neler yaşadık, çok zordu. Gece 3-4’e kadar uyumazdı. Kilo alımı iyi mi onu takip edin öncelikle. İyiyse karnı doyuyordur. Geceyle gündüzü de karıştırıyorlar tabi. Gündüz gün ışığı alsın. Ve ben bebekler kendileri uyur sanıyordumHerkese merhaba. 9 günlük kızım kurulu saat gibi gece 11 de başlıyor sabah 7de susuyor. Ağlamaktan nefessiz kalıyor. Ayaklarını topluyor sürekli. Gaz çıkarıyor gaz sorunumuz yok ama neden bu ayak toplama? Neden belli saatler? Meme reddi yok sütüm yeterli çok şükürGaz için benim içmediğim hiçbir şey kalmadı.. Neyin atağı bilmiyorum ama başına gelen var mı? Nasıl geçer ? Ne yapmalıyım? Gaz masajı diyorlar ama altını açarken bile morarıyor nerdeyse masajı bekleyeceğini sanmıyorum hiç Nasıl geçecek bu?
Koliktir. Oğlum da akşam 6 dan gece 2'ye kadar ağlar bağırırdı. 4. ay bitince geçti.Herkese merhaba. 9 günlük kızım kurulu saat gibi gece 11 de başlıyor sabah 7de susuyor. Ağlamaktan nefessiz kalıyor. Ayaklarını topluyor sürekli. Gaz çıkarıyor gaz sorunumuz yok ama neden bu ayak toplama? Neden belli saatler? Meme reddi yok sütüm yeterli çok şükürGaz için benim içmediğim hiçbir şey kalmadı.. Neyin atağı bilmiyorum ama başına gelen var mı? Nasıl geçer ? Ne yapmalıyım? Gaz masajı diyorlar ama altını açarken bile morarıyor nerdeyse masajı bekleyeceğini sanmıyorum hiç Nasıl geçecek bu?
9 günlük bebek sadece açsa ve ya sıcaktan huzursa ağlar. Gaz sancıları için daha erken 15-20 gün arasında başlar gaz sancıları. Kalın giydiriyor olabilirsiniz bebeği sıcaktan da huzursuzlanıyor olabilir. Sütüm yeterli dediğiniz için sadece aklıma oda sıcaklığı geliyor ben gaz olduğunu düşünmüyorum daha erken çünkü. Açlık ve ya sıcaklık ikisinden biridir muhtemelen.Herkese merhaba. 9 günlük kızım kurulu saat gibi gece 11 de başlıyor sabah 7de susuyor. Ağlamaktan nefessiz kalıyor. Ayaklarını topluyor sürekli. Gaz çıkarıyor gaz sorunumuz yok ama neden bu ayak toplama? Neden belli saatler? Meme reddi yok sütüm yeterli çok şükürGaz için benim içmediğim hiçbir şey kalmadı.. Neyin atağı bilmiyorum ama başına gelen var mı? Nasıl geçer ? Ne yapmalıyım? Gaz masajı diyorlar ama altını açarken bile morarıyor nerdeyse masajı bekleyeceğini sanmıyorum hiç Nasıl geçecek bu?