Nolur yardım edin dayanamıyorum artık bebeğimin ağlamasına!!!!!

İğne ateş için mi? Ateş içinse 3. iğneden sonra rahatlıyorlar....Kışın düşmek bilmeyen ateşlerimizde son çare iğne olmuştuk dr 3. iğneden sonra rahatlıyacağını söylemişti öyle de olmuştu....Diş çok zorluyordur canı acıyordur, ikisi birleşince çok zorluyordur....Çok geçmiş olsun

Canım öncelikle geçmiş olsun ama ateş 40 ı geçtiyse hemen acile götürün bebeğini. Yarını beklememelisin. Havale geçirebilir o yüzden şimdi hemen lütfen gidin.

Bu çocuğun ateşi 40 derecenin üzerindeyse sağlık Ocağı'na gidilmez hemen bir pediatristin bulunduğu hastaneye gidilmesi ve soğuk kompres yapılması lazım kol altı alın vs gibi . Çocuk enfeksiyondan bir şekilde kurtulur ama 43 derece ateş olması halinde hasara yol açar . Geri dönüşü de yoktur . Bol bol soğuğa yakın ılık duş yaptırın

canım öncelikle geçmiş olsun.dua ettim size bebeğinize...inşallah hemen rahatlar bebeğiniz...bu arada yüksek ateşe bir çözüm: soğanı rendeleyin ya da rondodan geçirip bebeğinizin baına koyun. çok faydasını göreceksiniz. biz 2 kere bu sayede havaleden kurtulduk...

sağolun ateş iğnesi değil,enfekssiyon iğnesi.ateş iğnesi yapmadılar..

Merhabalar;

Ateşinin sürekli yükselmesinden dolayı doktora gidin lüften.Diş için temiz bir tülbenti soğuksu ile ıslatın elinizi yıkayıp işaret parmağınıza sarın ve diş çıkacak yerlere masaj yapın.çok rahatlatıyor bu onları.Kızımda bu yöntemi kullandık jel sürmedik kimyasal olduğu için.ÇOKKKK geçmiş olsun

Son düzenleme:

bende öyle yapım o zaman diş jeli kullanıyorduk ama bi zararı olğını düşünmüyordum damağa sürersek bişey olmz diye duydum.

sağolun allah razı olsun bende denerim şu an iyi o zaten bebişim...

ateşi sağlık ocağında yükseldi cnm evde değil. orda uyguladılar zaten düşürdüler. evde olsa doktora götürürüm hemen. tşkler öneriler için....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…