Nolur yardım edin.2 sene bu kadar kolay unutulur mu?

Sosyal hesplardan böyle kaniya varamazsiniz...belki zor bi kizdi onu kandirmaga ugrasirkende baskalariylada yazisti... Karakteri bozukmus o kiza yazik bence siz kurtulmussunuz sükür... Takip etmeyide birakin artik... O kendine bi yol cizmis sizde cizin...:KK14:
Yani söz konusu eski sevgilim olunca bu söylediğiniz mümkün olabilir gibi aslında.gerçi kız çok zor gibi durmuyor twitlerinde sürekli yalnızlıktan bıktığı bi sevgilisi olsun istediği filan yazıyor ama belki naz taktik filan yaptı Haklısınız.inşallah yol çizicem bende, ama çok yeni.sürekli rüyamda evlendiklerini görüp uyanıyorum.

uzun zaman öncesinde tanışıyor olmasınlar?
Yani herkese yeni tanıştık Demiş ama söz konusu o olunca hiçbirşeyden tam olarak emin olmamak gerek sanırım. Peki yeni tanıştılarsa sahiden bu kadar hızlı gitmek onları olumsuz etkilemez mi?daha ne kadar tanıyolar ki birbirlerini?..

Yani herkese yeni tanıştık Demiş ama söz konusu o olunca hiçbirşeyden tam olarak emin olmamak gerek sanırım. Peki yeni tanıştılarsa sahiden bu kadar hızlı gitmek onları olumsuz etkilemez mi?daha ne kadar tanıyolar ki birbirlerini?..
herşey herkes bekler aşk beklemez der eşim..
ne kadar hissettiğinle alakalı sanırım.

Beş ayda toparlayabildiğinize göre çok güçlüsünüz maşallah.benim ayrılalı 3 ay oldu sözlendiklerini duyalı bi hafta bile değil.söz meselesini duyduğumdan beri ilk zamanlardan daha kötüyüm.ve bi seneden önce toparlayamazmışım gibi geliyo.çok vefasızlar gerçekten biz böyle bişey olsa bile önceki ilişkimize Saygısızlık Olmasın diye bi süre bekleriz.hiç acımaları yok nankörler.umarım eden bulur.
Yok aslında o kadar güçlü değilim sadece güçlü görünmeye çalıştım tabi dua da ettim Alah'a yalvardım o hep benimleydi. Hep dua ettim ve ettiğim dualarla ayaktaydım o kadar inanılmaz şeyler oldu ki rabbim varlığını büyüklüğünü hep hissettiriyodu bana.
İlk zamanlar bende senin gibi kötüydüm şaşırıyodum aklım almıyodu sevgisinden bi an olsun şüphe duymamıştım çok rahattım ama sevilmemişim işte hiç farkedemedim ailemin karşısına çıkardım ele güne rezil oldum. Şuan bi akrabası ile birlikte. Kızın nasıl biri olduğunu görüyodum onun da karakterini gördüm bana yaptıklarının cezasını elbet çekicekler çünkü ben haklıydım. Seninde şüphen olmasın sakın üzülme artık Allah'a şükret ki onun gibi birini senden uzaklaştırmış rabbim herkesin gönlüne göre veriyo işte oda layığını bulmuş. Sabret ve gör bak neler olucak.

Yok aslında o kadar güçlü değilim sadece güçlü görünmeye çalıştım tabi dua da ettim Alah'a yalvardım o hep benimleydi. Hep dua ettim ve ettiğim dualarla ayaktaydım o kadar inanılmaz şeyler oldu ki rabbim varlığını büyüklüğünü hep hissettiriyodu bana.
İlk zamanlar bende senin gibi kötüydüm şaşırıyodum aklım almıyodu sevgisinden bi an olsun şüphe duymamıştım çok rahattım ama sevilmemişim işte hiç farkedemedim ailemin karşısına çıkardım ele güne rezil oldum. Şuan bi akrabası ile birlikte. Kızın nasıl biri olduğunu görüyodum onun da karakterini gördüm bana yaptıklarının cezasını elbet çekicekler çünkü ben haklıydım. Seninde şüphen olmasın sakın üzülme artık Allah'a şükret ki onun gibi birini senden uzaklaştırmış rabbim herkesin gönlüne göre veriyo işte oda layığını bulmuş. Sabret ve gör bak neler olucak.
Özel değilse nasıl inanılmaz Şeyler oldu anlatır mısın? Benimle aynı durumu paylaşan biri nasıl yenmiş bu derdi merak ediyorum da

