nolur bi akıl verin çok garip hissediyorum.. bi bana mı böyle oluyor ?

greenliis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
227
89
slm arkadaşlar..
esimle 1 hafta önce ayrıldık. ortada gecerli bi sebep yok eşim böyle bi karar almış ve ayrıldık yanı bana fikrim sorulmadı bile... bu durumla ilk karsılaştıgımda cok uzulmuştum cok yıpranmıstım ama gun gectıkce bu evlılıkten uzaklastıgımı hissediyorum. etrafımdakıler onun yakın zamanda donecegını söylüyor. çünkü birbirimizi çok seviyorduk ve ayrılık için neden yok, pişman olmaya basladıgını duydum..

benım kafama takılan sey ıse bu ayrılık baslarda benı uzse de suan kahretmıo eskı hayatıma dönmus olmaktan mutsuz da değilim sanki evililiğimden de soğudugumu hissediyorum, tabı evlılık bıterse sonrakı surecler karsına cıkıcak yenı bırı insanı dusunduruo ama eşimde barısmak isterse dönmeli miyim yoksa inceldiği yerden kopmalı mı bilemedim....
var mı böyle durumları yasayan yada tanık olan kızlar sizce nasıl yapmalı ?

Onun dönebileceğini düşünmeniz bile garip.
Adam bencilce bir hayat yaşıyor işte.
Ben olsam,oturup konuşmadan çekip giden adamı aklıma bile getirmem.
Bir an önce davamı açar,boşanırım.
Soğumakta geç bile kalmışsınız.

Durduk yere, ortada sebepsiz ayrılan birinin dönünce, yeniden bırakmayacağına nasıl emin olabilirsin? Eski hayatını yadrıgamayıp alışman, eskisi gibi kahrolmaman, seni çok şanslı kılan bir durum. Seni sap gibi birden bırakan adam olmadan, bir daha bırakılma korkusu olmadan, daha mutlu yaşayabilirsin bence.

İlla erkeğin mi istediği olcak yahu. Geri dönerse yada dönmezse, onun isteklerine göre mi. Bu kadar basit mi geri dönmek. Şahsen ben bana dönseydi, afedersiniz nah demeyi isterdim

baskası yok bol bol ailesının doldurusu var... işte bende asılnda tam olarak içimdeki sayıp söyleyip içimdekileri döküp sizin dediğinizi deyip bırakmak istiyorum ama fevrı kararda vermek istemiyorum :/

Aile işin içine girdi mi,bilemiyorum bence çıkmaza giriyor bu iş.
Anasını danasını karıştırdığı için pişman olup tekrar evlenende gördüm ama yine sonu aileye bağlanıyor.
Bence siz yolunuza bakın , temiz bi sayfa açın. Anlayıp hatasını dönerse, değişirse ne ala. Yoksa ne güzel kurtuldum diyip devam edersiniz..

Aile işin içine girdi mi,bilemiyorum bence çıkmaza giriyor bu iş.
Anasını danasını karıştırdığı için pişman olup tekrar evlenende gördüm ama yine sonu aileye bağlanıyor.
Bence siz yolunuza bakın , temiz bi sayfa açın. Anlayıp hatasını dönerse, değişirse ne ala. Yoksa ne güzel kurtuldum diyip devam edersiniz..
beni düşündüren de elimi kolumu bağlıyanda o işte.... etrafımda bu durumları yasayıp olaylardan sonra gozu acılan aılesının ne oldugunu anlayıp esıne sıkı sıkı sarılan hatta bastakınden daha ıyı olan cıftlerde var... ve esımle sevıyoruz bırbırımızı bu orneklerı görup acaba bızde mı böyle oluruz bu durum sonra bana avantaj mı olur dıe dusunuyorum...
ama bi taraftan da kocaman soru işaretlerı bı kere yapan bır daha yapabilir dıkkat et ve uzatma bırak ne halı varsa görsun dıyorum

Biraz mesafe olmasını istemiş ama dinleyince belki kendince de sebepleri vardır. Çünkü malum erkekler çok sorunlarını belli etmemekle beraber biraz ketumdurlar. Onu da bir dinleyin neden bu şekilde olduğunu anlatsın, eğer gerçekten ikna olacağınız bir açıklamaya maruz kalmazsanız, açıklama sizi tatmin etmezse yolunuza bakarsınız. Fakat bir yuva yıkılması kolay değil.. Çok kez düşünün..

beni düşündüren de elimi kolumu bağlıyanda o işte.... etrafımda bu durumları yasayıp olaylardan sonra gozu acılan aılesının ne oldugunu anlayıp esıne sıkı sıkı sarılan hatta bastakınden daha ıyı olan cıftlerde var... ve esımle sevıyoruz bırbırımızı bu orneklerı görup acaba bızde mı böyle oluruz bu durum sonra bana avantaj mı olur dıe dusunuyorum...
ama bi taraftan da kocaman soru işaretlerı bı kere yapan bır daha yapabilir dıkkat et ve uzatma bırak ne halı varsa görsun dıyorum

Benim teyzem ve eniştem bu şekilde tekrar evlendiler;mevzu aileydi.
Eniştem ilk 2 yıl çok iyiydi sonradan yine aynı düzene döndüler. Dönse bile süründürmeniz şart bence, teyzem onu yapmadı hemen yumuşadı.

X