nolur icimi rahatlatin:(

seamoms

Deniz koydum adını..🎈
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
1.754
6.288
Kizlar nisanlim 30 yasinda.Yaklasik 6 senedir sigara kullaniyor.Nasipse eylulde dugunumuz var.Kafaya baska seyleri takarken bir anda nisanlim hastalandi.Oksurukler balgam cikaramamalar falan...Pek onemsemedi ama oksuruken arada bir kusmaya basladi.Doktora gittik.Film falan cekildi.Sonra renkli diger adi ilacli galiba tomografi istedi.Yarin sabah cekilecek.Cok korkuyorum adini bile anmak istemedigim o hastalik diye.Internette okuduklarim cok korkuttu.Ama oyle belirgin belirtisi de yok.Aranizda buna benzer bir sey yasayan var mi?Belki doktor vardir aranizda..Umarim tedbir amaclidir.Ona da belli etmek istemiyorm.Ama cok korkuyorum...

Problem balgam cikrma degil doktorun renkli tomografi istemesi genelde kanserden suphelendiklerinde istiyorlarmis..bir de oksururken kusmasi..ne bileyim cok korkuyorum burada belki biseyler okur rahatlarim dedim

Geçmiş olsun. .oksururken kusması normaldir balgamdan dolayi midesi bulanir..benim annem bronşit geçirir sürekli her oksurdugunde kusar..bu normal..balgamin cikmamasi veya çikmasi mideyi bulandirir...tomografi ileri tetkiktir şüpheli durumlarda cekilir..sadece kötü hastalik varmi diye değil. .astım bronsit bronsilit vb akciğer hastalıkları teşhisi icin de çekilebilir. .korkmayın inşallah iyi olur

tomografide inşallah bir şey çıkmaz ama daha sonrasında iyi bir gastroenterologa götürün, midesinden kaynaklı bir öksürük olabilir. reflü mesela çok şiddetli öksürükler yapar.

En kötüye yormayın inşallah değildir. Doktora gitmiş en doğru sonucu o söyleyecektir size zaten internetten okuyup belirtileri boşuna strese girme.
İnternete asla güvenme ama. En ufak başağrısını yazsan bilmem ne kanseri yazıyor internette.Benim doktorum asla interneten okuma hastalık hastası olursun dedi. Haklı da
Benim yakınım akciğer hastası öksürük gibi bir belirtisi olmadı geçmeyen şiddetli sırt ağrısıyla teşhis edildi. Korkma sakin ol.
İnşallah önemli bir şey çıkmaz. Yine de sigarayı bırakmakta fayda var.

Canim inşallah doktor tedbir amaçlı istemiştir tomografiyi
Bazen biz bile oksururken kusucak gibi olmaz miyiz ?
İçini ferah tut kötüyü anma

Ya inanin cok rahatladim ,umarim dediginiz gibi cikar, ilginiz icin tesekkur ederim...

Hepinize cok tesekkur ederim sigarayi birakti gibi ,her seyde bi hayir vardir deyip bu olay da sigarayi birakmasina vesile oldu derim umarim

tomografide inşallah bir şey çıkmaz ama daha sonrasında iyi bir gastroenterologa götürün, midesinden kaynaklı bir öksürük olabilir. reflü mesela çok şiddetli öksürükler yapar.
Evet ben de reflu diye dusunuyorm bir de bu donemde nisanlilik doneminde benden cok her seyi kafay takan birisi belki midesine vurmustur dedim hatta ama en onemli sey saglikmis gercekten bunu bir kez daha anladim

Problem balgam cikrma degil doktorun renkli tomografi istemesi genelde kanserden suphelendiklerinde istiyorlarmis..bir de oksururken kusmasi..ne bileyim cok korkuyorum burada belki biseyler okur rahatlarim dedim
İlaçlı tomografiyi kanserden şüphelenince istemezler,teşhisi daha iyi koymak istemiştir,biz günde kaç tane çekiyoruz hepsi kanser şüphesi olsa ülkenin hepsi gidik
İçiniz rahat olsun,sigara kullananlarda anlattıklarınız normal,Geçmiş olsun

Reflüsü olabilir içini ferah tut..Başka belirtisi yoksa mideden büyük ihtimalle. .inşallah değildir düşündüğün..

oksurunce kaburgasi kirilan var,kusmasi gayet.normal. sifa diliyorum

Krem markası aramak için internette araştırma yaparken, cilt kanseri olduğumu filan öğreniyorum. Siz siz olun, en basit rahatsizliklarda bile doktor kontrolünü bekleyin, asla internette araştırma yapmayın. Hele hele forumlarda herkes doktor maşallah. Çoğu bilgi aynisi kaynimda vardı, öldü tadinda.

Siz içinizi ferah tutun. Her ayrintili araştirma en kötüsünü aramak için yapilmaz sadece. Emin olunmak için de yapilir. Umarim güzel haberler alirsiniz..

sımdı nasılsınız nasıl anladınız peki

öksürünce kusuyor diye hemen kötü olması gerekmiyor..balgam çıkarırken midede beraber kalkıyor..eğer kan felan gelirse işte o zaman tehlikeli olabiliyor..doktorlarda teşis koyabilmek için mr felan yapıyorlar..bende kafadan birçok mr çekildi..sonucunuzu paylaşırsın bizimle..

Öncelikle çok geçmiş olsun..Yakın zamanda aynı tomografiden yengem de çekildi..Allaha şükür birşey çıkmadı,eminim nişanlınızda da birşey çıkmayacaktır..İçinizi ferah tutun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…