Nolur yardım edin bişey söyleyin

Zeyx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2017
4
1
1
Merhaba arkadaşlar ben bir ise başladım ilk günden başarısız olacagimi hissettim içime korkular geldi sanki biri bana sen bunu yapamazsın dedi ve akşam eve geldim bu düşünceden dolayi ağladım ve sabah gidip calisamiycagimi söyledim ve gene ağlıyordum içime bir sıkıntı girdi is biraz özgüven ait bir isti asistanlikdi ve ben hiç hayatımda böyle bir is yapmadım bundan dolayı korktum ve yapamadım olayın asıl kısmı şu bu işi bana tanıdık biri ayarlamisti beni arayip senbecereksizsin bunu yapamadin hiçbir işi basaramazsin dedi senin yüzünden mahçup oldum dedi bende kusura bakma dedim ama isteyerek olmadı yapamayacagimi anladım sigortam baslamadan çıkayım dedim şimdi ben o adamı görünce napacim yolda çok utanıyorum mahcubum onlara karşı bana şimdi basit ve ezik gibi bakıyorlar muhtemelen kendimi çok kötü hissediyorum. Her gördüğünde bana sinirli bakicak çok utanıyorum bunu dusundukce napicambilmiyorum aielemde bana güvensiz bakıyor işkonusunda.

Bütün bunlar siz kendinize güvenmediğiniz için oluyor biliyorsunuz değil mi?
O adamın arayıp size hakaret etmesinin sebebi de (tâbi ki doğru bir hareket değil) , ailenizin size güvensizliğinin sebebi de bu.
Lütfen kendinize güvenin. Yapamayacağınızı hissettiginiz anlarda bile ' yapabilirim ' deyip gaza getirin kendinizi. Yoksa hep böyle ezik yaşarsınız malesef.

Ya yapamazsanda,yapmak istemezsende kendini kötü hissetmeni gerektirecek hiç birşey yok... Unutma sen değerlisin ve hayata birkere geliyorsun... Hiç ağlama git elini yüzünü yıka ve aynaya bak şöyle de sen güçlüsün ve değerlisin şampiyonnnn. Kimsenin senin hayatını ele geçirmesine izin verme.. Önemli olan sağlığin sen gittin gördün ve yapamayacağina kanaat getirdin önemli olan senin kararin... İnsanlar herşekilde kulp takacak birşeyler bulur üzülme. Sen kendine değer ver

canım sağolsun de boşver de senin durumuna benzer birşeyi bende yaşamıştım benimde canım sıkıldı sonrasında çok sevindim iyiki böyle yaptım diye bana işi ayarlayan arkadaşımdı aramız bozuldu onunda gerçek yüzü çıktı ortaya, hiç kendine haksızılık etme ve hiçbirzaman kendini değersiz görme bir kere geliyorsun şu dünyaya tadını çıkarmaya değer diye düşünüyorum

Ilk is deneyimin mi?
Eger oyleyse zaman gectikce alisacaksin isine.
Ayrica senin tecrubesiz oldugunu bilerek almislar işe.
Her insan hata yapar,telafisi olmayan hicbirsey yok is ortaminda.
Kendine güven..
Niye yapamayasin ki?
Seni bu ise layik gormusler ki almislar sonuçta.Öyle düşün.

Adamın yaptığı da tam bir hödüklük . Ayrıca boşversene herkes çalışacak diye bir şey yok .zamanında benim de başıma gelmişti .amaan defim hayat benim kimseyi ilgilendirmez.

Hic mi calismak istemiyorsun? Yardim al her konuda bu sekilde davranirsan olmaz. Adamda sonucta sana guvenmis is ayarlamis. Yaptigi hakarette haksiz ama böyle ezik gbi ondan azar bundan kalay hayat böyle geçmez.

Valla asistanlık genel olarak kolay iştir öyle komplike tarafları yoktur ama ilk işinizse panik olmuşsunuz keike bir müddet çalışsaydınız yapardınız bence ama bence terapiste gidin bu sorun için

önce deneseydin de yapar mısın yapamaz mısın görseydin

bir iki hata yapsan da öğrenirdin

yani herkes her işi anasının karnında mı öğreniyor

Atom parçalamıyorsunuz, beyin ameliyatı yapmıyorsunuz asistanlık yapıyorsunuz.
Sizinki özgüvensizlik.
Ayrıca biri ayarlamış dahi olsa beğenmediğiniz yerde çalışmak zorunda değilsiniz.

Ahshshdj simdiye kadar okudugum en efsane konulardan:))))
Ilk gun aksam eve gelip aglayip is birakmak

Daha dün 1 bugün 2
Azıcık kalsaydınız ozamn daha sağlıklı karar verirdiniz.
Size işi ayarlayan iylik yapmış ama yaptığı iyiliği eline gözüne bulaştırmış.
Kimsenin size söz söylemeye hakkı yok rahat olun yani...

Tamam durumunuza ,ağlamanıza üzüldüm kendinize güvenmenizi daha kararlı olmanızı isterim. Ancak kusura bakmayın bi o kadar da kızdım,siz o işe bi tanıdığınız aracılığıyla girdiniz ama o işi bekleyen sizin gibi belki de okulunu okuyan birçok insan kaybetti ve anladığım kadarıyla siz çok istememişsiniz ama isteyecek olan birçok insan vardı

Yapamayacağın deyip bırakmak nedir ya? Hem de ilk günden. Hiçbir iş kolay değil mücadele gerektirir. Üstelik alışma süreci daha da zorludur. En azından bir süre denemen gerekirdi. Biraz çabalasan ve yapamasan anlarım ama şu durumda aracı olan kişi ne dese haklı

Sürekli elemanlarla ilgilenmek/işe almak/yetiştirmek/işten çıkarmak... gibi işlerle ilgilendiğim için kusura bakmayın ama biraz acımasız olacağım. Sizinki şımarıklık. İçinden biri yapamayacaksın demiş de, bütün gece ağlamış da. İlk gün ne gördün de acaba yapamayacağını anladın çok merak ettim.

Size güvenerek işe yerleştiren adama yaptığınız terbiyesizlik 1, iş verene yaptığınız terbiyesizlik 2, evladım iş sahibi oldu artık eli para görecek diye sevinen ailenize yaptığınız 3. Madem içinizden biri sen yapamazsın diyordu da, neden işi kabul edip gittiniz? Ay, bu güne kadar beni ve ekibimi bu şekilde yarı yolda bırakan herkese olan hıncım çıktı.

Başka insanları yüz üstü bırakman kötü olmuş. Bende benzer şeyler yaşadım tövbe ettim sonra aracı olmayacağım diye olmuyorum da. Birdaha sana güvenmezler çünkü bende bana bunu yaşatanlara güvenmiyorum aslada güvenmem birdaha. Gerekli tedavinizi olun aracı koymadan kendiniz iş bulun böylece bırakırken yüzünüz kızarmaz.

Bende kendimi çok girişken bulmam. Ama bunu aşmak için kendime tam olarak da böyle bir iş buldum. Yönetici Asistanlığı. Tabi ki bambaşka bir insan olmadım ama en azından kendimde sorun gördüğüm kısmı törpülemek için bir adım attım ve başardım. Her ne olursa olsun bir işi yapıp yapamayacağına 1 günde karar vermemeliydiniz. 1 hafta en az süre tanımalıydınız. zaten 2 ay deneme süreci, yapamadıgınıza bıraksaydınız da işvereneniz karar verseydi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…