Nolur yardım edin.2 sene bu kadar kolay unutulur mu?

Senden önce tanışmadıkları ne malum
Canım önceki mesajlarda belirttim o kızdan önce başka kızlarla yakınlaştı o kız sonradan çıktı hem sosyal medyadan hem ortak arkadaşlardan biliyorum ve erkek Arkadaşımın whatsaabında ayrıldığımız güne kadar bizim fotomuz vardı Dediğin tarz bişey olsa kaldırırdı bi Bahaneyle gibi geliyo

Canım önceki mesajlarda belirttim o kızdan önce başka kızlarla yakınlaştı o kız sonradan çıktı hem sosyal medyadan hem ortak arkadaşlardan biliyorum ve erkek Arkadaşımın whatsaabında ayrıldığımız güne kadar bizim fotomuz vardı Dediğin tarz bişey olsa kaldırırdı bi Bahaneyle gibi geliyo
Bu erkekleri anlayamıyorum ya eserekli hepsi

Birden bire evlilik kararı alması onun geleceğini ilgilendirir ancak büyük ihtimalle aklına hep geleceksiniz.Benim de dört buçuk yıllık ilişkim birden bire bitti ve beni aldattığını öğrendim.O da dediğiniz gibi sensiz yaşayamam modundaydı hatta ayrılmadan bir saat önce bana şiir yazmıştı.Sonradan o da roldü dedi.Her neyse siz hiç canınızı sıkmayın sizin kalp kırıklığınızın hesabını elbet bir şekilde öder ancak siz bunu beklemeyin beddua da etmeyin.Ben hiç beddua etmedim.Ben mutlu olsam yeter ben mutlu olduktan sonra onun mutsuzluğu beni ilgilendirmez ne olur siz de böyle düşünün ki o evlendiğinde veya mutlu olduğunda daha çok kafanıza takmadan yaşayabilesiniz.Bu kadar kısa sürede karar verdiğine göre o kızı daha önce gözüne kestirmiş olabilir öyle olmasa bile sizi yüzüstü bırakması aklınıza gelsin değmeyecek insana üzülmeyin
Ne diyorsanız Haklısınız ama daha çok yeni öğrendim o Yüzden çok taze.kendimi çok değersiz hissettim.iki sene ikimizde birbirimizin kahrını çektik ve ayrılırken bile onu ne kadar çok sevdiğimi biliyordu zaten hemen evlenemezler daha okulları var bari beni düşünüp sözü bu kadar erken yapmasaydı.hiç mi saygısı yoktu onca zamana

Millet 20 yıllık kocalarini unutuyo 2 yıllık ilişkinin lafı bile olmaz Üzgünüm. Bu senin içinde geçerli oldugu icin Üzgün olmayadabilirim. :KK70: çünkü sende unutursun. Darbeler arka arkaya geldiği için kafanda buyutmussun. 1 aydır tanıdığı kısmına pek inanmadim açıkçası. Sozlenmeler olduğuna göre gecmistede bir görüşme olmuş olabilir. Üniversitede genelde ciddi ilişkiden ziyade ooo eller havaya yapma isteği daha çok. Üniversite okuyorum biliyorum.sen de okuyosan ya da okuduysan sasirmaman lazım bence bu duruma. Kimsenin üniversitede ciddi ilişki gibi bi derdi yok. Erkekler Icin söylüyorum bunu. Cogunlukta onlar çünkü. Genelde herkes is ortamimda bulurum kafasinda. Ama bu son sınıfta 1 ayda tanistigiyla sozlenmis diyince ben pek yemedim. Bence o işte bir şey var. Mantiken yani.

Millet 20 yıllık kocalarini unutuyo 2 yıllık ilişkinin lafı bile olmaz Üzgünüm. Bu senin içinde geçerli oldugu icin Üzgün olmayadabilirim. :KK70: çünkü sende unutursun. Darbeler arka arkaya geldiği için kafanda buyutmussun. 1 aydır tanıdığı kısmına pek inanmadim açıkçası. Sozlenmeler olduğuna göre gecmistede bir görüşme olmuş olabilir. Üniversitede genelde ciddi ilişkiden ziyade ooo eller havaya yapma isteği daha çok. Üniversite okuyorum biliyorum.sen de okuyosan ya da okuduysan sasirmaman lazım bence bu duruma. Kimsenin üniversitede ciddi ilişki gibi bi derdi yok. Erkekler Icin söylüyorum bunu. Cogunlukta onlar çünkü. Genelde herkes is ortamimda bulurum kafasinda. Ama bu son sınıfta 1 ayda tanistigiyla sozlenmis diyince ben pek yemedim. Bence o işte bir şey var. Mantiken yani.
Valla nerde okuyosunuz üniversiteyi bilmiyorum ama ciddi ilişkisi olan tonla insan var benim okulumda. Üst dönemden olup evlenen de var. İlginçmiş sizin ortam