Bunu kabullenmek belki zor ama insanları anlamak çok zor , bnde böyle bir durum yaşadım . Yıldırım aşkı yada hayırlısı böyle demek ki . o yzden önüne bak

""ilişkiden çok yorulduğunu bidaha kimseyle ciddi bi ilişki istemediğini filan söyledi."

ne yaptınız da yordunuz onu?
çok mu kavga çıkardınız?
çok mu kapris yaptınız?

şu anki kız ona mutluluk veren, neşeli, eğlenceli bir kız olabilir. sizde belki bunlar yoktu

""ilişkiden çok yorulduğunu bidaha kimseyle ciddi bi ilişki istemediğini filan söyledi."

ne yaptınız da yordunuz onu?
çok mu kavga çıkardınız?
çok mu kapris yaptınız?

şu anki kız ona mutluluk veren, neşeli, eğlenceli bir kız olabilir. sizde belki bunlar yoktu
ilk aylarda hepimiz Neşe veren o cici kız değil miyiz ama?bir ayda kim gerçek yüzünü tam manasıyla gösterebilir ki henüz bi kavgada birbirlerinin nasıl tepki verdiğini bile bilecek zaman geçirmediler ki.bana gelince;mükemmel Değilim tabiki illa ki olmuştur abarttığım şeyler.fakat kavgayı genelde o çıkarırdı susup sakinleşmesini beklesem beni ciddiye almıyorsun diye kızardı konuşsam iyice sinirlenir bağırır öfkesini kontrol edemezdi.ben sorunlarımı konuşarak paylaşırdım o bağırarak.çok Tripçi kaprisli biri Değilim aslında.son zamanlarda triplerim oldu illa ki ama onun ilgi değişiminden ötürü.ekmeğine illa ki yağ sürmüşümdür.Allah aşkınıza iki yıl boyunca çoğu maça futbolu siz sevmemenize rağmen sevdiğiniz adamın maç izlerkenki tepkilerine ayrı bi aşık olduğunuz için beraber gittiğiniz sevincinizi paylaştığınız adam son zamanlarda gidip takımınız gol attığında size değilde yanındaki hiç tanımadığı elemana sarılsa siz ayakta saf gibi kalsanız ve ikinci golde aynı şey olsa trip atmayacak mısınız? Ya da ona yaptığınız jest için bir saniye gülümsemese siz yinede bişey demeseniz ama son zamanlarda bütün planlarınızı ertelese ya da Yanınızda Her zaman Neşeli davranan adam artık surat assa ve sorsanız ters tepkiler alsanız tartışmaz mısınız? Bilemiyorum.çok espirili komik bi kız Değilim ama ben onunlayken eğleniyordum o da eğleniyo sanıyodum ve her zaman sıkıcı olsam iki sene dayanmazdı gibi geliyo.

Öncelikle Allah yardımcın olsun başka birinin olması çok zor. Sen şu an kabullenemiyor, yaşananları sindiremiyorsun . Ben de aynı durumdayım nasıl ya sorusunu her gün soruyorum . Emeklerime, hayallerime, sevgime acıyorum . Bazen bakıyorum kimse dört dörtlük bir sevgili değil. Kız arkadaşlarım sevgililerine neler neler ediyor ama çocuklar hala yanlarında ve seviyorlar. Sorun bizde mi diye düşünüyorhm ya da bizimki neden göze batıyor bir hatamızın bedelini neden bu kadar ağır ödüyoruz diyorum . Yalnız olmadığını bil benim eski sevgilim de başka bir kızla birlikte . Üstelik benimle barışıp hevesini aldıktan sonra başkasına aşık olduğunu söyledi çekti gitti . 1 yılı dolacak onların bense hala aynı yerde sayıklıyorum . Canın daraldığında gel buradaki paylaşımları oku . Allah kimseye yaşatmasın ama seninle aynı şeyleri yaşayanı görünce yalnız değilim diyorsun en azından . Rabbim bizi üzenlerden hesabını sorsun inşallah . Erkek milletine güven olmaz canım bende çok emindim sevgisinden aşkından . Ama yeni bir tat heyecan değiştirdi işte . Biz çok duygusal bakıyoruz ama yapımız bu . Kendine yol çizmeye bak çok zorlu bir süreçtesin . Benim 2 sene oldu toplamda bu acıları çekeli . İlişki zamanı da yıpratmıştı çok uzun olur girmeyeyim . İnşallah sindirip kendi hayatına bakar en mutlu günleri yakalarsın .

