• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur icimi rahatlatin

tasci23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
2
1
1
Dogru yeremi actim konuy bilmiyorum
cok utaniyorum ama anlatmak zorundayim... ben erkek arkadasimla biraz ileri gittim cok pismanim kendimi kaybetmisim.. anlatis seklimden dolayi da affiniza siginiyorum uzerimde kulodum vardi onda hic bisey yoktu ama bosalma olmadi surtunduk en fazla uc ya da dort kez oldu zevk suyundan supheleniyorum.tam yumurtlama i Regl oldum normal gunumden iki gun once daha az surdu ve hic agri cekmedim normalde kasik agrimdan duramam bu defagoguslerim cok acidi idrar testi yaptım one step diye negatif cikti ikinci ayda normal gunumden bi hafta once regl oldum 4 5 gun surdu daha normal gibiydi ama hic agri yine cekmedim. baska bi markanin Idrar testi bi daha yaptim negatif cikti ama karnim gun icinde bazen sisiyo ustune gorme gibi bi durumum yoktur değil mi korkuyorum nolur icimi rahatlaticak.biseyler soleyin cok pismanim

Bir sey olmamıştır canim. Kulottan iceriye kadar giren sperm imkansiz.. hem negatifi de gormussun iki ay.. hamile degilsin

Merhaba erkek arkdasimla surtunme yoluyla ilski yasadik 've kendini kaybeti o sirada penisi vajinama sokucakti hsietim Ana korkuyroum rahim bolgemde arada agri hisediyorum1 ay gecti aradan ama ustun gorme olma olasilgi varmidir zayif biryim ama karin bolgem de 've vucdum degisyo gibi adetim gordum ama pembesiydi isin gercegi 7 gun suren adetim 5 gun surdu ama surtunurken zevk suyunda olmus ola bilirmi Bugun karnima sanci girdi 10 dk surdu su icitim azda olsa gecti sizce nedir cevap bekliyorim 've rahim bolgemde tuhaf bir his ama tuhaf birseyler oluyo:) aglanicak halime guluyorum

Son düzenleme:
Back