• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur bilenler bana yardın etsin 👈😥

Hayalim0606

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2019
37
4
6
45
Kızlar merhaba 15 gün önce yine konu açmışdım ben ovulasyon doktor hamile kalmaya uğraşırken başıma birde hemeroid çıktı geçmiyor geçiremiyorum çok afedesiniz ama ilişki bile olamiyor bu şekilde ben napacam kaçıyorum resmen kendimden soğudum ben kendimden soğudum kocam da benden soğumuştur kesin pskolojim bozuldu gerçekten artik sorum şu bilenler nolur yardımcı olun bi akıl verin bana sülük yaptırmak iyi geliyormuş hemeroid memelerine yani makata tutturuyolarmiş konuştum bi klinikle 140 tl seansı bi seansda bitmez3 veya 7 seans dedi ameliyat önceai kesin öneriyoruz çokdafaydasını görenler olmuş öyle söyledi bu konu hakkında bilen veya yaptıran varmı böyle birşeyi bana bi akıl yaptırayımmı hastaneye randevu aldım 12 gün sonraya bulabildim kafam çok karışık bebek için uğraşırken başıma neler geldiii 😥

Acil sifalar dilerim ameliyat en kesin cözüm bence her ne kadar tekrarlasada sülükle ugrasmayın derim

Acil sifalar dilerim ameliyat en kesin cözüm bence her ne kadar tekrarlasada sülükle ugrasmayın derim
Aminn teşekkür ederim evet randevu aldım ama korkuyorum çok duydum iyleşme süresi baya baya uzunmuş riskleri çokmuş daha 8 ay önce ameliyat gecirdim korkuyorum çok bide ameliyat kesin çözüm değilmiş tekrarliyomus hemen bilemiyorum kafam karışık çok sülük iyo geliyor baya rahatlama sağlıyor diye duydum ne yapacağımı şaşırdım

Ben hemeroid için değil ama yüzüme yaptırmıştım, klinikteki doktor hemeroidle gelen çok hasta olduğunu ve hepsinin iyileştiğini söylemişti. Bence sülük iyi bir şifa vesilesi olabilir bunun için çok ileri seviye değilse 3 seansta da bitebilir deneyin bence zararı yok nasıl olsa

Bir tane krem var gecici çözüm ariyorsaniz..hem ilaci hem kremi var.eczaneye sorarsaniz muhakkak bilecektir.ablamin hemeroidleri vardi kremiyle geçirdi bayagi iyi geldi dedi oradan biliyorum..en azindan acinizi hafifletir.gecmis olsun

Aminn teşekkür ederim evet randevu aldım ama korkuyorum çok duydum iyleşme süresi baya baya uzunmuş riskleri çokmuş daha 8 ay önce ameliyat gecirdim korkuyorum çok bide ameliyat kesin çözüm değilmiş tekrarliyomus hemen bilemiyorum kafam karışık çok sülük iyo geliyor baya rahatlama sağlıyor diye duydum ne yapacağımı şaşırdım
İyilesme sürecini fazla abartmıslar canım rica ederim icine hangisi siniyorsa onu yaptır tekrarlamasını engellemek icinde acı baharatlı yiyeceklerden uzak dur her halükarda tekrarlıyor tabi o ayrı insallah cabuk kurtulursun

Ahmet Maranki'nin hemoroit için önerdiği şeyleri yapmıştım ben. Dediğiniz gibi ben de cehennem gibi 1 hafta geçirmiştim. Oturamıyorum, tuvalete gidemiyorum, yürüyemiyorum falan. Sonra oturma banyosu yaptım kara helleydi sanırım onun çayını yapıp içmiştim. Bir süre sonra faydasını gördüm. Şimdi azıcık acı yiyeyim hemen etkileniyorum kendime dikkat etmeye calışıyorum yediklerime özellikle. Umarım siz de şifa bulursunuz.

15 gunde saglik sorunu yuzunden iliskiye giremediginiz icin kocaniz sizden sogumussa evliliginizi gozden gecirin derim.

