- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.873
-
- Konu Sahibi rbd.dulce1
Yani söz fotoğrafı yok ama aile içinde tekrar söz yapacaklarmış onu koyarlar belki .bide niye onu sormıyım diye böyle bişey yapsın ki?
Ben sormuyorum aslında onlarla görüştüğümde onlar açıyo konuyu kızıyo hepsi ona.sanmıyorum rol olduğunu ama benim eski sevgilim yaşadığı aksiliklerden sonra aklına geleceğimi bile sanmıyorum zira adama ahlarım var dilerim mutlu olmazsın dedim.pişkince ona sen değil Allah karar verir dedi :)Yani bilmiyorum sıkılmıştır sürekli takip etmenden. Yada artık Üzülmeni istemiyordur onu unutman için dedirtmistir. Bana saçma geldi de sözlenmesi. Sonuç olarak bu yaptığının bedelini ödeyecek kimsenin yaptığı yanına kalmaz. 9 yıl sonra beni bulup helallik isteyen yalvaran eski sevgilimden sonra iyice emin oldum. her aksilikte sorunda Allah seni getirsin onun aklına. Boşver artık takip etme sorma kimseye
Ben sormuyorum aslında onlarla görüştüğümde onlar açıyo konuyu kızıyo hepsi ona.sanmıyorum rol olduğunu ama benim eski sevgilim yaşadığı aksiliklerden sonra aklına geleceğimi bile sanmıyorum zira adama ahlarım var dilerim mutlu olmazsın dedim.pişkince ona sen değil Allah karar verir dedi :)
sana sevildiğini hissettiren adam "karım ol" sözünü yalandan söylediğini söyleyen adamla aynı canım.bunları düşünsen zaten içinde sevgi kırıntısı bile kalmaz.hiç sormayın resmen kullanmaya salak yerine koymaya çalıştı beni ve ben hala bu adamın yasını tutuyorum büyük akılsızlık.ama ne yapayım ilişkinin çoğu zamanı bana sevildiğimi öyle bi hissettirdi ki bu insanın o insan olabileceğini kabullenemiyorum
inşallah...erkekler çok vefasız yazıklar olsun...Benimkinin bana neler yaptığını bilsen. Oda çok rahat bir şekilde ben evleniyorum bir daha arama dedi. Vicdanı gayet rahattı. Allah çook büyük kimsenin yaptığını yanına bırakmaz. O zaman gelir aklına. Sen hiiic merak etme :)
zamanla kalmayacak inşallah.Allah söküp alsın onu hem yüreğim hem zihnimdensana sevildiğini hissettiren adam "karım ol" sözünü yalandan söylediğini söyleyen adamla aynı canım.bunları düşünsen zaten içinde sevgi kırıntısı bile kalmaz.
Garanti edip gittiğini sanmam ama sevmediği doğru ama sevgi nasıl böyle kolay biter onu da bilmiyorumSogumus ve artık sevmiyor bence önemli olan sadece bu olmalı senin için
Ama çogu erkek bi başkasını garanti etmeden diğeriyle ayrilmiyor
arkadaşlar 2 senelik ilişkim 3 ay evvel telefonda bitti.kavga ya da Tartışma yoktu artık beni sevmediğini ,ilişkiden çok yorulduğunu bidaha kimseyle ciddi bi ilişki istemediğini filan söyledi.üstelik daha bi hafta evvel nolur Karım ol sensiz yaşayamam demişti ama onu sorduğumda roldü dedi sınavların etkilenmesin diyeydi dedi.ayrıldıktan sonra Kafamı dinlemek istiyorum diyen çocuk iki gün sonra kızlarla Görüşmeye başladı sürekli farklı kızlarla görüştü ve bi ay sonra bi kızla tanışıp dört gün sonra çıkmaya başladılar.bir ayda evlilik kararı vermiş ve sözlenmişler bugün de aileler tanışmış. Şoktayım ben.ikiside hala öğrenci üni son sınıf.bi anda evlenicek kadar nasıl böylesi körleşmiş olabilir sizce bi ayda böylesi aşk mümkün mü?üstelik bu adam benim için defalarca ağlamış diz çökmüş ,kapımda sabahlamış bi insan.bu kadar kolay mı unutmak yoksa hepsi rol müydü?
