• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nolur bi bakın =( hemoroid

alwaysnforever

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2013
948
1.555
313
Ankara
Bayanlar lütfen bana bi akıl verin. Dunden beri endiselenmekten uyuyamadm. Galiba hemoroid oldum ağrı ve kaşıntım var elime de küçük bi cıkıntı geliyo şişlik gibi. Bunun bi caresi var mı illa doktora gitmem mi gerekiyo doktora gitmek istemiyorum cok utanyorum. Acıyı ve o cıkıntıyı geçirmenin bi çaresi var mı bildiğiniz yontemler varsa banada yardımcı olur musunuz

Yediklerinize dikkat etmeniz lazim, internette bir cok tavsiye bulabilirsiniz. Bende de vardi ama kendiliginden gecti. Doktora gittim, ilac vermisti ama kullanmama gerek kalmadan gecmisti neyse ki. Bence cok rahatsizlik veriyorsa doktora gidin, saglik bu utanacak birsey yok.

Bence bi doktora gorun baska bir seyde olabilir catlak gibi gorunmende fayda var hem tam olarak ne oldugunu ogrenirsin hemde ona gore tedavi olursun.

Bayanlar lütfen bana bi akıl verin. Dunden beri endiselenmekten uyuyamadm. Galiba hemoroid oldum ağrı ve kaşıntım var elime de küçük bi cıkıntı geliyo şişlik gibi. Bunun bi caresi var mı illa doktora gitmem mi gerekiyo doktora gitmek istemiyorum cok utanyorum. Acıyı ve o cıkıntıyı geçirmenin bi çaresi var mı bildiğiniz yontemler varsa banada yardımcı olur musunuz

Şuan acı çekiyorsan küçük bir ped şişeye dayanabileceğin sıcaklıkta su koy ve şişeyi o bölgene tut. ya da sıcak su banyosu yap bir leğenin içine otur dakiklarca... senelerce çektiim:(

Doktora gitmeden teşhis koymayın başka bir rahatsızlıkta olabilir,kıl dönmesi,Hemoroid yada daha farklı bir hastalık olabilir ilk önce bir doktora gidin sağlık bu utanıp sıkılma olmamalı.

ankara da hemoroidi 5 dakikada tedavi eden bir doktor var önce genel cerrahiye gidip teşhis edin bence belki hemoroid değil fistürdür kıl dönmesidir yada başka birşeydir önce doktora gidin sonra çare arayın

Camm bende hemoroidim var saniordum sonra doktora gittim anal fisur mus. Bi cesit catlak yani. Makattaki her agri kasinti hemoroid deil yani. Agrilarini sicak suda oturma banyosu ile dindir. Ve en yakin zamanda doktora git. Ilerlemeden bitsin. Bir kremle kurtulcagin dert icin aci çekme...

Back