Nolur yardım edin.2 sene bu kadar kolay unutulur mu?

O zaman bunun neresinde dert gorup buraya yaziyorsun ki bitmis gitmis cevabi sende biliyorsun
Yahu beni artık sevmediğini biliyorum ama bir ayda o kıza gerçekten aşık olabilir mi yoksa mantık mı yapıyor vs vs...acaba Öncesinde aldatıldım mı diye insanlardan fikir almak istedim. Kafayı yiyorum çünkü düşünmekten daha çok yeni.

Evet cok uzucu bir durum ama pisligin tekiymis sen onunla mutlu olazmissin zaten ne hali varsa gorsun diye dusun bence zaten o kadar kisa surede tanidigi biriyle evlilik karari alan bir insan ne kadar normal olabilir acaba daha onceden tanisiyorlarmiydi sonradan evlilik karari aldilar?

Işte ben bunu düşünmüyorum çünkü o kızdan önce bi Sürü kızla görüştü ve o kızı çıkmalarından dört gün önce ekledi.ama arkadaşlardan değişik fikirler geldi bilmiyorum kesin değildir diyemiyorum o Yüzden.

Cok sasirmadim ben bu hikayeye benzerlerini burda cok okudum cunku ,takmayın o zaten daha iliskiniz bitmeden kafasinda seni bitirdigi icin bu kadar rahat atlatip baskalariyla konusmaya baslamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…