benim eski sevgilim çocuğu olsun çok istiyodu o Yüzden evlenmeyi şimdi düşünebilir ama bir ayda tanıdığı bir kızla olması garip.daha ne kadar tanıyor ki o kızı? Eski sevgilimin ailesi oğullarının kızı bozduğundan şüphelendikleri için Herşeyin bu kadar hızlı Olmasına rıza göstermiş ama ben genede ikisininde günahını almak istemem bencede çok garip bir ayda düşünülmesi bende üni. Okuyorum benimde mantığım almıyor o Yüzden Kafayı yiyecek gibi oluyorum zaten.

Mutlaka var tabi, ama çoğunluk bu yönde. Yani ilişkilerin arkasında durmayan insan bollugundan bahsediyorum. Ki konumuz bu değil ben sadece örnek verdim niye buna takildiniz bilmem. şimdi ben desem ki aaa nası ya bizde çok ciddi düşünen evlenen var diye, sana ayıp olacaktı zaten. Ciddi düşünüp çocuk zaten sozlenmis. Ben söylemedim sen söyledin artık napıyim. sen nasıl unutulur diye sormussun, bende unutulur sende unutursun dedim. Bence ayrintilara girme senin içinde üzücü oluyor gördüğün gibi.

Pardon konu sahibi sanaraktan yazdım :KK70: :KK70: şimdi fark ettim :KK70: soylemesene kız öyle şeyler.

benim eski sevgilim çocuğu olsun çok istiyodu o Yüzden evlenmeyi şimdi düşünebilir ama bir ayda tanıdığı bir kızla olması garip.daha ne kadar tanıyor ki o kızı? Eski sevgilimin ailesi oğullarının kızı bozduğundan şüphelendikleri için Herşeyin bu kadar hızlı Olmasına rıza göstermiş ama ben genede ikisininde günahını almak istemem bencede çok garip bir ayda düşünülmesi bende üni. Okuyorum benimde mantığım almıyor o Yüzden Kafayı yiyecek gibi oluyorum zaten.

Karaktersizin halinden karakterli anlamaz zaten canım. Sukret :) Ne pis insanlar var ya.

Öff, kızı bozmak nedir ya, neyse iyi geceler

Bence ondan kurtulduğuna şükret sen.. 2 yil beraber oluyosun emek veriyosun sonra bi anda boşverip baskasını görüyosun çok afedersiniz ben buna karaktersiz derim .. Hayatimda böyle birine yer vermem yarın birgün pişman olup dönerse affetme yine yapar.. Artık onune bakmalisin acisini cikarmalisin oyle oldu boyle oldu ama niye ? gibi sorularla kendini yorma ..Hayirlisi buymus .. Simdi seviyosun kabullenemiyorsun ama zaman herseyinn ilacı .. Kendini başka seylere ver arkadaslarinla vakit geçir onu aklindan cikarmaya calis zamanla ondan soguyacaksin ...

Bence ondan kurtulduğuna şükret sen.. 2 yil beraber oluyosun emek veriyosun sonra bi anda boşverip baskasını görüyosun çok afedersiniz ben buna karaktersiz derim .. Hayatimda böyle birine yer vermem yarın birgün pişman olup dönerse affetme yine yapar.. Artık onune bakmalisin acisini cikarmalisin oyle oldu boyle oldu ama niye ? gibi sorularla kendini yorma ..Hayirlisi buymus .. Simdi seviyosun kabullenemiyorsun ama zaman herseyinn ilacı .. Kendini başka seylere ver arkadaslarinla vakit geçir onu aklindan cikarmaya calis zamanla ondan soguyacaksin ...
inşallah..bi gün illa ki sevgim bitecek ama bu kazığı unutabilir miyim bidaha kime nasıl güvenirim onu bilemiyorum...

