Öncelikle Allah yardımcın olsun başka birinin olması çok zor. Sen şu an kabullenemiyor, yaşananları sindiremiyorsun . Ben de aynı durumdayım nasıl ya sorusunu her gün soruyorum . Emeklerime, hayallerime, sevgime acıyorum . Bazen bakıyorum kimse dört dörtlük bir sevgili değil. Kız arkadaşlarım sevgililerine neler neler ediyor ama çocuklar hala yanlarında ve seviyorlar. Sorun bizde mi diye düşünüyorhm ya da bizimki neden göze batıyor bir hatamızın bedelini neden bu kadar ağır ödüyoruz diyorum . Yalnız olmadığını bil benim eski sevgilim de başka bir kızla birlikte . Üstelik benimle barışıp hevesini aldıktan sonra başkasına aşık olduğunu söyledi çekti gitti . 1 yılı dolacak onların bense hala aynı yerde sayıklıyorum . Canın daraldığında gel buradaki paylaşımları oku . Allah kimseye yaşatmasın ama seninle aynı şeyleri yaşayanı görünce yalnız değilim diyorsun en azından . Rabbim bizi üzenlerden hesabını sorsun inşallah . Erkek milletine güven olmaz canım bende çok emindim sevgisinden aşkından . Ama yeni bir tat heyecan değiştirdi işte . Biz çok duygusal bakıyoruz ama yapımız bu . Kendine yol çizmeye bak çok zorlu bir süreçtesin . Benim 2 sene oldu toplamda bu acıları çekeli . İlişki zamanı da yıpratmıştı çok uzun olur girmeyeyim . İnşallah sindirip kendi hayatına bakar en mutlu günleri yakalarsın .