Sivilceli Ciltler nolur tavsiyelerinizi bekliyorum!!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

pln=)

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2008
222
1
merhaba benimde sorunum sivilceler tabi özellikle burnumun üzerinde küçük küçük sivilceler ve siyah noktalar var alnımda çenemde yanaklarımda tek tüktür onlardan rahatsz olmuyorum ama burnumda gerçekten çok gözüme batıyolar geçmesi için taviyeleriniz varsa denedikleriniz bişeyler söylerseniz seviniirm çok şey uyguladım kullandım ama geçmedi lütfen fikirlerinizi beklıyorum fisfisfis

selam forever pembe maske hic sıkmadan etmeden cilde hic zarar vermeden siyah noktaları cıkarmada bire bir..ben hem kendim kullanıyorum hemde cevremdekilere kullandırttım ve herkes cok memlun kaldı..sonrasında da gozenekleri sıkıstırıcı tonik uygularsan ve duzenli sabunla temizlersen siyah noktaalrın tekrardan cıkmasına engel de olursun...

bu arada yine foreverın arı propolisi kermi sivilce tedavisi icin mukkemmel..derinlemesine bir tedavi icin tavsiye ederim..cevremde cogu kisinin sivilce, leke..vb gibi sorununu bu urunlerle tedavi ettim...ve tabi kendimide :)

bu arada yine foreverın arı propolisi kermi sivilce tedavisi icin mukkemmel..derinlemesine bir tedavi icin tavsiye ederim..cevremde cogu kisinin sivilce, leke..vb gibi sorununu bu urunlerle tedavi ettim...ve tabi kendimide :)

çok teşekkür edrim opuyorumnanaktan verdiğin isimleri bir araştırıyım bakalım inş işime yararlar :çok üzgünüm:

ben bu dediklerine internet üzerinden bakmaya çalıştım ama pek bi bilgi bulamadım nerden temin edebiliyoruz

çok teşekkür ederim ilginiz için ürünleri araştırıyım herhangi bişey sorum olduğnda sizinle iletşime geçerm siteyi inceliyim bakalım bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…