- 6 Ekim 2008
- 272
- 32
-
- Konu Sahibi rbd.dulce1
Döneceğini sanmıyorum ama keşke bigün pişman olsa.yok canım benim onunla olmaz bidaha.ilk aylarda hepimiz Neşe veren o cici kız değil miyiz ama?
Soyledıgıne aynen katılıyorum.İlerde ondan sıkılıp pişman olup dönerse falan asla dusunme bunu ve önune bak sen..Ondan bısey olmaz artık.
Yok siz yanlış anlamışsınız bende beni sevmesi roldü dedim zaten .sevmediğini biliyorumRol degildir adam sevmiyor seni rol icin evlenilir mi
Bide bununmantikliymis gibi dusunup uzuluyorsun
Yahu beni artık sevmediğini biliyorum ama bir ayda o kıza gerçekten aşık olabilir mi yoksa mantık mı yapıyor vs vs...acaba Öncesinde aldatıldım mı diye insanlardan fikir almak istedim. Kafayı yiyorum çünkü düşünmekten daha çok yeni.O zaman bunun neresinde dert gorup buraya yaziyorsun ki bitmis gitmis cevabi sende biliyorsun
Işte ben bunu düşünmüyorum çünkü o kızdan önce bi Sürü kızla görüştü ve o kızı çıkmalarından dört gün önce ekledi.ama arkadaşlardan değişik fikirler geldi bilmiyorum kesin değildir diyemiyorum o Yüzden.Evet cok uzucu bir durum ama pisligin tekiymis sen onunla mutlu olazmissin zaten ne hali varsa gorsun diye dusun bence zaten o kadar kisa surede tanidigi biriyle evlilik karari alan bir insan ne kadar normal olabilir acaba daha onceden tanisiyorlarmiydi sonradan evlilik karari aldilar?
Benimki maceradan ötesi.adam evlenmek istiyor resmenişte bir klasik daha...ne olur bu erkeklere anlamam..hep macera hep yeniler
Biz niye kafamızda bu kadar kolay bitiremiyoruzCok sasirmadim ben bu hikayeye benzerlerini burda cok okudum cunku ,takmayın o zaten daha iliskiniz bitmeden kafasinda seni bitirdigi icin bu kadar rahat atlatip baskalariyla konusmaya baslamis
bırakın defolup gitsin o zaman.. erkeklerin aşkı evlilikte en fazla 1 yıl ne hali varsa görsün..Yok siz yanlış anlamışsınız bende beni sevmesi roldü dedim zaten .sevmediğini biliyorum