NOLUR BAŞINA GELEN VARSA YARDIMCI OLSUN!!!

Psikolojikdeliii

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
116
70
18
38
Merhaba arkadaşlar. Eşimle bebek istiyoruz. Bat tarihim 18 ekimdi. 3 gün geciktim 2 kere evde test yaptim negatif. Bugun kan verdim yine negatif. Doktrorum muayene sonucu yumurtan catlamis kistin yok ve endometriumun kalinlasmis dedi. Bir hafta daha bekleyelim tekrar gel dedi. Goguslerim sis agrili, belim kopuyor,kasiklarim agriyor. Adetim cok duzenlidir hic sasmaz. Sizce boyle bir durumda hamile olabilir miyim? Basina gelen var mi hic?

Merhaba 11 Eylül'de ilişki yaşadım ve ertesi gün kullandım 23eyluldede beklediğim tarihte adet oldum 29eylulde son lekelenme varken yaşadığım ilişkide korunmamiza rağmen prezarvatif patlayınca tekrar kullanmak durumunda kaldım bundan 5gun sonra adet gibi ağrılı bir kanama yaşadım 3gun sürdü idrarim bile kıpkırmızı kandı ve pıhtılaşma da mevcuttu koyu renkle başladı yine kahverengi lekelenme olarak bitti ilişkiden 20gun sonra dra gittim kan testi yapmadı adetin gecikirse gel dedi zorlamamla ultrasonda baktı bişey yok dedi ama guvenemedim resmen zorla kontrol etti bulunduğum yerde başka da doktor yok çok erken ultrasonda gözükür mu ve ben hangi kanamami adet olarak baza almalıyım yada gebelik olasılığı var mıdır şuanda buna hazır değilim çok fazla bilgi kirliliği mevcut bu konu hakkında sizden destek almak istiyorum şuan sisim belki stresle belki normal dongume az kaldığı için bilemiyorum ama akıntım mevcut gerçi sürekli akıntı yaşıyorum ama içim içimi yiyor

Eşinizle uzun zaman sonra ilk defa korunmasiz ilişkiye başladıysanız vücut buna adapte olmaya başlamış ilk denemelerde böyle şeyler normal

1 ay içindi 2 kere ertesi gün hapı almışsınız hormonlarınız zor düzelir ayrıca 2 ay geçmiş üstünden olsa çoktan çıkardı

Eşinizle uzun zaman sonra ilk defa korunmasiz ilişkiye başladıysanız vücut buna adapte olmaya başlamış ilk denemelerde böyle şeyler normal
Peki son bir şey yarın test yaptırmaya gideceğim alt karın bölgemde gözle görülür şişlik mevcut bir ay bir buçuk ay zaman zarfında hamilelik olsa gözle görülür bir şişme olmaz diye biliyorum bu konu hakkında bir fikriniz var mi

Sen ne yaptın kendine yahu
Doktora git ve anlat aynı ay içinde 2 kez ertesi gün hapı kullandığını bence hamilelikte hemen karin şişmez zaten kan falan birikmiş olmasın icinde

Sen ne yaptın kendine yahu
Doktora git ve anlat aynı ay içinde 2 kez ertes canımi gün hapı kullandığını bence hamilelikte hemen karin şişmez zaten kan falan birikmiş olmasın icinde
Canım bejim ayın 13unde gittim mesaim uymuyor gidemiyorum kan testi bile yapmadı zorla ultrasonla baktı bişi yok adetin geçerse gel dedi üstüne basa basa gidemeyecegimi belirttim başkada kadın dogumcu yok burada yarın sağlık ocağına gideceğim kan birikecegini düşünmüyorum güzelim çünkü adetim bitti son ilişkim son günüydü 5.gun adetim bittikten 5gun sonra yine 3 4 gün kanamam oldu

Son durum nedir adet oldunuz mu.

Cok soru sordum bu konuda hakkinizi helal edin. Ben 26 gunde bir adet oluyorum genelde adet 5 6 gun sürüyor. Adetim bitti 7. Gun yani adet biter bitmez korunmasiz iliski oldu hemen ertesi gun hapi kullandim. Tahmini yumurtlama zamanima 6 /7 gun vardim ertesi gün hapini aldıktan 5 gün sonra kahverengi akinti oldu ve 3 gun sürdü bugün kesildi. Yerlesme kanamasi felan mi ertesi gün hapının yan etkisi mi bilen var mi 2 cocugum var 3. Istemiyorum. Hamile olabilir miyim kahverengi akıntıdan korktum. Ertesi gün hapini ilk alışım degil daha once böyle yan etki yapmamisti.. ilactan 5 gun sonra kahverengi leke Kasik ve bel ağrısı da yaptı. Yarin iliski olali 9 gun oluyor bisey var midir sizce. Yarin kan testi yapsam mi

Canım merhaba ben bu konuda hem kan hem idrar testi yaparak negatif olduğunu enfeksiyon kaynaklı olduğunu öğrendim test yaptirmanizda fayda var ki daha önce de hamilelik süreci yasamissiniz en azından içiniz rahat olsun test yapin

hanımlar normalde adetim 6-7 gün sürer bu ay sadece 3 gün kanamam oldu ilk gün kahverengi iki gün kırmızı ve sonrasında kesildi bi daha da gelmedi neden olabilir bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…