1 ayda olduğuna gerçekten inaniyor musun ? Emin ol 1 aydan çok daha onca baslamistir ilişkileri. Sevgilin belli ki "sinavlarin etkilenmesin" bahanesi altında ikinizi de idare etmis. Birak boşver sende yoluna bak, boyle haysiyetsiz tipleri unutmak uzun zaman almaz. Yoluna bak sende hayatini yasa ve sakin ona her ne sebeple olursa olsun ulaşma.

inşallah..bi gün illa ki sevgim bitecek ama bu kazığı unutabilir miyim bidaha kime nasıl güvenirim onu bilemiyorum...

Gecmisinde kalicak bu..Tamamen unutucaksin diyemem kucukde olsa bi izi kalir ama hatirlayinca seni uzmez gecmiste kaldi deyip geciceksin kendine guven, sen hicbirsey kaybetmedin o kaybetti.. İlla o boyle birsey yapti diye herkeste onu yapicak diye birsey olamaz bu tamamen karakter meselesi.. Daha onunde uzun bir yol var ,once dinlen kendine gel toparlan herseyi yoluna koy elbette karsina biri cikar..

Valla konu sahibi sanıp içini dökmüşsün ayıp olacaktı diye öyle dedim diye off offf

Yok kiiiiiz sordun cevap verdik neye takiliyosun diye sinirlenmistim :KK70: yalan yok ciddi dusunende var, ama fark ettiysen cogunlugun diğer türlü oldugunu da yazmistim. boşver tatlım insanlarin karaktersizliklerini erkenden öğrenmek eşittir Allahın sevgili kulu olmak. Sen bence bunun farkında değilsin. Kendini sev elini sallasan ellisi ayoooolll :KK70: Genç yaşınız da üç beş Soysuz için harcadigimiz zamanlara yazık vallahi.

O kızdan önce dört kızla filan görüştü o kıza direk gitse bende sizin gibi düşünürdüm ama diğer görüştüğü kızları biliyorum hem sosyal medyadan hem ortak arkadaşlarımızdan.bu kızıda sosyal medyada ekleyip dört gün sonra ilişkiye başladılar kız zaten twitlerinden Anladığım kadarıyla yalnızlıktan çok bunalmış evlenmek isteyen bi kız açık açık bu şekilde twitleri var hemen Karşılık verdi sanırım bu Yüzden.

Bizde esimle 1 ayda evlenme karari alip evlendik mumkun mu dersen mumkun .. hemde evlenmeyi dusunmeyen biriydi ilk tanistigimizda ciddi iliskiye sicak bakmadigini dusuncelerini soylemisti ayni sekilde bende zaten 21 yasinda oldugumdan evlilik fikrim yoktu takilicaktik anlayacagin ama :)) yildirim nikahi oldu herkes şok oldu :KK70: yani 2 senede senin icin minik bir adim dahi atmamasi ve bu kizla boyle bi karari bu kadar hizli almasi demek onunda yillara gerek duyan bi kisi olmadigini gosterir o kiza aşık olmuş ama seninle aranizdaki daha farkliymis demekki

Bizde esimle 1 ayda evlenme karari alip evlendik mumkun mu dersen mumkun .. hemde evlenmeyi dusunmeyen biriydi ilk tanistigimizda ciddi iliskiye sicak bakmadigini dusuncelerini soylemisti ayni sekilde bende zaten 21 yasinda oldugumdan evlilik fikrim yoktu takilicaktik anlayacagin ama :)) yildirim nikahi oldu herkes şok oldu :KK70: yani 2 senede senin icin minik bir adim dahi atmamasi ve bu kizla boyle bi karari bu kadar hizli almasi demek onunda yillara gerek duyan bi kisi olmadigini gosterir o kiza aşık olmuş ama seninle aranizdaki daha farkliymis demekki
Ayrılmadan üç ay evvel benide halasıyla tanıştırdı ve ona ben rbd.dulce1'le evlenicez demiş ama sonra bi anda bitirmiş bide şöyle ben erken evlenmeye hep karşıydım.ilişkimizin başından beri banada tekliflerde bulunuyodu ama ben okulum bitmeden olmaz diyordum.tabi gene de onun kadar sevmemiş olabilir beni Haklısınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
X