arkadaşlar 2 senelik ilişkim 3 ay evvel telefonda bitti.kavga ya da Tartışma yoktu artık beni sevmediğini ,ilişkiden çok yorulduğunu bidaha kimseyle ciddi bi ilişki istemediğini filan söyledi.üstelik daha bi hafta evvel nolur Karım ol sensiz yaşayamam demişti ama onu sorduğumda roldü dedi sınavların etkilenmesin diyeydi dedi.ayrıldıktan sonra Kafamı dinlemek istiyorum diyen çocuk iki gün sonra kızlarla Görüşmeye başladı sürekli farklı kızlarla görüştü ve bi ay sonra bi kızla tanışıp dört gün sonra çıkmaya başladılar.bir ayda evlilik kararı vermiş ve sözlenmişler bugün de aileler tanışmış. Şoktayım ben.ikiside hala öğrenci üni son sınıf.bi anda evlenicek kadar nasıl böylesi körleşmiş olabilir sizce bi ayda böylesi aşk mümkün mü?üstelik bu adam benim için defalarca ağlamış diz çökmüş ,kapımda sabahlamış bi insan.bu kadar kolay mı unutmak yoksa hepsi rol müydü?
Ewliliği oyuncak sanıyorlar, görecekler anyayı konyayı izle ve gör...O kızdan önce dört kızla filan görüştü o kıza direk gitse bende sizin gibi düşünürdüm ama diğer görüştüğü kızları biliyorum hem sosyal medyadan hem ortak arkadaşlarımızdan.bu kızıda sosyal medyada ekleyip dört gün sonra ilişkiye başladılar kız zaten twitlerinden Anladığım kadarıyla yalnızlıktan çok bunalmış evlenmek isteyen bi kız açık açık bu şekilde twitleri var hemen Karşılık verdi sanırım bu Yüzden.
Ya arkadaş gelmiş kadına kasaptan alınmış 200 gr et muamelesi yapar gibi sözler kullanan sizsiniz, kimseye yardım etmek zorunda değilim, canım sıkılmıyor ne mutlu ki, gayet iyiyim sağolasınız. Kolay gelsinAilesinin görüşü bu benim değil.ki siz bu foruma girmişsiniz yardım edeceğinize ya diğer üyelerin ya benim kelimelerime muhalefetlik yapıyorsunuz hiçbişey anlamadım Canınız sıkıldı galiba.uyuyun geçer bencede iyi geceler
İşte belki de sebep budur. Reddetmene dayanamadı, gitti hemen evlendiAmaç olayına geldiğimizde cinsel bişey yaşamadığımızı ifade edebilirim sadece son üç ayda biraz daha talepkardı ve ben hep reddettim
inşallah...çok Sağolun gerçekten.dualarınızda bana da yer verin birde :)
Of dilerim acım yıllarca sürmez.bir an önce unuturum inşallah zira artık nefes bile alamıyorumUnutmak çok zor ama unutucaksin yapacak bişey yok allahindan bulsn. Bir anda bi kız bulup evlenmesi mümkün değil büyük ihtimal önceden tanıdığı biridir ve sizden sogumasinin sebebide odur diye düşünüyorum. Sabırlı ol zamanla unutursun inşallah. Benm 5 yıllık iliskim bitti 2 yıl geçti daha yeni birini bulms resimlerini gördüğümde bile bi garip oluyorm. Sen dha yeni ayrlmssn kendine gelmen için birz dha zamann var
Iyiki reddetmişim o zaman insan iki seneyi bi anda bu Yüzden silip evlenebiliyorsa eğer biz evlenseydik kaç boynuzum çıkardı kimbilir...şimdi bile boynuzluyumdur belki aldatılmışımdır bile...İşte belki de sebep budur. Reddetmene dayanamadı, gitti hemen evlendi
Bi insanın sevmeden iki yıl dayanması mümkün mü ki? Bunlar nasıl insan yatecrübelerime dayanarak söylüyorum sizi hiç sevmemiş