Çocuk Hastalıkları Nolur Yardım Edin Bana Kızlar..

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
Selam kızlar :((
benim kızım hic uyumuyor kızlar hele ben grip oldugumdan beri oda öksürüyor
ve sürekli mizmizlaniyor gündüz hic uyumuyor gece
1 saat uyuyup 1 saat ayakta toplam 4 saat felan uyuyo kızlar
sürekli agladigi huzursuz oldugu uykuya gecemedigi icin ayagımda sallıyorum..
doktor soguk algınlıgı diye peditus vermişti ama pek bi işe yaramadi hastalancak diye ödüm patlıyor..
emmeyi red ediyor istiyor ama ememiyor ayakta eglendirerek gezire gezdire emziriyorum..
nolur bana bi cözüm bulun kızlar.. heryerim agriyor..
bu arada ben cok hastayım gribim, ateşim var, bogazlarim tahriş, başim agriyor ve nefes alamıyorum..
size danişmadan hic bişi yapamıcam galiba gene..
suan kızımı ayagımda sallıyorum kaviye maus yanımda yazıyorum okadar zamansiz ve caresizim kızlar..

Selam kızlar :((
benim kızım hic uyumuyor kızlar hele ben grip oldugumdan beri oda öksürüyor
ve sürekli mizmizlaniyor gündüz hic uyumuyor gece
1 saat uyuyup 1 saat ayakta toplam 4 saat felan uyuyo kızlar
sürekli agladigi huzursuz oldugu uykuya gecemedigi icin ayagımda sallıyorum..
doktor soguk algınlıgı diye peditus vermişti ama pek bi işe yaramadi hastalancak diye ödüm patlıyor..
emmeyi red ediyor istiyor ama ememiyor ayakta eglendirerek gezire gezdire emziriyorum..
nolur bana bi cözüm bulun kızlar.. heryerim agriyor..
bu arada ben cok hastayım gribim, ateşim var, bogazlarim tahriş, başim agriyor ve nefes alamıyorum..
size danişmadan hic bişi yapamıcam galiba gene..
suan kızımı ayagımda sallıyorum kaviye maus yanımda yazıyorum okadar zamansiz ve caresizim kızlar..

Geçmiş olsuun cnm kıızın kaç aylık bnmde kızım var aynı durumdayız auan.bnde sallıyorum telden giriyorum
Dün gece sabahın 7.de uyudu cildirdim cok zor cok bm cadi cok agliyo geceleri bnde ne yapicagimi bilmiyorum

Geçmiş olsuun cnm kıızın kaç aylık bnmde kızım var aynı durumdayız auan.bnde sallıyorum telden giriyorum
Dün gece sabahın 7.de uyudu cildirdim cok zor cok bm cadi cok agliyo geceleri bnde ne yapicagimi bilmiyorum

bnmkide öle cnm suan kızım 4 bucuk aylık en kötüsüde cok hastayım doktorda sadece minoset plus ve parol ice bilecegimi söyledi emzirdigim icin :((

bnmkide öle cnm suan kızım 4 bucuk aylık en kötüsüde cok hastayım doktorda sadece minoset plus ve parol ice bilecegimi söyledi emzirdigim icin :((

daha çok küçük elbet uykusu düzene girer ama sallmaya alıştırmayın. benimki 1,5 yaşında sallamadan kesinlikle uyumuyor ben o hatayı yaptım çok zor oluyor. emzirirken maske takın bebeğinize bulaşmasın.geçmiş olsun.

daha çok küçük elbet uykusu düzene girer ama sallmaya alıştırmayın. benimki 1,5 yaşında sallamadan kesinlikle uyumuyor ben o hatayı yaptım çok zor oluyor. emzirirken maske takın bebeğinize bulaşmasın.geçmiş olsun.

ama cok hasta teyzesi uykuya dalamiyor uyumayincada aglama nöbeti geciriyor

Back