Nolur Meltem hanım acil yardımınıza ihtiyacım var

melek elif

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2007
170
13
643
42
Meltem hanım nolur yardım. acil olarak.kaynımın arası açık eşiyle. ben kendisiyle defalarca konuştum. bana en son sözü sen böyle konuştukça ben daha çok tetikleniyorum oldu. Nolur yardım edin. iyidir böyle şöyle dedikçe o tam tersini anlıyor. Bilinçaltı işte.biliyom ben bu durumu ama böyle ayrılma zamanında nasıl yaklaşmalı. boşanalım diyorlar. sorunları basit. önemli bir şey olsa Yok şu dedi bu dedi baktı bakmadı gülmedi v.s.Önce Allah sonra sen meltem hanım. ne diyelim.ne yapalım.yardım edin.Arkadaşlar sizde yardım edin.

merhaba; eşimle bende şu an aynı durumdayız ayrılmanın eşiğinde.onun ailesi benim ailem bana birşeyler söylediklerinde kendimi haklı gördüğüm için onlara dahi itiraz ediyorum.sinirleniyorum ve kararsızlığım bir kat daha artıyor.bence kişilerle tek tek konuşmak çözüm getirmez.aile büyükleri saygı duyulan kişiler ve eşler hep birlikte bir çözüm aranırsa daha faydalı olur gibi geliyor.bir akşam oturulup konuşabilirsiniz ama sözlerinizi çok iyi seçmelisiniz yoksa herkes kendi üstüne alınacak birşey bulur.siz tartışmadaymış gibi davranın ama daha çok onları konuşturun aralarındaki sevgi bitmemişse düzelir bence.olumlu bir hava yaratmaya gayret gösterin gidişatı siz yönlendirin.güzel günlerinden bahsettirin,evlenmeden önceki sevgilerinden bahsettirin ............ iyi şanslar

Dostlar, evlilikler sarsıntı geçirir. Böyle her iki tarafında yükseldiği durumlarda, bir süre verip sakinleşmelerini sağlamak en doğrusudur. Başkalarının söyledikleri ve yaptıkları nedeniyle evliliklerinizi bozmayın. Her iki tarfın da ailelerinin bu konuşmalara mümkünse karışmaması lazım. Anne-babalar koruma güdüsüyle zaman zaman karşı tarafa yanlış yapabiliryorlar. Yaşıt aile bireyleri ya da dostlar zorluk yaşayan çifti bir araya getirip sükunetle konuşmayı denemelisiniz. Burada kimin haklı kimin haksız olduğu değil, birbirlerine olan sevgileri önemlidir. Hep sevgiyi öne çıkartın. Geçmişi geçmişte bırakıp önlerine bakmayı ve gerekiyorsa, mutlak aile terapisi almaları yönünde yüreklendirin.
Sağlıkla,
Dr.Meltem Kavcar Sırmalı
www.onlineterapist.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…