Nolur yardım edin.2 sene bu kadar kolay unutulur mu?

uzun yillar birliktelik yasayan ve sonrasinda ayrilip bir kac hafta icinde baskasi ile evlenmeyi düsünen kisi mantik evliligi yapiyordur bence..

Seninle aynı durumu yaşıyorum hemde tam evlenecekken başka bi kız girdi aramıza. Üzerinden tam 5 ay geçti. Bende şaşkındım nasıl bi anda böyle bitti başkasına aşık oldu diye ama insanlara güven olmuyo işte. Bigün senin için ölürüm derler ertesi günü kim ben mi dedim onu yoo hatırlamıyorum roldü derler. Ama ben herşeyin farkına vardım artık mutluyum şükrediyorum onun gerçek yüzünü evlenmeden gördüm diye. Bana yapan onada yapar o kız uğraşsın dursun onla. Bana da ders olsun onda yaptığım hataları başkasında tekrarlamam tecrübe kazandım sayesinde. Bana iyilik kendine kötülük yaptı aslında. Benim gibi iyi niyetli birini kaybetti bencil bi kızı tercih etti benide bu yaşattığı acıyla güçlendirdi. Sende böyle düşün ve üzülme artık.

bu türk erkekleri gittikçe dengesizleşiyorlar..yalan söylemede 1 numaralar..kesin diğer kızla çoktan görüşüyordur..çaktırmadan..daha sonra ortaya çıktı...böyle insan koca olsa ne olacakki..kurtulduğuna şükür etmelisin..yaşın kaç bilmiyorum ama kendi hayatına devam et..

Of dilerim acım yıllarca sürmez.bir an önce unuturum inşallah zira artık nefes bile alamıyorum
Yaşadığınız kolay değil, hemen başkasıyla sözlenmesi, ama böyle düşünmeyin. Allah herşeyin sabrını, dayanma gücünü veriyor.
Ben 11 yıldır tanıdığım eşimden ayrıldım küçük bebeğimle. Fındık kabuğunu doldurmayacak sebepten, oturup konuşmadan hem de.
O yüzden halinize şükredin, 2 yıl nedir ki. Daha genceciksiniz. Belki böylesi sizin için daha hayırlıdır.
Bir arkadaş yazmış, çok doğru evet erkekler çok acımasız.

uzun yillar birliktelik yasayan ve sonrasinda ayrilip bir kac hafta icinde baskasi ile evlenmeyi düsünen kisi mantik evliligi yapiyordur bence..
Bana da öyle geliyor aslında yani adam evlenmiş olmak için kendine bi aday aradı ve benim gibi dikbaşlı olmayan onun her dediğine evet diyebilecek bi kızı bulunca tamam bu dedi sanırım.ha ama bi ayda o Kızın karakterini ciddi manada nasıl çözmüş olabilir orası muamma

Bence uzun zamandir o vardi zaten hayatinda
Ya hepinizin aklına ilk bu ihtimalin gelmesi çok normal ama cidden dedektif gibi araştırdım yani o kız hep yoktu.ondan önce bi Sürü kıza yaklaşmaya çalıştı hatta bi hemşire Adayı Tarafından reddedilip baya sinir olmuştu filan bu kız cidden yeni yani.

Bence daha önceden taniyor, yolunu yapmistir, ciddilesincede sizden ayrilmistir... Ilk baslarda sizi seviyordur sonra aliskanliga dönmüstür, simdi gercek aski bulduguna inaniyordur... Herneyse ne bosverin, siz böyle birinden kurtuldugunuza dua edin...

ama öyle olsa benden ayrıldığında hemen o kıza koşardı arada dört kız oldu ve biri onu reddettiğinde baya üzüldüğünü biliyorum bu kız hepsinden sonra oldu geç ekledi üstelik sosyal hesaplarına filan.

mümkün bazı erkekler böyle stratejik bir kaç ay önceden içten içe bitirip soğuyorlar bir anda dese kendide unutamaycak arayacak gene öyle yalvarıp ağlayacak merak edecek kıskanacak ama böyle hem göz önünde tutuyor seni hemde yavaş yavaş bitiriyor yaşayanlar var çevremde birde "bu adam benim için defalarca ağlamış diz çökmüş ,kapımda sabahlamış bi insan." demişsiniz bunları yaptırmayacaktınız işte bu kadar sevdiğiniz insanı yalvartmayacaktınız ne yaptıysa yapsın

Sosyal hesplardan böyle kaniya varamazsiniz...belki zor bi kizdi onu kandirmaga ugrasirkende baskalariylada yazisti... Karakteri bozukmus o kiza yazik bence siz kurtulmussunuz sükür... Takip etmeyide birakin artik... O kendine bi yol cizmis sizde cizin...

kesinlikle çok acımasızlar ve ayrılıktan bi ay sonra bir Tartışma yaşadık ben içimi Döktüm artık sinirimden.o günden beri bana adeta nispet yapıyor.benimleyken aman Aşkım arkadaşların ilişkimizi sorarsa eh işte de ki nazar değmesin diyen adam bütün ilişkisini twitterda yaşıyor.düğün hayallerini nişan hayallerini hepsini yazıyor içimi yakmak istiyor resmen.yaptıkları yetmemiş gibi..

Ama ben o dönemler sahiden gitmek istiyordum sevgime rağmen çünkü çok yalanını yakalamıştım güven problemim vardı benim ordaki hatam yalvartmaktan önce yalvarmasına Dayanamayıp geri dönmek oldu.ama inandım değişebileceğine benim için yalanı bırakmak adına psikoloğa filan başladı tabi iki seanstan sonra yok yeter düzeldim diye tekrar Bıraktı ama sonrasında yalanını yakalamadım daha da terketmedim zaten iki kere terketmiştim ilişkinin ilk senesi.

Beş ayda toparlayabildiğinize göre çok güçlüsünüz maşallah.benim ayrılalı 3 ay oldu sözlendiklerini duyalı bi hafta bile değil.söz meselesini duyduğumdan beri ilk zamanlardan daha kötüyüm.ve bi seneden önce toparlayamazmışım gibi geliyo.çok vefasızlar gerçekten biz böyle bişey olsa bile önceki ilişkimize Saygısızlık Olmasın diye bi süre bekleriz.hiç acımaları yok nankörler.umarım eden bulur.

biz de oturup bu adam için yorum yapıyoruz.yaş kaçsa artık

şizofren bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…