Nolur yardım edin dayanamıyorum artık bebeğimin ağlamasına!!!!!

sevgiseli46

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
48
0
6
İçel Mersin
mrb arkadaşlar nolur yardım edin.artık bebeğimin ağlamasını duymaktan içim eridi.. bebeğim 8 aylık boğaz enfeksiyonu ve bi dişi çıktı diğeri de patlamadı gitti derinin altından görünüyo.yavruşumun ateşi düşmek bilmiyo.ağlamaktan yorgun düştü,elini kaldırck hali yok.soğuk uygulama yapıyoruz düşüyo.vücüdunu ter basıyo.ter basarken daha bi ağlıyo.yarım saat sonra tekrar 38in üstünde.40a kadar çıkıyo.ateş düşürücü içmiyo kusuyo.fitil sabah akşam ama fayda etmiyo fazla.ne yapmalıyım bilmiyorum.uykudan uyanınca sanki başka bişey var gibi ağlıyo.boğaz enfeksiyonu veya dişten bu kadar ağlar mı bi bebek başka ne olabilir gece gündüz içlene içlene ağlayacak?????????

canım bebekler dertlerini anca böyle antatıyorlar.eğer doktora gittiyseniz biraz sabırlı ol 1 hafataya uzayabiliyor huzurssuzluk maalesef.benim kızım da 1 ay önce viral enfeksiyon geçirdi.ve nerdeyse 1 hafta 24 saat sürekli kucağımdaydı sadece emerken ağlamıyordu.çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun. Bayağı sıkıntılı bir dönem ama sabır. Geçiyor ve sen arkana dönüp o günleri arıyorsun. Muziklerle yada kendin şarkı söyleyerek bebeğini sakinleştirebilirsin. Benim bebeğimde işe yarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…