• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur yardim edin aklimi oynaticam!

pelococo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2014
9
0
1
Konya
Regllerim benim dorder gun gelir dorduncu gun biter. Ama ayin 27sinde 28inde oldum ve cok da gelmedi. Ustune gorme olayi var mi, gercek mi? İki tane test aldim iki gun once yaptim negatif.. ama o kadar cok istiyorum ki icim kipir kipir.. Kan testinde sonuctan korkup yaptiramiyorm.. Sizce hamile olabilirmym

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bence yarin bidaha test yap insallah hamilesindir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ustune gorme hakkinda peki bisey biliomsn? Ben yeni uye oldum cok fazla okudum burda yazilanlari ama bilemiyorum. Bi silik ciksa, en azindan daha yeni diycem rahatlicam. Ne zormus hamile kalmak

benim eltim adeti gecikmeden test yapti cift cizgi cikti iki gun sonra kahverengi gibi lekelenmesi oldu dogum yapti bile .gunun gectimi senin?

Yok normali de 26nisanda olmam gerekiyodu 27sinde oldum ama iki gun azar azar. Normalde dort gun oluyodum istisnasiz.. Bilmiyorum belki de cok istedigimden sanki kendimi hamile gb hssediyorm. Kan testine sence erken mi? Bi hafta daha mi beklesem yoksa pazartesi solugu hastanede mi alsam

biliyorum cok zor negatif cikinnca kandada ama icini kemirmektense git yaptir rahatla .

Midem bulaniyo diyemem cunku benim herzaman icin kokulara karsi cok kotu bi hassasiyetim var ne yazikki.. Ama karnim agriyo ozellikle de sag tarafi, karnin alt kismi.. İs temposundan zaten cok yoruluyorum o yuzden hamile yorgunlugu mu degil mi onu bile bilmiyorum. Cok tesekku ederim, biraz daha beklicem en azindan uc bes gun, sonra burdan sonucu yazicamm

allah gonlumuze gore versin insallah benim yumurtlama gunumde yeni bitti hayirliysa olsun .bekliyorum iyi haberlerini.

Ben gunlerdir netten okuyodum dun kayit oldm ondan kimin ne sorunu var onu bile bilmiyorum siteyi yeni kesfetmeye basladim. İnsallah senin de benim de tum isteyenlere rabbim cocuk versin. Sen de bana yazarsan cok sevinirim sonucu.

bende daha bugun uye oldum .amin. yazarim tabiki.

y

Midem bulaniyo diyemem cunku benim herzaman icin kokulara karsi cok kotu bi hassasiyetim var ne yazikki.. Ama karnim agriyo ozellikle de sag tarafi, karnin alt kismi.. İs temposundan zaten cok yoruluyorum o yuzden hamile yorgunlugu mu degil mi onu bile bilmiyorum. Cok tesekku ederim, biraz daha beklicem en azindan uc bes gun, sonra burdan sonucu yazicamm

Bende senin gibiydim canım küçüklüğümden beri kötü bi koku duyduğum an istifra ederim ama hamile olduğumu bel ağrılarımdan anladım.göğüslerim normalden fazla şişti ve 10dakikada bir adet olacakmışım gibi ağrı vardı kasıklarımda. adetim 1gün geçince yaptım negatifti.4gün geçince yaptım pozitifti :) İnşallah sende de vardır rabim gönlüne göre versin.

Regllerim benim dorder gun gelir dorduncu gun biter. Ama ayin 27sinde 28inde oldum ve cok da gelmedi. Ustune gorme olayi var mi, gercek mi? İki tane test aldim iki gun once yaptim negatif.. ama o kadar cok istiyorum ki icim kipir kipir.. Kan testinde sonuctan korkup yaptiramiyorm.. Sizce hamile olabilirmym

Kendini umutlandırma cnm ustune gorme olayı bile olsa testte silikte olsa mutlaka çift çizgi çikardi hamile deilsin ama umarım en yakn zmnda kavuşursun bebegine

Ben beklenen adet günüme iki gün kala önce kahverengi sonra pembeye dönüşen lekelenme yaşadım. 2-3 gün sürdü küt kesildi. Aynı senin gibi endişe ettim netten baktim ve Yerleşme kanamasını öğrendim. Günüm 4gun geçtikten sonra idrar testiyle pozitif sonucu görmüştüm.

Bazen hava değişiminden de adet düzeni değişebiliyor eğer iki gün içinde hala adet görmezsen doktora git derim.

Sana fikir olur belki diye kendi yaşadığımı yazdim.Umarım hamilesindir

Sanmam canım.. Pozitif olsa idrar testinde çıkardı silik de olsa..

Saolun kizlar bilmiyorum artik idrar testinde cikmadigindan ben kotu sonucla karsilasmaktan korktugum icin bekliycem bi dort bes gun daha.. Sonra kan testi yaptircam. Hic doktora gitmemistim cocuk icin. Sadece genel olarak baktirmistim gecen sene. Elverisli demisti.

Yok normali de 26nisanda olmam gerekiyodu 27sinde oldum ama iki gun azar azar. Normalde dort gun oluyodum istisnasiz.. Bilmiyorum belki de cok istedigimden sanki kendimi hamile gb hssediyorm. Kan testine sence erken mi? Bi hafta daha mi beklesem yoksa pazartesi solugu hastanede mi alsam

canım hamile nasıl olcakın daha yumurtan yeni gelişiyo muhtemelen sağ taraftaki yumurtan büyümeye başlamıştır.daha adetin yeni bitmiş.hemen teşhis koyma bu şekilde.kafaya taktıkça olmuyo.eğer gebelik oluşmazsa hayıt suyu kullan.hormonları dengelio.adetin 4 gün sürdüğü için.

Peki testi ne zaman yapsam daha net sonuc alirim ki? Solumda hicbisey yok ama sag tarafimda karacigere yakin yerde agri var

Peki testi ne zaman yapsam daha net sonuc alirim ki? Solumda hicbisey yok ama sag tarafimda karacigere yakin yerde agri var

Yerleşme kanaması bile olsa bebiş artık rahme yerlştgi için hormonu kana geçmiştir mutlaka o yuzden kanda varsa kesin çikacaktır inş vardr ama sanmm olsaydı gunun geçmiş idrarda silik bile olsa çıkardı umutlnmanı istemm

Cok tesekkur ederim. Sonucu sizinle burdan paylasicamm

Back