Öncelikle Allah yardımcın olsun başka birinin olması çok zor. Sen şu an kabullenemiyor, yaşananları sindiremiyorsun . Ben de aynı durumdayım nasıl ya sorusunu her gün soruyorum . Emeklerime, hayallerime, sevgime acıyorum . Bazen bakıyorum kimse dört dörtlük bir sevgili değil. Kız arkadaşlarım sevgililerine neler neler ediyor ama çocuklar hala yanlarında ve seviyorlar. Sorun bizde mi diye düşünüyorhm ya da bizimki neden göze batıyor bir hatamızın bedelini neden bu kadar ağır ödüyoruz diyorum . Yalnız olmadığını bil benim eski sevgilim de başka bir kızla birlikte . Üstelik benimle barışıp hevesini aldıktan sonra başkasına aşık olduğunu söyledi çekti gitti . 1 yılı dolacak onların bense hala aynı yerde sayıklıyorum . Canın daraldığında gel buradaki paylaşımları oku . Allah kimseye yaşatmasın ama seninle aynı şeyleri yaşayanı görünce yalnız değilim diyorsun en azından . Rabbim bizi üzenlerden hesabını sorsun inşallah . Erkek milletine güven olmaz canım bende çok emindim sevgisinden aşkından . Ama yeni bir tat heyecan değiştirdi işte . Biz çok duygusal bakıyoruz ama yapımız bu . Kendine yol çizmeye bak çok zorlu bir süreçtesin . Benim 2 sene oldu toplamda bu acıları çekeli . İlişki zamanı da yıpratmıştı çok uzun olur girmeyeyim . İnşallah sindirip kendi hayatına bakar en mutlu günleri yakalarsın .
Evet düşündüğünüzü bazen bende düşünüyorum acaba sorun bizde mi diye ama Dediğiniz gibi Arkadaşlarıma baktığımda hepsi çocuklara nasıl kötü davranışlarda bulunuyor gene de yıllardır devam edebiliyolar.şans işte...üzülüyor insan.Allah yardımcımız olsun

Bir haftada soğumuş olamaz son bi buçuk aydır sevmiyormuş beni zaten kendisi söyledi.gerçekten roldü o son haftaki Karım ol demesi.öncesini bilemiyorum ben bi dönem beni sevmiş olduğuna inanıyorum ve öyle güzel romantik bi ilişkiydi ki aslında sorunlara rağmen.gözümü her kapadığımda anılar geliyo aklıma.peki bi ayda o kıza aşık olması mümkün mü bu denli?

1 ay önce degıldır o degıldıır aldatmıstır o kızla, ayrılmak ıcın beklemıslerdıır.Benım boşandıgım ex de bosandıktan 4 ay sonra evlenmeye karar verdı ben de metresım oldugunu anladım.Sen de anla cnm önceden berı vardı kız:KK43::KK43:

ilk aylarda hepimiz Neşe veren o cici kız değil miyiz ama?

Soyledıgıne aynen katılıyorum.İlerde ondan sıkılıp pişman olup dönerse falan asla dusunme bunu ve önune bak sen..Ondan bısey olmaz artık.

unutur canım bence sen de unut benim de sevgilimin 5 senelik sevgilisi vardı bana aşık oldu şimdi biz 2 senedir sevgiliyiz hiiç o kız aklına bile gelmiyor benm de 1buçuk senelik sevgilim vardı o da benim aklıma gelmiyor eski sevgilimin de sevgilisi olmuş üniversite okuyorum ben kantinde sevgilissiyle görmüştüm eski sevgilimi sevgilisiyle ordan biliyorum elele filan tutuşuyolardı bak o da beni unutmuş sen de unut boşveeeer

X