Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar ayın 22 sinde adet görmem gerekiyordu o gün bulaşık bi şekilde kan geldi ama başka hiç gelmedi 2 gün geçti annem üstüne görme olabilir falan dedi ama... bilmiyorum sizce?:uhm::Saruboceq:
inş canlarım ya aynı adet gibi ara ara sancısı oluyo merak ediyorum ama kan testi yaptırmıştım adet olmam gereken gün negatif çıkmıştı idrar testinde çıkar mı ki
inş canlarım ya aynı adet gibi ara ara sancısı oluyo merak ediyorum ama kan testi yaptırmıştım adet olmam gereken gün negatif çıkmıştı idrar testinde çıkar mı ki
canımcım senı uzmek ıstemem ama kan testınde cıkmadıysa ıdrarda cıkmaz kan testınde cıkardı .duygucum yanlıs hatırlamıyosam sen bı keresındede 1 ayd aıkı sefer 10 gunden fazla olmustun kanama bence bı doktora gıdıp guzel bı muayne ol bı sorun varsa kı ınsallah yoktur tedavını ol bole duzensız olursan hamılede kalamssın .rabbım ınsallah kalbıne gore versın hayatım ınsallah allah sana ve tum ısteyenlere verır:Saruboceq: