Nolur yardım edin.2 sene bu kadar kolay unutulur mu?

Yani söz fotoğrafı yok ama aile içinde tekrar söz yapacaklarmış onu koyarlar belki .bide niye onu sormıyım diye böyle bişey yapsın ki?

Yani bilmiyorum sıkılmıştır sürekli takip etmenden. Yada artık Üzülmeni istemiyordur onu unutman için dedirtmistir. Bana saçma geldi de sözlenmesi. Sonuç olarak bu yaptığının bedelini ödeyecek kimsenin yaptığı yanına kalmaz. 9 yıl sonra beni bulup helallik isteyen yalvaran eski sevgilimden sonra iyice emin oldum. her aksilikte sorunda Allah seni getirsin onun aklına. Boşver artık takip etme sorma kimseye

Ben sormuyorum aslında onlarla görüştüğümde onlar açıyo konuyu kızıyo hepsi ona.sanmıyorum rol olduğunu ama benim eski sevgilim yaşadığı aksiliklerden sonra aklına geleceğimi bile sanmıyorum zira adama ahlarım var dilerim mutlu olmazsın dedim.pişkince ona sen değil Allah karar verir dedi :)

Benimkinin bana neler yaptığını bilsen. Oda çok rahat bir şekilde ben evleniyorum bir daha arama dedi. Vicdanı gayet rahattı. Allah çook büyük kimsenin yaptığını yanına bırakmaz. O zaman gelir aklına. Sen hiiic merak etme :)

sana sevildiğini hissettiren adam "karım ol" sözünü yalandan söylediğini söyleyen adamla aynı canım.bunları düşünsen zaten içinde sevgi kırıntısı bile kalmaz.

inşallah...erkekler çok vefasız yazıklar olsun...

Kesinlikle hayatinda baskasi vardi ya da almaya niyetliydi
Yoksa ayrildiktan sonra biraz boşta durur 'insan'
.

tecrübelerime dayanarak söylüyorum sizi hiç sevmemiş

Seninkine benzer bir olay yaşadım, 2 yıllık sevgilim beni terk etmişti. 1,5 yılı geçti ayrıyız. Biri için değil de o sıkılmıştı benden, ilgimden falan. Ah biz kadınlar!! erkeklerin poposunu tavan yaptırmakta üstümüze yok. 2 yıl!! öyle sevmiştim ki onu, otobüste bir erkekle göz göze gelsem vicdan azabı duyardım. Valla giderken bunları hiç düşünmedi, aynı şekilde telefonda ayrıldık bizde. Ayrıldıktan sonra 4 sayfalık bir mektup yazıp yolladı facebook'tan. İşte sen şöyleydin böyleydin çok kavga ediyorduk her seferinde bu son dedik falan falan falan. Seven insan gitmez arkadaş. Bana hakkını helal et dedi ah ettin kimseden etkilenemiyorum dedi, tabiki hakkımı helal etmedim. Şimdi yurt dışında bir yabancı kız ile birlikteymiş Eksiği kendinde arama ilk olarak, o zaten yolunu çizmiş. boşver gitsin. Önüne bak. Güçlü olmayı bi her zaman. Ne halt ederse etsin. Beni "tanıştıktan 4 gün sonra çıkmaya başladı" cümlen korkuttu mesela. Böyle yakından takip etme. Kim ki o yahu, kim? Başını ağrıtma bile. Evet yaşanmışlık vardır, silmek zordur ama bunun içinde sabretmeyi bilmen lazım şuan. Etrafına bak mutlaka senle ilgilenenler vardır, onlara şans tanı :)

Ewliliği oyuncak sanıyorlar, görecekler anyayı konyayı izle ve gör...

Ne yapacaksın önüne bakacaksın, gerçekten birisiyle tanışmış, sözlenmiş ve ciddi ciddi evlenecek de olabilir. Seninle beraberken başkalarıyla görüşüp seni aldatsa durum çok daha kötü olurdu. Ama sana söylemiş bittiğini, şimdi yapılacak en sağlıklı şey onu tamamen aklından çıkarmak olacak. Olmadığında da bir hayır vardır, böyle düşün.

Ya arkadaş gelmiş kadına kasaptan alınmış 200 gr et muamelesi yapar gibi sözler kullanan sizsiniz, kimseye yardım etmek zorunda değilim, canım sıkılmıyor ne mutlu ki, gayet iyiyim sağolasınız. Kolay gelsin

Unutmak çok zor ama unutucaksin yapacak bişey yok allahindan bulsn. Bir anda bi kız bulup evlenmesi mümkün değil büyük ihtimal önceden tanıdığı biridir ve sizden sogumasinin sebebide odur diye düşünüyorum. Sabırlı ol zamanla unutursun inşallah. Benm 5 yıllık iliskim bitti 2 yıl geçti daha yeni birini bulms resimlerini gördüğümde bile bi garip oluyorm. Sen dha yeni ayrlmssn kendine gelmen için birz dha zamann var

Of dilerim acım yıllarca sürmez.bir an önce unuturum inşallah zira artık nefes bile alamıyorum

İşte belki de sebep budur. Reddetmene dayanamadı, gitti hemen evlendi
Iyiki reddetmişim o zaman insan iki seneyi bi anda bu Yüzden silip evlenebiliyorsa eğer biz evlenseydik kaç boynuzum çıkardı kimbilir...şimdi bile boynuzluyumdur belki aldatılmışımdır bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…