dermatologa gitmem gerekdigini bende biliyorum.ama annem elinin ici zaten gorunmuyor diye gerek yok diyor.hic boyle biri degil aslinda grip olsam doktora goturur ama simdi neden boyle anlamadim.bu yuzden sizden yardim istiyorum
buyuk ıhtımal egzama cıkmıstır sende cnm loccıtane krem var ondan kullan cok ıyı gelıyorrmerhaba sevgili KK uyeleri.hemen uzatmadan konuya geçiyorum
ben henuz 14-15 yaslarindayim.asiri el yikama gibi bir hastaligim var yani mesela
annem bana perdeyi duzelt diyor duzelttikten sonra gidip ellerimi yikiyorum yani psikolojik yikamassam kendimi temiz hissetmiyorum.yani boyle anormal derecede el yikayincada sabunlar falan ellerimi mahvetti.sanki kirislar yarandi asiri derecede catlak gibi seylerde var.ama en fenasi baska.bir kere yine ellerimi yikadiktan sonra ellerimin icinde feci bir kasinti basladi bende farkinda olmadan kasiyormusum meger.yaklasik 2-3 gunden sonra cok kotu birsey farkettim.ellerimin icinde kasintidan cizikler yaranmis.yani oyle elin icindeki herkesde olan ciziklerden degil.cok baska cokda kotu gorunuyor.eger bu kirislar gitmezse depresyona dusucem. lutfen yardim edin daha cok gencim simdiden boyle kirisli falan olmak istemiyorum.yardimlarinizi bekliyorum…lutfen
çok acil bir dermatologa ardından bu el yıkama saplantın için de bir psikologa gitmelisin...çok ciddi bir soun bu, ellerini çok fazla yıkayarak yıpratıyorsun, zaten eller bedene göre daha çabuk yaşnaır bir de bu şekilde fazla yıkayarak onların ömürlerini iyice kısaltıyorsun. dediğim gibi vakit kaybetmeden bir dermatolga uğra...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?