Ben hemeroid için değil ama yüzüme yaptırmıştım, klinikteki doktor hemeroidle gelen çok hasta olduğunu ve hepsinin iyileştiğini söylemişti. Bence sülük iyi bir şifa vesilesi olabilir bunun için çok ileri seviye değilse 3 seansta da bitebilir deneyin bence zararı yok nasıl olsa
Bunu duymak iyi geldi teşekkür ederim Allah razı olsun canım ameliyat olmak istemiyorum daha 8 ay önce ameliyat oldum acı çekmek istemiyorm ama böylede acılar içindeyim acaba napsam diye dolaniyorum dua ediyorum

Ahmet Maranki'nin hemoroit için önerdiği şeyleri yapmıştım ben. Dediğiniz gibi ben de cehennem gibi 1 hafta geçirmiştim. Oturamıyorum, tuvalete gidemiyorum, yürüyemiyorum falan. Sonra oturma banyosu yaptım kara helleydi sanırım onun çayını yapıp içmiştim. Bir süre sonra faydasını gördüm. Şimdi azıcık acı yiyeyim hemen etkileniyorum kendime dikkat etmeye calışıyorum yediklerime özellikle. Umarım siz de şifa bulursunuz.
Vala canmm duyduğum okuduğum herşeyi yaptim cok afedersin az bi rahatlama tuvalet zamanı yeniden başa dönüyorum

15 gunde saglik sorunu yuzunden iliskiye giremediginiz icin kocaniz sizden sogumussa evliliginizi gozden gecirin derim.
Çokk gözden gecirdim canmm ama çaresiz iştee yoksa bir dakka yanında durmam imkansizlık iştee annem kabul etmedi geçen sene yetti artık dedim canıma tak etti çıktım anneme gittim annem istemiyo neler etti anneminde ondan kalır yani yok yani napacaksin kader işte böyle olsun istemedim ama oldu

Vala canmm duyduğum okuduğum herşeyi yaptim cok afedersin az bi rahatlama tuvalet zamanı yeniden başa dönüyorum
Zeytin yagina inciri birkac parcaya bolup 24 saat bekletin ac karnina icin en azindan tuvalete rahat çıkarsınız. Bol su tuketin kati besinlerden ekmek pirinc vs uzak durun ki kabızlık yasamayin.

Çokk gözden gecirdim canmm ama çaresiz iştee yoksa bir dakka yanında durmam imkansizlık iştee annem kabul etmedi geçen sene yetti artık dedim canıma tak etti çıktım anneme gittim annem istemiyo neler etti anneminde ondan kalır yani yok yani napacaksin kader işte böyle olsun istemedim ama oldu
O zaman yavas yavas kendinize hayat kurun bi ise girin, calisiyirsaniz da birikim yapin. Kendinize ayri bi hayat kurun. Bi de bu adamdan cocuk dogurup onun da hayatini karartmayin, gunah.

Bir tane krem var gecici çözüm ariyorsaniz..hem ilaci hem kremi var.eczaneye sorarsaniz muhakkak bilecektir.ablamin hemeroidleri vardi kremiyle geçirdi bayagi iyi geldi dedi oradan biliyorum..en azindan acinizi hafifletir.gecmis olsun
Çokk tesekkur ederim sağolun Allah razı olsun krem ilaç hepsi var kullaniyorum ama fayda etmiyor bu sefer baya büyüdü çünkü 😥

O zaman yavas yavas kendinize hayat kurun bi ise girin, calisiyirsaniz da birikim yapin. Kendinize ayri bi hayat kurun. Bi de bu adamdan cocuk dogurup onun da hayatini karartmayin, gunah.
Çalışmıyorum canmm sorun orda zaten yaşım 40 bi iş bulamiyorum bulsamda calışmama izin vermiyor düşündüm calışaým birikim yapayim diye izin vermedi çok şeyler yaşadım ama napcaksin çaresizim aile onemli bu konuda arkanda durmaları lazım ama malesef ailemdende yedim darbeyi yaninda kimse olmayınca gerçekten zor

ahhhh o kadar iyi anlıyorum ki seni. Ben ileri derece yaşadığım dönemde bunların hepsini yapıp 1 aydan fazla sadece çorba içmiştim. Şişlikler geçtiği zaman heeehh tamam geçti artık dediğim zamanda farklı şeyler yemeğe başladım. Bir süre daha da canının yanmaması için katı yiyeceklerden uzak dur. Her tuvalete gittiğinde daha da canın acıyacak. Arttıkça oturamaz, yatamaz hale geliorsun şişlik ve acıdan.

Back