• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur beni yargılamayın yardıma ihtiyacım var yardım edin

Artemis9598

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2018
6
0
1
25
Sevgilimle sürtünme yoluyla ilişki yaşadık boşalma olmadı zevk suyundan çok korktum ama sonra adetimi oldum yine aynı hataya düştük nolur kızmayın bana çok büyük hata ama daha asla yapmıycam yine aynısı oldu adetimin son günüydü neredeyse olmamıştım hiç yine boşalma olmadı yurda geldim geleli 10 kilo almıştım zaten boyum 1.64 kilom 66 göbeğim hamile göbeği gibi ama herşeyimden kilo aldım kollarım bacaklarım falan sıktığımda elime göbeğim geliyor yağlar geliyo yani hamile opma ihtimalim vsr mıdır yardıö edin nolur

Hamile falan değilsindir ablacımda.
Neden yani neden , bu kadar korkarken hamile kalmaktan , bu korunmasız ilişki neden???

Tehlikeli bir durum olsa gerek , ateş alır mazAllah :KK66:
Önceki konusunda yeni evliyiz bebek düşünmüyoruz geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz demiş ama sürtündü mü yoksa diğer türlü mü hangisi doğru :)
Neyse konu sahibi merak etme hamile kalmazsın o kadar kolay değil

Artemis9598Yeni ÜyeÜye
Yeni
Arkadaşlar yeni evliyim şuanlık bebiş düşünmüyoruz ana olursa seviniriz gibi bi durum var geri çekilme yöntemi olmuştu dahiliyeye gittim geçen gün bugün sonuçlarım çıktı ama betaya falan ayrı test yapmadı 15 tüp kan aldı diyetisyen için hamiş olsam orda görünür müydü yani bazı hormanlarım yüksek çıkar mıydı bilen biri yazabilir mi
Sanırıım bizi ksndırıyosun tatlım

Hamile değilsindir. Adet döngünün ortasında olur yumurtlama dönemi genelde. Meziden de kolay kolay hamile kalınmaz yüzbinde bir ihtimal hemde sürtünmeyle araştırsan bu bilgilere ulaşırsın zaten. Yapmayın böyle şeyler arkadaşlar yapmayın. Sürtünmeyle ilişki olmaz birbirinizimi tatmin ediyorsunuz.

Önceki konusunda yeni evliyiz bebek düşünmüyoruz geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz demiş ama sürtündü mü yoksa diğer türlü mü hangisi doğru :)
Neyse konu sahibi merak etme hamile kalmazsın o kadar kolay değil
Hımmm öylemiii bilmiyodum baj bu konuyu :KK66:
Bu arkadaşlar pek bilmiyor anlaşılan işi , o zaman ondan diyo bebek düşünmediğinden o işte sürtünmeyle olacak zannediyo vah garibim :):)

Fake misin , kızz yada laan?? Burdan sesleniyoz cvp please. Arkadaş açığını bulmuşş bak sarıcık ne diyoo. .

Diğer konuda 15 tüp kan aldılar demişşin 15 tüp kan da alınmaz ;)
Sürtünmeyse değilsin geri çekmeyse hamile olabilirsin

Hımmm öylemiii bilmiyodum baj bu konuyu :KK66:
Bu arkadaşlar pek bilmiyor anlaşılan işi , o zaman ondan diyo bebek düşünmediğinden o işte sürtünmeyle olacak zannediyo vah garibim :):)

Fake misin , kızz yada laan?? Burdan sesleniyoz cvp please. Arkadaş açığını bulmuşş bak sarıcık ne diyoo. .
18ınde uye olmus 19unda evlıyım çocuk dusınmuyoruz yazmıs 27 sıne kadar boşanıp sevgılı ysptı zaaar :halay:

Ya canim kin yargilayacak kimene senin kararin ister surtun ister doya doyayasa kime ne? De soyle bi durum var kokuyorsan önlem al canim benim.Dikkat et.

ne degısık bı konu sahıbı ne degısık konular
gerı cekılme yoluyla ıse hamıle olabılırsın
surtunmeyle ılıskı nasıl oluyor ???????

Siz gençlere ilişki nedir nasıl yaşanır, gebelik hangi hallerde oluşur, korunma nedir öğrenin, gebelik durumunda hayatınız mahvolacaksa el ele bile tutuşmayın dediğimizde ahkam kesen büyükler olarak görülüyoruz, halbuki bir bildiğimiz ve hayat tecrübemiz var.

Bizlerde genç olduk, kanımız deli aktı, aşık olduk, sevgilimizle yan yana olmak bile kalp ritmimizi hızlandırıyordu ama arkasında durmayacağımız, korktuğumuz hiçbirşey yapmadık.

Hamile kalsanız aileleriniz sizlere yapmadığını bırakmayacak ama hala dayanamayıp sürtünüyoruz diyorsunuz, aşk sadece göz göze bakılarak da yaşanabiliyor, gebelik halinde ben hamileyim benim bedenim benim kararım diyemeyecekseniz, ileri de pişman olacağınız hiçbirşey yaşamayın.

Back