Ya inanin cok rahatladim ,umarim dediginiz gibi cikar, ilginiz icin tesekkur ederim...Geçmiş olsun. .oksururken kusması normaldir balgamdan dolayi midesi bulanir..benim annem bronşit geçirir sürekli her oksurdugunde kusar..bu normal..balgamin cikmamasi veya çikmasi mideyi bulandirir...tomografi ileri tetkiktir şüpheli durumlarda cekilir..sadece kötü hastalik varmi diye değil. .astım bronsit bronsilit vb akciğer hastalıkları teşhisi icin de çekilebilir. .korkmayın inşallah iyi olur
Evet ben de reflu diye dusunuyorm bir de bu donemde nisanlilik doneminde benden cok her seyi kafay takan birisi belki midesine vurmustur dedim hatta ama en onemli sey saglikmis gercekten bunu bir kez daha anladimtomografide inşallah bir şey çıkmaz ama daha sonrasında iyi bir gastroenterologa götürün, midesinden kaynaklı bir öksürük olabilir. reflü mesela çok şiddetli öksürükler yapar.
İlaçlı tomografiyi kanserden şüphelenince istemezler,teşhisi daha iyi koymak istemiştir,biz günde kaç tane çekiyoruz hepsi kanser şüphesi olsa ülkenin hepsi gidikProblem balgam cikrma degil doktorun renkli tomografi istemesi genelde kanserden suphelendiklerinde istiyorlarmis..bir de oksururken kusmasi..ne bileyim cok korkuyorum burada belki biseyler okur rahatlarim dedim
Hahahaahahahaha buyrun benimoksurunce kaburgasi kirilan var,kusmasi gayet.normal. sifa diliyorum
sımdı nasılsınız nasıl anladınız pekiKrem markası aramak için internette araştırma yaparken, cilt kanseri olduğumu filan öğreniyorum. Siz siz olun, en basit rahatsizliklarda bile doktor kontrolünü bekleyin, asla internette araştırma yapmayın. Hele hele forumlarda herkes doktor maşallah. Çoğu bilgi aynisi kaynimda vardı, öldü tadinda.
Siz içinizi ferah tutun. Her ayrintili araştirma en kötüsünü aramak için yapilmaz sadece. Emin olunmak için de yapilir. Umarim güzel haberler alirsiniz..